JORNADA 20 LLIGA #EBA. COLLBLANC, JAC SANTS I QUART els tres primers

LLIGA EBA JORNADA 20

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

ARACENA-AEC COLLBLANC, 65 - MARTORELL SOLIVIN, 78.
La gran sorpresa de la jornada va tenir lloc a Fum d’Estampa on els de Xavi García varen sorprendre al líder Collblanc i li van fer encaixar la tercera derrota de la temporada,  que permet als visitants situar-se amb set victòries en el grup d’equips que lluita per evitar el descens. De sortida Martorell va sorprendre als de l’Hospitalet, així al descans el marcador era favorable als visitants 32-47, a la represa però es va produir la reacció de Collblanc que amb un parcial al tercer quart de  19-11, escurçava les diferències però novament el darrer parcial va tornar a ser favorable al Martorell, que es va adjudicar la victòria. Destacats per part local Corominas 12 i 24 de valoració i per part visitant Morales 12 i 23 i Mola 13 i 16.

JAC SANTS, 68 - QUESO MILNER ARENYS BÀSQUET, 62
Victòria dels “liles” que ja en porten quinze i mantenen el segon de la classificació davant un Arenys, que es troba en situació delicada en el grup d’equips amb set victòries. Els locals no varen fer pas el millor partit però el suport de l’afecció que omplia l’Espanya Industrial els va portar cap a la victòria. Al descans els del Maresme es varen avançar amb un resultat de 33-39, però a la represa reacció local amb parcials de 18-12 i 17-11, que els va permetre donar la volta al partit i sumar una altra victòria. Destacats per part local Vázquez 20 punts i 10 de valoració, Pérez 18 i 19 i Soto 11 i 12 i per part visitant Grau 14 i 14 i Tomás 14 i 10.

C.B. QUART PISCINES SANT FELIU, 97 – EL OLIVAR, 80.
Els locals es mantenen ferms a la zona alta de la classificació, tercer  lloc,  i per la seva part El Olivar segueix  a la zona tranquil·la de la taula classificatòria. El partit de sortida fou dominat àmpliament pels gironins que amb un gran atac, 14 de 32 en tirs de tres punts i 109 de valoració conjunta, varen dominar el partit arribant al descans amb un clar avantatge 51-32, tot i que a la represa varen reaccionar tímidament els aragonesos amb un parcial de 20-28,  el seu flux percentatge en tir de tres 3 de 21 els va passar factura. El Quart en cap moment va afluixar i finalment es va adjudicar el partit per un còmode marge de 17 punts. Destacats per part local un extraordinari Masllorens 33 punts i 38 de valoració, Camos 14 i 14 i Bataller 12 i 18 i per part visitant Martí 20 i 19, Legasa 17 i 18 i Hidalgo 16 i 20.

MORABANC ANDORRA, 86 - ISPORT SALT, 77
Els locals se situen en una còmode sisena posició i per la seva part el Salt torna a posicions de descens. Els del Principat  sortiren decidits a no deixar-se sorprendre i d’aquesta manera al descans el marcador assenyalava un 36-28, a la represa va seguir la mateixa dinàmica de domini local fins al definitiu 86-77. Destacats per part local Colom 17 punts i 14 de valoració i Marin 17 i 15 i per part visitant Torrents 19 i 18 i Bover 15 i 14.

CB. SANTFELIUENC, 75 – CB. CORNELLÁ, 68
Els locals s’emporten la victòria i abandonen el descens i els visitants que ja sumen quatre derrotes consecutives hi estan molt aprop. Al descans dominada el Cornellà 33-40 i amb el 17-17 del  tercer quart, semblava que la renda visitant podria  fer decantar la balança, al seu favor però no fou així, ja que un pletòric Santfeliuenc tant amb atac 25 punts com en defensa solament 11 punts en contra va decantar la sort del partit a favor dels locals. Destacats per part local Farfan 22 punts i 23 de valoració i Guirao 20 i 26 i per part visitant Arqués 16 i 24, Villalón 14 i 15 i Sese 14 i 13.

CB. L’HOSPITALET, 71 –CB. CASTELLDEFELS, 65
Setena derrota consecutiva del Castelldefels que el manté al darrer lloc de la taula classificatòria i necessita una ràpida reacció; per la seva part l’Hospitalet tot i les dificultats va sumar un altre victòria que el manté en la lluita per els primers llocs i tal com diu al L’H Digital el seu entrenador, Jorge Tarragona,  "ara el que toca es sumar, tirar endavant els partits i estem en el grup capdavanter frec a frec amb els equips que busquen el mateix que nosaltres, que és l'ascens de categoria". El partit va començar molt igualat fins que en el segon quart el 25-19 donava avantatge als locals, a la represa igualtat absoluta amb un parcial per cada equip 21-23 i 13-11 i tot i els intents visitants, els locals varen sapiguer mantenir l’avantatge. Destacats per part local Díaz Morera 25 punts i 28 de valoració i  Acosta 15 i 19 i per part visitant Garcia 9 i 15.

SABADELL SANT NICOLAU, 66 - FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 72
Ensopegada en mal moment dels sabadellencs, ja que després de quatre victòries, i quan semblava que l’equip havia recuperats sensacions, una altre partit molt fluix, que va deixar en l’ambient un mal sabor de boca. Per la seva part Pardinyes molt ficat en el partit va saber aprofitar la seva oportunitat. Al descans els locals dominaven 43-39, a la represa es va mantenir l’avantatge, però en el darrer quart un desconcertat Sant Nicolau es va veure superat pels lleidatans molt més posats en el partit. Destacats per part local Costa 14 punts i 22 de valoració i Moix 13 i 16 i per part visitant Triganer 19 i 22, Domingo 17 i 17 i Markovic 13 i 16.

FOTOGRADIA TXELL DOMENECH

MVP   i MAXIM ANOTADOR de la jornada  Albert Masllorens (CB. Quart)   amb 33 punts i 38 de valoració,  amb 37 minuts en pista  6/10 en tir de dos 60%;  7/12 en tir de tres  58%;  0/0 en tirs lliures 0%;  9 rebots;  2 assistències i 1 faltes rebudes.