domingo, 22 de enero de 2017

PARTITS de DISSABTE #LigaEba Gr C-A Martorell continua amb pas ferm, Collblanc presenta candidatura per les fases, Barna i Salt cap amunt i al Gr. C/B Quart, Mollet i Ubsa mantenen posicions.

LIGA EBA
PARTITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 13.

21-22 gener.
Grup C-A.

• PARTIT DE LA JORNADA
  • Cornellà vs Salt
  • Martorell continua amb pas ferm, Collblanc presenta candidatura per les fases, Barna i Salt cap amunt.

Partits de  dissabte:

• 75-77: El Santfeliuenc rebia la visita del Grup Barna, dos equips que venien de guanyar, sobre tot els primers de manera espectacular, una victòria per mirar cap amunt per ambdós equips, era l’objectiu, fins al descans domini dels del Clot, però els locals vàren reaccionar a temps per forçar la prorroga, però en el temps extra la victòria fou pels barcelonins.

• 71-80: Cornellà vs Salt, un dels partits de la jornada, separats per una sola victòria els locals no es volien allunyar de la part alta i gran remuntada del gironins que ja tenen lluny la zona de descens, partit molt igualat durant el temps reglamentari i aquest equilibri es va trencar a favor dels saltencs a la prorroga 9-13.

• 60-76: L’altre partit de la jornada Arenys vs Collblanc, dos equips  amb set victòries en la lluita per la quarta plaça, el guanyador faria un pas important i la victòria va caure del cantó dels de l’Hospitalet en un partit on vàren superar als maresmencs amb claredat a domicili.

• 67-95: A Miralbueno enfrontament desigual aparentment entre Olivar penúltim i Martorell segon, la victòria era important per ambdós, per objectius ben diferents, el partit va estar dominat en tot moment pels visitants, però al tercer quart un espectacular (21-38) va acabar de sentenciar el partit.

Partits per  avui diumenge:

• A Sant Lluis el Menorca necessita una victòria per mantenir el liderat i Mataró amb la moral molt recuperada guanyador l’anterior jornada després de molts partits, buscarà la sorpresa.

• A l’Espanya Industrial el Jac Sants decidit ha apropar-se a la zona alta rebrà la visita del Castellbisbal que voldrà mantenir el cinquè lloc.

• A Sabadell difícil papereta pel Sant Nicolau que rebrà la visita del Calvià, que voldrà recuperar el terreny perdut i els locals necessiten guanyar per allunyar-se del descens.

Grup C-B.

• PARTITS DE LA JORNADA
  • Palma vs Barberà.
  • Quart, Mollet i Ubsa mantenen posicions.

Partits per avui dissabte:

• 54-62: A Sitges els locals, en penúltim lloc rebien El Masnou, situat a la zona tranquil·la de la taula i volen mirar cap amunt i els locals necessitaben el triomf per allunyar-se del descens. Victòria visitant en un partit on la reacció local al segon quart no va tenir continuïtat i va permetre la victòria dels del Maresme.
.
  • 85-65: A Mollet els locals que ja es troben en plena lluita pels primers llocs, es volien mantenir en aquesta situació, sinó millorar-la i l’Igualada en plena recuperació volia continuar la dinàmica guanyadora, victòria vallessana en un partit on el seu domini queda reflectit en el resultat final superant a l’equip de l’Anoia.

• 96-60: A Sant Adrià dos vells coneguts de Copa, l’Ubsa que esta fent una gran temporada, cinquè classificat,  i el Cerdanyola que ja ha superat amb èxit el seu període d’adaptació. Nova exhibició anotadora dels locals superant amb escreix als vallessans, deixant palès que amb partits amb alta anotació els de Sant Adrià son difícils de batre.

• 93-75: A Quart el líder  buscava una nova victòria per seguir comandant la classificació i davant tenia un Valls que de moment s’ha allunyat del perill, en zona tranquil·la, amplia victòria dels gironins que no han donat opció als rivals.

Partits per avui diumenge
  • A Palma el partit de la jornada entre els locals, en sisè lloc i el Barberà, quart, els vallessans volen seguir en el seu bon moment i els mallorquins, necessiten trencar la tònica negativa per poder lluitar pels primers llocs.

• A Castelldefels els locals amb zona compromesa rebràn la visita del co-lider Pardinyes, els lleidatans a la recerca d’una altre victòria per seguir en la seva lluita pel primer lloc.

• Ajornat al dia 27 d’aquest mateix mes Andorra vs Muro.