viernes, 8 de septiembre de 2017

LA PREVIÀ de la Jornada 2 de la #LligaCatEba


LLIGA CATALANA EBA 2.017.

LA PRÈVIA.




·         SEGONA JORNADA 9 I 10 de setembre.

·         ARENYS BASQUET JOVENTUT RENÚNCIA a la seva participació, per tant tot els grups seran de tres equips.

·         El grup 8 no té jornada i es jugarà el proper cap de setmana, s’en faran dues.

  • Després del partits de la primera jornada  sis equips tenen l’opció de certificar la seva classificació i son Valls, Quart, Igualada, Castellbisbal, El Masnou, Mollet. Els vallencs, els de l’Anoia i molletencs com a locals.

 Partits per aquest cap de setmana:
                                                                                    
  
GR.
DTA
H.
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
01
09/09
20.00
Joana Ballart
C.B.VALLS NUTRION

C.B. TARRAGONA 2018

02
10/09
19.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS C.B. SALT

C.B.QUART GERMANS CRUZ

03
09/09
18.00
Les Comes
C.B. IGUALADA
B.C. MORABANC ANDORRA “B”

04
09/09
12.00
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÀ

C.B. CASTELLBISBAL

05
09/09
18.00
C.P. Sant Josep
ARACENA C.B. SANT JOSEP
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL


06
09/09
19.45
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI
C.B. MOLLET
BARBERÀ TEAM VALUES

07
08/09
22.00
San Julià
C.B.VIC UNIVERSITAT DE VIC
MATARÓ FEIMAT

08










·         La segona començarà avui mateix, ocasionalment el  Vic jugarà de local a Sant Julià, dintre dels actes del gran torneig d’estiu que es juga en aquesta vila del Bages, rebrà al Mataró Feimat, per ambdós la victòria es important pels blancs-i-vermells per mantenir opcions després de la derrota del primer partit i pels visitants per dependré d’ells l’ultima jornada.
                                                                                                                                                          
·         La jornada de dissabte començarà amb un horari poc habitual al punt del migdia al Parc Esportiu on el Cornellà necessita la victòria, ja que de ser guanyador Castellbisbal, donaria als vallessans la classificació i deixaria sense opcions als del “Baix”.

·         A Badalona es dona la mateixa circumstancia que a Cornellà on el Sant Josep necessita la victòria per mantenir opcions, ja que el triomf dels visitants de El Masnou, donaria la classificació als maresmencs.

·          A les Comes els locals de l’Igualada si aprofitem el factor pista davant de l’Andorra, la classificació serà seva, pel contrari si guanyen els del Principat per ells seran totes les opcions d’accedir a la segona fase..



·         A Plana de Lledó es donen les mateixes circumstancies que a Igualada, Mollet amb una victòria estaria classificat, per la seva part Barberà per tenir opcions es tindria que endur el derbi vallesà com a visitant.
           
·         En el darrer partit de dissabte derbi tarragoní entre Valls i CBT, els vallencs una victòria els donaria l’accés immediat a la segona fase i els de l’imperial Tarraco totes les seves opcions passen per una victòria a domicili.


·         La segona jornada es tancarà amb un únic partit al diumenge en un derbi gironí on els locals del  Salt necessiten la victòria per mantenir opcions i per la seva part a Quart el triomf els donaria l’accés a la següent fase.


No hay comentarios:

Publicar un comentario