viernes, 20 de enero de 2017

LA PRÈVIA JORNADA 13a #CopaCatBQ GR1 DESTACATS Artés vs Vic i Sant Gervasi vs Natació Sabadell i al GR. 2 DESTACATS els partits dels quatre coliders Esparreguera, Salou, Roser i Sese


COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 13a.

21-22 Gener.
Grup 1.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Artés. vs Vic.
  • Sant Gervasi vs CN Sabadell




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

A.E. BADALONES



Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST


Diss.
18.00
SaCosta
C.B. SANT NARCIS
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP



Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diss.
20.15
Joan del Morakl
CB. SANTA COLOMA

U.E. SANT CUGAT



Diu.
17.30
Escola Sant Gervasi
SANT GERVASI
C.N SABADELL


Diu.
19.30
EWusebi Millán
MATARO PARC BOET
SANT QUIRZE B.C.





Partits per demà dissabte:

  • A la Bisbal els locals i el Badalonés s’enfrontaràn en un partit on ambdós equips volen marcar distancies amb la zona de conflicte.  NOMS PROPIS  Marc Nieto i Marc Fernández.

  • A Granollers els locals, que necessiten la victòria per no allunyar-se de la zona noble rebran la visita del líder Sant Josep, que voldrà mantenir la seva bona dinàmica. NOMS PROPIS  Carles Homs i Gerard Blat.

  • Al Palau Sacosta el Sant Narcís que vol augmentar les distancies amb la part baixa rebrà precisament al Bàsquet Pia, els de Sabadell es volen allunyar del descens.  NOMS PROPIS  Isaac Valera i Josele Piñero


  • A Artés, un dels partits de la jornada, el derbi de la Catalunya central entre els locals i el Vic, es un enfrontament directe entre el segon i tercer classificats ambdós amb nou victòries. NOMS PROPIS  Oriol Sensat i Julià Garrote.


  • A Santa Coloma duel directe d’aspirats al PLay Off, ambdós amb vuit victòries a una del quart lloc, el guanyador si aproparà i molt.  NOMS PROPIS  Alex López i Arnau Sanahuja.

Partits per diumenge:

  • A Mollet l’altre partit de la jornada entre els dos últims classificats Sant Gervasi vs Natació Sabadell, els locals volen sortir del descens i els visitants allunyar-se. NOMS PROPIS  Ian Carter i Jonathan Ramírez.

  • A Mataró el Boet, que s’ha allunyat del liderat pel partit ajornat rebrà al Sant Quirze que vol allunyar-se del descens. NOMS PROPIS Marc Rubio i Gonzalo Baltà.

Grup 2.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Esparraguera vs Ciutat Vella
· Viladecans vs Salou .
· Roser vs Sant Boi
· Sese vs Collblanc.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45

Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

C.B CIUTAT VELLA



Diss.
19.00
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU


Diss.
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
A.D. TORREFORTA





Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
C.B. CASTELLAR


Diu.
12.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

BASQUET SANT BOI


Diu.
19.15
Virrei Amat
SESE
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Diu.
19.30
Toni Roure
C.B. ALPICAT
C.B. CANTAIRES TORTOSA




Partits per demà dissabte:

  • Dos partits catalogats de la jornada ja que dos dels equips ostenten la condició de co-liders Esparreguera rebrà a un rival perillós com Ciutat Vella  NOM PROPIS  Marc Jorba i José Antonio Bernuz i Salou es desplaça a la pista del darrer classificat Viladecans, on tampoc ho tindran fàcil, per les urgències dels locals, NOMS PROPIS Mars Morales i Albert Meri.

  • A Reus, derbi tarragoní el Ploms Salle, que ve de guanyar al Ciutat Vella rebrà a un dels aspirants a la part alta el Torreforta. NOMS PROPIS V. Leeper i Antonhy Trautman.

  • A Gracia enfrontament entre Lluisos i Castellar, els locals lluitant per allunyar-se de la zona perillosa i els vallessans per enganxar-se a la salvació. NOMS PROPIS  Francecs Plà i Albert Germà

Partits per diumenge:

·         Dos partits catalogats de la jornada ja que dos dels equips ostenten la condició de co-liders  Roser rebrà la visita d’un Sant Boi, que vol sortir de la zona de conflicte , NOMS PROPIS  Joan Gavaldà i Raül Fernández i el Sese rebrà la visita d’un dels aspirants Collblanc NOMS PROPIS Gonzalo VGàsquez i Merc Subirats 


·         A Lleida l’Alpicat es voldrà refer de l’ensopegada de la darrera jornada davant d’un altre dels aspirants Cantaires. NOMS PROPIS  Oriol Balcells i Sergi Domènech.




No hay comentarios:

Publicar un comentario