domingo, 15 de enero de 2017

PARTITS DE DISSABTE a #LigaEba C/A victòries de CORNELLÀ i COLLBLANC i al C/B Guanyen els tres primers QUART, PARDINYES I MOLLET



LIGA EBA
LA PRÈVIA  I PARTRITS DE DISSABTE
JORNADA 12.

14-15 gener.
Grup C-A.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Martorell vs Menorca
  • Grup Barna  vs Jac


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL

C.B. CORNELLÁ
78
80

Diss.
20.15
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

SABADELL SANT NICOLAU
66
58

Diu.
12.30
Pavelló Galatzo
FLANIGAN CALVIA


C.B. SANTFELIUENC



Diu.
13.00
Pavelló Esportiu Municipal
B.C. MARTORELL SOLVIN


MADE IN MENORCA


Diu.
18.00
Nzu del Clot
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA

JAC SANTS


Diu.
18.30
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
ARENYS BASQUET JOVENTUT



Diu.
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS CB. SALT
SIMPLY OLIVAR



Partits de  dissabte:

  • 78-80: A l’Illa Esportiva els vallessans del Castellbisbal rebien la visita del Cornellà, cinquè i sisè classificats separats per una sola victòria, el guanyador es mantindria en els llocs de privilegi. Vitòria visitant en un final ajustat, ja que tot i el domini local a la primera part la reacció dels visitants en el tercer quart els va dur a capgirar el marcador i tot i els esforços locals no vàren poder remuntar.

  • A Fum d’Estampa els locals del Collblanc intentant apropar-se a la part alta rebien la visita dels sabadellencs del Sant Nicolau que no acaben d’arrencar i segueixen en zona compromesa, victòria local que en la segona part vba saber administrar el seu avantatge al descans.


Partits per avui diumenge:

  • El Calvià després de perdre el liderat rebrà la visita del Santfeliuenc, que dues derrotes consecutives li han fet perdre posicions, una victòria per recuperar sensacions.

  • A Martorell, en un dels partits de la jornada els locals tercers classificat, rebran la visita del Menorca nou líder, per tant molt en joc i amb presencia de dos castellerencs, Alex Hernández en l’equip local i Adrià Mesa, en el visitant.

  • A Barcelona derbi i partit de la jornada entre el Grup Barna, onzè i el Jac Sants novè, dos equips amb dinàmiques contraposades, els locals porten cinc partits consecutius perduts i els visitants han remuntat des del darrer lloc.


  • A Mataró derbi del Maresme entre els locals i l’Arenys, els primers busquen una victòria per trencar una dinàmica molt negativa i els visitants confirmar el seu bon moment que els ha portat al quart lloc.

  • A Salt els locals que de mica en mica es van allunyant dels descens desprès de la victòria en el partit ajornat tindran la visita del Olivar, que tot i la seva classificació els de Zaragoza son un rival perillós.


Grup C-B.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Pardinyes vs Palma.
  • Valls vs Ubsa



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
Polideportivo
A.E. MURO BASKET ACADEMY

C.B. QUART GERMANS CRUZ

66
74

Diss.
16.00
Barris Nord
FLOR DE VIMBODY
PARDINYES LLEIDA

PALMA AIR EUROPA

98
64

Diss.
17.45
Joana Ballart
VALLS NUTRION

U.B. SANT ADRIA

58
95

Diss.
19.30
Can Serra
U.E. BARBERA TEAM VALUES

BASQUET SITGES
78
69

Diss.
19.45
Les Comes
PHYSIC IGUALADA

BBA CASTELLDEFELS
83
63

Diss.
20.15
Poliesportiu
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL
B.C MORABANC ANDORRA

96
66

JUGAT


C.B. CERDANYOLA AL DIA

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET C.B.

72
75



Partits per avui dissabte:

  • 66-74: Muro rebia la visita del Quart, els locals en zona compromesa i els visitants veien amenaçat el seu liderat pel Mollet que  va avançar el seu partit. Victòria visitant en un partit igualat fins al descans però que el darrer quart es va imposar la qualitat del lider.
.
  • 98-64: A Barris Nord partit de la jornada entre el tercer classificat Pardinyes i el Palma que necessitava recuperar amb urgència la bona dinàmica, després de dues derrotes que el van portat al cinquè lloc. Gran victòria lleidatana que ha superat clarament a l’equip de Palma, que ja acumula la seva tercera derrota consecutiva.

  • 58-95: A Valls un altre partit de la jornada entre els locals en vuitè lloc i Ubsa, en sisè lloc, separats per una sola victòria i que lluiten per apropar-se a la part alta. Victòria visitant que no ha donat marge de reacció als locals i que porta als adrianencs al cinquè lloc.


  • 78-69: A Barberà els locals en quarta posició buscaven una altre victòria per mantenir la seva posició davant del Sitges, penúltim classificat, tot i les dificultats que han oposat els de la blanca subur, que han arribat a forçar una prorroga,  nova victòria vallessana que es consolida en el quart lloc.

  • 83-63: A les Comes l’Igualada després de la seva important victòria a Palma, rebia al Castelldefels, en un partit entre dos equips que es volien allunyar de la zona compromesa. Victòria dels de l’Anoia que de mica en mica van millorant I s’allunyen de la zona compromesa

  • 96-66: A El Masnou, els locals aprop de la part alta rebien al darrer classificat, Andorra, que buscava una victòria per sortir de la zona de descens. Amplia victòria local que es manté a la zona mitja de la taula.






No hay comentarios:

Publicar un comentario