miércoles, 4 de marzo de 2015

JORNADA 21 de la #RegalCopaCatalunya. EL MASNOU, lider, BARBERÀ, segon, CESET, tercer i BOET, quart

JORNADA 21

REGAL COPA CATALUNYA.

El líder segueix intractable i suma una nova victòria tot i que Platges de Mataró  planta cara. Cop d'efecte del Barberà a Mataró, ara el vallessans ja tenen dues victòries de marge amb el seus perseguidors i el Boet perd la seva condició de tercer classificat en solitari i ara la comparteix amb el Ceset, que es varen imposar clarament en el derbi gironí davant l’Onyar.  Victòria clara del Mollet, que manté les seves opcions ja que és cinquè a una victòria del tercer lloc, per la seva part Vic segueix en promoció. La Uesc mira cap amunt, se situa en sisè lloc, i supera a un Natació Sabadell que no reacciona. En un partit extremadament igualat l’Artés continua sisè tot superant Argentona. En el duel directe per eludir el descens La Salle supera al Cerdanyola i Castellar per fi surt del descens en superar Granollers, que només te una victòria de marge sobre la promoció

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET. 93 - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 76.
Victòria clara dels locals que amb aquest triomf segueixen en cinquè lloc, però, a una sola victòria del tercer lloc. Per la seva part Vic veu com tot i seguir en promoció està a una sola victòria del descens i a la mateixa distància la salvació. El partit fou dominat en tot moment pels del Vallès Oriental, que al descans ja dominaven 40-29 i tot i que els vigetans no varen afluixar els locals en cap moment es varen relaxar i augmentaren de mica en mica el seu avantatge. Destacats per part local per sobre de tots Cuesta amb 33 punts i 24 de valoració, Ferrer 21 i 28 i Bas 17 i 15, per part visitant gran actuació del pivot Kanis 20 i 34 i Del Hoyo 14 i 10.

NETSPORT EL MASNOU, 75 - PLATGES DE MATARO, 68.
El líder va sumar una nova victòria tot i que el Platges li va posar difícil, al descans els locals dominaven de vuit punts 41-32, a la represa però El Masnou no va poder sentenciar com és de costum i els de Mataró es van adjudicar el tercer quart 14-17 i van deixar la diferència en sis punts, però aquesta diferència nova poder ser retallada, i tot i el seu bon partit la victòria es va quedar al Masnou. Destacats per part local Balagué 15 punts i 13 de valoració, Jiménez 13 i 24 i Eñeso 13 i 19 i per part visitant Mañes 23 i 25 i Ariño 13 i 10.

CB. CASTELLAR, 87 – CB. GRANOLLERS, 85.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

Partit amb molta expectació i una nodrida representació de l’afecció visitant i transmissió en directa de Ràdio Granollers.
El partit era important pels locals que tenien l’oportunitat de sortir del descens i pels visitants per marcar distàncies amb la promoció. Per tant, la victòria del Castellar li permet abandonar per fi el descens i el Granollers es col·loca a una victòria de les fases de permanència. En el primer quart es va produir una sortida espectacular del Castellar que amb un gran encert en el tir exterior amb quatre triples se situava amb avantatge 28-18, en el segon quart els visitants reaccionaren i amb un parcial de 0-7, retallaren distancies 28-25 i ja no deixaren que els locals augmentessin els avantatges i es va arribar al descans amb 40-38. A la represa parcial de 0-6 i primeres avantatges visitants 40-44, reaccionaren els locals, amb sis triples en aquest quart i el tancaren 64-60.

El darrer quart va passar de tot intentarem ser el màxim d’imparcials, els visitants es varen situar 74-80 i semblava que tenien el partit controlat però el Castellar si una cosa té és que lluita fins a l’últim alè. En els darrer dos minuts va passar de tot amb el marcador 79-82 atac molt discutible del pivot local Ewulu, a la jugada següent potser per compensar falta d’un atacant del Granollers i dos tirs lliure per Roure 81-82. Pilota del Granollers de banda i a la sortida de la pilota falta del visitant Serratacó, en un principi semblava que la falta era dels locals ja que aquest jugador es disposava a tirar a cistella, però la falta era seva dos tirs lliures pels locals 83-82 i banda per el Castellar i Roure 85-82, atac visitants 85-84, Pino pels locals 87-84 i a falta de dècimes falta en defensa del Castellar tirs lliures per Granollers el primer entra 87-85 tira el segon a fallar i el rebot per el local Ewulu.

Esperem haver estar encertats amb el comentari, si hi ha alguna errada, ja disculpareu tot va ser molt ràpid, qualsevol dels dos podria haver guanyat, va ser un molt bon partit, i si els arbitres es varen equivocar hi havia molt que xiular. Destacats Garcia 17 punts i 26 de valoració, Roure 17 i 22, Benítez 16 i 14 i Cadafalch 15 i 21 i per part visitant Nadal 16 i 12, Martínez 13 i 11 i Colomer 13 i 13.

