sábado, 28 de marzo de 2015

L'ENTREVISTA amb MARIO DEL CAMPO UE. SANT CUGAT





L’ENTREVISTA

El setè convidat d’aquest espai és en MARIO DEL CAMPO LONGARON, màxim responsable del  primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat,  del grup primer de Copa Catalunya, que es va fer càrrec de l’equip el past mes de gener. Tan aviat com ens varen posar en contacte amb el seu club, tot va ser facilitats tant per part del Mario com de la Uesc i  es varen posar a la nostra disposició per tal de poder fer l’entrevista que es va realitzar la setmana passada abans de jugar com a local contra el CB. Mollet


Mario Del Campo és un barceloní amb una àmplia experiència, tant a Copa com a la Lliga Eba, havent dirigit al Montcada i Barberà a EBA, i Pineda de Mar, Laietà i  Barberà, a Copa. L’anterior  temporada,  va estar a la  Federació Catalana en la formació d’entrenadors.


FOT CEDIDA PER LA UESC

Per tant ara que coneixem una mica més al Mario, començarem les preguntes.

Objectius de la UE. SANT CUGAT?
Només un i molt clar, mantenir la categoria.



FOTO CEDIDA PER LA UESC

Després d’haver agafat la direcció dels primer equipo masculí de la UESC el  passat mes de gener com valoreu la reacció de l’equip?
Molt positiva, era un moment molt difícil pels resultats i per que l´ equip no competia, a més van perdre al jugador referència, plantilla molt curta,  sense rotació i jugadors importants lesionats.
Un balanç de 5 victòries 3 derrotes, amb la situació inicial és difícil de creure, vull ressaltar la importància per implicació i profesionalitat dels pocs jugadors del primer equip, que han cregut en mi des de el primer dia.
En aquest moment  que esteu superant els problemes de classificació  quin seria l’objectiu  a final de temporada?
Hem de competir cada setmana, guanyar tots els partits possibles i donar minuts a la gent jove, els jugador de la pedrera de la  Uesc, han de ser importants i els hem d´ ajudar a créixer cada setmana.
Es tan igualada la categoria com sembla?
Molt  igualada,  es mes del que sembla,  petits  detalls marquen el perdre o guanyar, a mes a mes  de que tots els equips podem competir entre ells.
 Com veieu el bàsquet del Vallès en aquests moments?
En continua expansió, s’ ha de fer un bon treball amb les canteres i recolliran bons jugadors i  bones categories, existeixen molts bons clubs i tenen eines per fer bons projectes.
 Si tot va per bon camí us plantegeu la possible continuïtat la propera temporada?
No tinc res parlat amb el club de cara a una possible continuïtat o no la temporada que ve. El que ara toca és  acabar el que hem començat aquest any amb aquest grup de jugadors.
Vol afegit quelcom mes?
Gràcies i estic pel que demaneu.
Gràcies.


No hay comentarios:

Publicar un comentario