domingo, 29 de enero de 2017

PARTITTS DE DISSABTE #CopaCatBQ Jornada 14 GR. 1 Sant Josep i Vic superen rivals de la part alta Sant Narcis i Bisbal s’allunyen de la part baixa i al GR.2 Victòries d’Esparreguera, Sese i Salou, que continuen en el co-liderat.


COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITTS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 14a.

28-29 Gener.
Grup 1.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Sant Josep i Vic superen rivals de la part alta
  • Sant Narcis i Bisbal s’allunyen de la part baixa




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

SANT QUIRZE B.C.

66
63

Diss.
16.00
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

U.E. SANT CUGAT

75
63

Diss.
18.00
SaCosta
C.B. SANT NARCIS
A.E. BADALONES

73
68

Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
68
88

Diu.
17.30
Escola Sant Gervasi
SANT GERVASI

CB. SANTA COLOMA



Diu.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP



Diu.
19.30
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
C.N SABADELL




Partits d’ahir dissabte:

  • 66-63: A la Bisbal els locals  i el Sant Quirze s’enfrontaven en un partit on ambdós equips volien marcar distancies amb la zona de conflicte, separats per una sola victòria, per tant el guanyador s’allunyaria de la zona baixa, victòria local que es la cinquena de la temporada.

  • 75-63: A Vic els locals, en segon lloc de la classificació rebien la visita de la Uesc, els locals volien seguir a la part alta i els vallessans tenien una oportunitat d’apropar-si, victòria local que els permet seguir a dalt amb dinàmica guanyadora.

  • 73-68: Al Palau Sacosta el Sant Narcís s’enfrontava al Badalonés, en un dels partits de la jornada, separats per una sola victòria i un lloc a la taula classificatòria, victòria local que els permet fer un pas important, i consolidar el triomf de l’anterior jornada.

  • 68-88: A Artés, un altre dels partits de la jornada, els locals rebien la visita del líder Sant Josep i necessitaven una victòria per no allunyar-se dels llocs de Play Off, clara victòria visitant que els permet mantenir el seu avantatge com a capdavanter i  als artesencs podrien quedar fora dels llocs de fases.


Partits per avui diumenge:

  • A Mollet el Sant Gervasi després de la victòria que li ha permès sortir del descens rebrà a un dels equips mes en forma com Santa Coloma, decidit ha lluitar per la zona noble i que amb esl resultats d’ahir podria entrar en el Play Off.  NOMS PROPIS  Ian Carter i Alex López.

  • A Granollers derbi vallesà entre els locals i Bàsquet Pia els locals que volen seguir de prop als primers classificats i els sabadellencs per allunyar-se del descens. NOMS PROPIS  Carles Homs i Josele Piñero.

  • A Mataró el Boet, rep la visita del “nou” cuer de la categoria el Natació Sabadell, que buscarà una victòria per sortit de tràngol el mes aviat possible. NOMS PROPIS Marc Rubio i Jonathan Ramírez.

Grup 2.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Victòries d’Esparreguera, Sese i Salou, que continuen en el co-liderat.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
16.00

Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
C.B. CASTELLAR C.B

73
58

Diss.
TV
18.05
Joan Sirolla

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
66
70

Diss.
18.00
Virrei Amat
SESE
C.B. CANTAIRES TORTOSA
74
72

Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA
A.D. TORREFORTA
103
66

Diu.
12.00
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
BASQUET SANT BOI


Diu.
12.30
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER
LLUISOS DE GRACIA


Diu.
19.30
Toni Roure
C.B. ALPICAT

CIUTAT VELLA



Partits d’ahir dissabte:

  • 73-58: A l’Hospitalet s’enfrontaven el Collblanc i el Castellar, els locals tenien una doble jornada ja que primer tenien aquest partit contra els vallessans, que a ben segur plantarien cara per tal d’intentar aconseguir una victòria per allunyar-se del descens i avui els locals rebràn al Reus en partit ajornat en el cas d’una doble victòria donarien un pas important cap als primers llocs, victòria local que els permet continuar el seu camí cap a la part alta i que es podria confirmar avui.

  • 66-70: En partit televisat el derbi tarragoní i uns dels partits de la jornada entre el Ploms Salle Reus i el Salou, el primers es trobaven en una situació de mirar cap amunt, en cas de victòria, i el visitants en un moment espectacular després d’una gran primera volta, victòria visitant  que confirma la bona dinàmica, tot i que el locals avui tenen una altre oportunitat en el partit ajornat.

  • 74-72: En l’altre partit de la jornada Sese vs Cantaires, els locals lluitaven per una victòria per mantenir-se en el co-liderat i els visitants que venien de guanyar a llegida poder-se apropar a la part alta, victòria local per mantenir posicions i els visitants podrien perdre el cinquè lloc.

  • 103-66: A Esparreguera els locals rebien la visita del Torreforta també un altre enfrontament entre un dels co-liders, els locals, i un aspirant a estar a la part alta, els visitants, aquests darrers s’han allunyat tres victòries de la part alta i vàren caure clarament al camp del líder.. 


Partits per demà diumenge:

·         A Viladecans els locals, en descens, rebràn al Sant Boi, també en zona perillosa, oportunitat pels locals per poder fer un pas endavant per tenir opcions de sortir del darrer lloc i els visitants per no entrar en la lluita pel descens directe NOMS PROPIS  Albert Meri i Raül Fernández

·         Derbi barceloní entre dos històrics del bàsquet de la cuitat comptal Roser vs Lluisos, els locals co-liders i volen mantenir la seva posició i els de Gracia per allunyar-se dels llocs de Play Out. NOMS PROPIS  Joan Gavaldà i Marcos Abrines.

·         A les terres de Lleida l’Alpicat rebrà el Ciutat Vella, els locals la victòria els permetria posar distància amb la zona compromesa i el visitants apropar-se a la part alta. NOMS PROPIS Víctor Vinos i José Antonio Bernuz

·         Partit ajornat el seu dia.


·         Collblanc vs Reus, els locals en cas de victòria serien cinquens i els visitants ja en zona tranquil·la millorarien la seva classificació


No hay comentarios:

Publicar un comentario