ONE CESET GIRONA, 96 - CE ONYAR, 57.
Gran expectació i l’ambient de les millors ocasions a Santa Eugènia per presenciar el derbi gironí de Copa Catalunya, els locals amb aquesta victòria i amb l’ensopegada del Boet recuperen el tercer lloc i per la seva part l’Onyar tindrà que lluitar a “tope” per mantenir la categoria, ara mateix té una sola victòria de marge sobre el descens. De sortida els locals amb un gran encert es varen emportar el primer quart 32-15, el segon quart fou molt més tranquil amb un parcial de 16-15, de totes maneres l’avantatge del Ceset ja era clar i tot i que el tercer quart es va repetir el resultat de 16-15, en el darrer quart un autèntic festival de triples dels locals va acabar d’arrodonir la festa amb un parcial de 32-12. Destacats per part local Pou 16 punts i 27 de valoració i David Fernández 16 i 18 i per part visitant Dod Santos 14 i 17 i Juanola 11 i 13.

LA SALLE MANRESA, 85 - C.B. TANINO CERDANYOLA, 77.
Partit que era important ja que el guanyador s’allunyava del descens i el perdedor queia en descens, per tant Cerdanyola en aquest moment després moltes jornades torna a estar en descens. Va ser un partit ple d’alternances i no es va decidir fins als darrers minuts. El primer quart ambdós equips van anotar 26 punts i el segon quart l’avantatge va ser local, 24-19;  a la represa va seguir el domini local i d’aquesta manera a la fi del tercer quart el marcador era de 65-58. De fet quant l’enfrontament és entre equips anotadors tot és possible, i els visitants es van apropar en el marcador ja que a manca de cinc minuts el resultat era de 70-67, però quan semblava que el vallessans podrien fer el tom al marcador, un parcial 15-10 va resoldre el partit a favor de La Salle  Manresa. Destacats per part local Ramón 18 punts i 25 de valoració, Llort 16 i 19 i Viros 13 i 18 i per part visitant Terna 13 i 14 i Jané 13 i 11.

C.B. ARTES, 70 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 68
Partit molt igualat entre dos equips separats per una victòria i que lluitaven pel sisè lloc, per tant amb aquesta victòria els artesans ja tenen un marge de dues victòries sobre els maresmencs. El primer quart els dos equips es varen llençar al atac i amb molt encert els visitants dominaven per un punt 24-25, de totes maneres al descans l’avantatge era pels locals, 39-37, gràcies al seu millor joc en el segon quart, però el parcial de tercer quart 12-16, tornava l’avantatge al visitants 51-53. Per tant tot estava per decidir en el darrer quart i fins al final del partit ambdós equips tingueren opcions de victòria però finalment aquesta es decantà per el costat dels bagencs. Destacats per part local un incommensurable Portella amb 29 punts, màxim anotador de la jornada i 37 de valoració i Deix 11 i 12 i per part visitant Gómez 25 i 20 i Solans 16 i 23

U.E. SANT CUGAT, 74 - C.N. SABADELL, 64.
El cuer li va complicar molt el partit als sancugatencs, que van haver de treballar de valent per fer-se amb la victòria. Al descans l’igualat era total 43-43, però en el tercer quart un parcial de 13-6, on les atacs van fallar estrepitosament va donar avantatge als locals 56-49. De totes maneres el darrer quart va estar marcat per canvis constants de dinàmiques si amb el 63-50, semblava que estava tot decidit un parcial del Natació Sabadell de 0-12, va posar el marcador 63-62.  En aquest moment tot era possible, però un altre ampli parcial aquest de la Uesc 11-2 va decidir el partit i d’aquesta manera els visitants passen a compartir el sisè lloc amb l’Artés i el Sabadell continua al darrer lloc. Destacats Reyes 19 punts i 24 de valoració i Balagué 15 i 14 i per part visitants Ramírez 25 i 14, Vilavella 14 i 15 i Bernadí 13 i 16

AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 69 - BARICENTRO BARBERÁ, 94.
Partit molt desigual entre dos dels favorits de la categoria, els locals es presentaven amb el baixes de Rubio i Forcada i durant el partit si va afegir la lesió d’Hermoso masses contrarietats per afrontar un partit difícil, el Barberà va jugar al seu nivell i va aprofitar el bon moment dels seus millors jugadors dirigits magistralment per Eric Forné. Al descans els vallessans ja dominaven 39-51 i a la represa amb un tercer parcial de 10-27 varen sentenciar el partit. Destacats Homs 22 punts i 18 de valoració i Hermoso 9 i 15, per part visitant Forné 24 i 38, espectacular MVP , i Mas de Xaxars 13 i 18

MVP   de la jornada  Eric Forné (Barberà)  amb 38 de valoració, amb 26 minuts en pista; 7/8 - 87% en tirs de 2 punts; 2/4  50%, en triples; 4/6  67% en tirs lliures, 4 assistències, 8 rebots i 7 faltes rebudes
MAXIM ANOTADOR, de la jornada, novament,   Roger Portella (CB. Artés)  amb 29 punts, amb 31 minuts en pista; 3/3 - 100% en tirs de 2 punts; 4/60 -66%, en triples; 11/12  91% en tirs lliures, 3 assistències, 2 rebots i 11faltes rebudes