jueves, 12 de marzo de 2015

JORNADA 22 #Regalcopacatalunya @masbol1935 (1er), BARBERÀ (2on), @CESETGIRONA @AEBoetMataro i @CBMollet (3ers)

JORNADA 22

Nova victòria del líder, Masnou, que segueix sumant partit rere partit i Granollers ja està immers a la zona de promoció. EL Castellar obté una gran victòria de doble valor contra un rival directe i se situa molt aprop de sortir de la promoció i l’Onyar queda en descens. La Salle Manresa obté una victòria contra un rival directe l’Argentona que el deixa quasi en promoció. L’Artés surt guanyador de Sabadell i manté el sisè lloc. Nova ensopegada del Boet davant d’un Mollet que recupera terreny perdut i se situa en la lluita per l’ascens i que ara juntament amb el Ceset derrotat a Cerdanyola, comparteixen el tercer lloc, els vallessans amb aquesta victòria surten del descens. El Barberà supera no sense dificultats a la Uesc i manté el segon lloc i Platges supera a Vic i es setè.

C.B. TANINO CERDANYOLA, 81 - ONE CESET GIRONA, 80.
Important victòria local que els permet sortir del descens i per la seva part els gironins perden l’oportunitat de situar-se tercers en solitari i ara comparteixen plaça amb Mollet i Boet. El partit fou molt igualat llevat dels dos primers quarts que foren un per cada equip; el primer el domini fou dels vallessans 23-12, però el segon per els de Santa Eugènia 16-25. Per tant, al descans el marcador assenyalada un 39-37, a la represa els visitants amb un parcial de 25-28, donaren la volta al marcador 64- 65; així doncs, tot estava obert i en el darrer parcial va continuar l’igualat ja que finalment el partit es va decantar pels locals per un sol punt. Destacats per part local Tena 16 punts i 20 de valoració i Antón 13 i 21 i per part visitant un brillant Pou 21 i 33, MVP de la jornada per l’ex-CB. Farners i Sima 19 i 18.

CE ONYAR,  77-  CB. CASTELLAR, 105.
Espectacular victòria del Castellar al camp d’un rival directe com l’Onyar, que ha vist frenada la seva recuperació. De totes maneres l’anterior jornada en el derbi gironí ja es va veure que els gironins estaven en un mal moment i aquest partit ho confirma totalment amb aquest resultat els del Palau Sa Costa tornen al descens i el Castellar sembla que ja ha agafat el camí de la salvació i ocupen l’última plaça de la promoció de permanència, amb els mateixos punts que La Salle, que es qui marca la salvació.

CB. GRANOLLERS, 70- NETSPORT EL MASNOU, 79.
Nova victòria del líder davant d’un Granollers que tot i fer un bon partit no va poder superar a l’intractable líder, d’aquesta manera els vallessans ja es troben en zona de promoció de permanència.

PLATGES DE MATARO, 56 - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 49
Victòria dels locals no sense dificultats que els situa al setè lloc de la  classificació marcant distància amb la promoció, per la seva part els vigetans es troben molt aprop del descens amb els mateixos punts que el penúltim classificat. El partit va començar amb domini visitant al primer quart 12-20, de totes maneres en el segon quart varen reaccionar els locals i als descans el resultat era de 24-26, amb un total domini de les defenses sobre els atacs. A la represa el marcador es va ajustar encara més, 38-39; però fou en el darrer quart que els locals varen concretar amb un parcial de 18-8 la remuntada. Destacats per part local Ariño 15 punts i 14 de valoració i Mañes 10 i 18 i per part visitant Balanzó 14 i 19.

