#BasquetGrocNegre #1CatBQ Primera victòria a domicili del CB CASTELLAR

JORNADA 2
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA CATEGORIA MASCULINA.

#ElBasquetEnGroc-i-Negre

72-73: Una espectacular arrencada de partit porta al Castellar al tercer lloc.

Segona jornada de campionat i primera victòria a domicili dels castellarencs a la pista del C. B. Gavà, en un partit amb un gran començament (2-18) al minut 7, de totes maneres la reacció local va deixar el marcador a la fi del primer quart (15-23), en una gran exhibició dels visitants en el tir exterior amb sis triples, cinc d’ells de Cadafalch, a partir d’aquest moment es vàren estabilitzar les diferencies arribant al descans amb un avantatge còmode pels visitants (33-42). A la represa els locals continuaren retallant diferencies, (55-57), a manca d’un minut per la fi del tercer quart, tot i que tres punts en el tram final deixava la diferencia en cinc punts, per tant aquest resultat obria un ventall d’opcions per ambdós equips, així es va entrar en el darrer minut amb un (68-71), però els de Raül Jodra feren valer les seves opcions i finalment s’adjudicaren la victòria que els porta al tercer lloc de taula classificatòria.

C.B. CASTELLAR: Smith (10), Junyent (7), Cadafalch (23), Tejedor (5) i Germà (10), com cinc inicial, també Navarro (6), López (8) i Cabrera (3).
LA JORNADA.

Sant Boi guanyador de Tecla Sala, manté el liderat, acompanyat de Prat, Collblanc i Castellar els dos primers superaren com a locals Jac i Roser i els vallessans Gavà a domicili. Primeres victòries d’Aese, Olesa i Sedis, de locals davant Viladecans, La Palma i Sant Joan Despí i Almeda a domicili de Claret