BARICENTRO BARBERÁ, 74 - U.E. SANT CUGAT, 55
Els locals va decidir el partit amb un darrer quart espectacular que els manté en segon lloc, tot i que la UESC va plantar cara donant una molt bona imatge i se situa en vuitè lloc. Al descans planava sobre el pavelló de Barberà una possible sorpresa ja que el marcador era favorable als visitants 30-33, de totes maneres a la represa reacció local amb un parcial de 20-14 que donava novament  avantatge al Barberà 50-47 i amb tot per decidir es va entrar en el darrer i en aquest moment els locals varen  treure les seves millors armes i amb un parcial molt complert es varen imposar per 24-8 aconseguit un avantatge de 19  punts que no es reflexa dels mèrits d’uns i altres, però en els darrers minuts els locals varen demostrar el perquè de la seva condició de favorits. Destacats per part local Bernuz 15 punts i 25 de valoració, Forné 13 i 19 i Olaguibe 13 i 15 i per part visitant Reyes 17 i 19 i Curto 14 i 14

C.N. SABADELL, 72 – LA LLOSA ARTÉS, 81.

Difícil victòria dels artesans a la sempre complicada pista del Natació Sabadell, ja que tot i la seva condició de cuer lluita tots els partits fins als darrers minuts tot i que amb poc encert a l’hora de resoldre partits, amb aquest triomf dels del Bages es consoliden al sisè lloc de la classificació i no perden de vista als equips que comparteixen el tercer  lloc i que es troben només a dues victòries. El partit de sortida el domini fou visitants amb un parcial de 15-21, però els de Sabadell reaccionaren i al descans el marcador era de 35-37, a la represa però va tornar el domini a ser pel Artés amb un parcial de 17-23, en el darrer quart tot i l’avantatge no va ser fàcil per els visitants, el marcador es va igualar i així a falta de 1,35 minuts per el final el marcador era 71-75, però un parcial de 1-6 ja no va donar opcions al Natació Sabadell. Destacats per part local Andrés, màxim anotador de la jornada amb 24 punts i 28 de valoració i Ramírez 19 i 12 i per part visitant Portella 23 i 21 i Pujolreu 16 i 20.

SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 72 - LA SALLE MANRESA, 74.
Partit amb moltes alternances i que per decidir guanyador va necessitar dues pròrrogues. El primer quart fou igualat, 12-13, però en el segon els manresans es varen imposar i així arribaren al descans dominant 18-29. A la represa, reacció local que amb un parcial de 17-7, varen ajustar molt el marcador, la mateixa tònica en el darrer quart així al final dels quaranta minuts el resultat era d’empat a 48. La primera pròrroga 17-17 no va resoldre res i nou fou fins a la segona que un parcial de 7-9, va donar la victòria als del Bages, que amb aquest triomf se situen amb els mateixos punts que l’Argentona fora de la promoció de permanència, però amb els mateixos punts que l’últim equip que la jugaria. Destacats per part local Seidi 20 punts i 17 de valoració i Casabella 14 i 13 i per part visitant Ramón 18 i 17 i Sobrevias 14 i 15.

AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 86  - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 96.
Nova ensopegada davant d’un altre rival directe com és aquest cas el Mollet i a més els vallessans van aconseguir a més del triomf el bàsquet average, tot i que els mataronins varen dominar bona part del partit no varen poder sentenciar i a la pròrroga els visitants molt més sencers es varen emportar el partit, em aquest moment aquests dos equips i el Ceset comparteixen el tercer lloc.

MVP   de la jornada Alex Pou (Ceset)  amb 33 de valoració, amb 30 minuts en pista; 7/10 - 70% en tirs de 2 punts; 1/1 1000%, en triples; 4/6  67% en tirs lliures, 1 assistència, 11 rebots i 5 faltes rebudes
MAXIM ANOTADOR, de la jornada, novament,   Oriol Andrés ( CN. Sabadell)  amb 24 punts, amb 24 minuts en pista; 7/9 - 77% en tirs de 2 punts; 3/8 -37%, en triples; 1/2 50% en tirs lliures, 1 assistència, 9 rebots i 2 faltes rebudes.