El #BasquetGrocNegre #1CatBQ JORNADA 1 Primera victòria del Castellar

JORNADA 1
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA CATEGORIA MASCULINA.

#ElBasquetEnGroc-i-Negre

69-57: IL.LUSIONANT DEBUT DEL CASTELLAR.

El passat diumenge es va produir el debut dels grocs-i-negres a Primera Catalana, davant d’un Aese, de l’Hospitalet que seria en principi un dels aspirants a estar a final de temporada en els llocs capdavanters de la categoria.
Els locals encara no tenen tancada la plantilla i molt possiblement incorporaran un  o dos interiors, en aquest partit també tenien la baixa d’un dels seus jugadors importants com  Navarro, per tant a totes les novetats que vàren presentar,  cal que es vagin acoblant de mica en mica, aquesta serà una important feina per el nou tècnic Raül Jodra.

El partit va estar dominat inicialment pels locals (21-13), al primer quart en el segon va venir la reacció dels riberencs, que amb un parcial de (2-12), es posaren per davant en el marcador (23-25), faltaven tres minuts pel descans i es va entrar en un període d’igualtat, tot i que els locals aconseguiren arribar al descans amb avantatge (32-29). A la represa, als set minuts de i amb un parcial de (10-0), els locals feien forat en el marcador una avantatge que consolidarien en el tram final del partit amb un màxima diferencia a favor de 15 punts (60-45), que sentenciava un partit on el Castellar de la ma d’un espectacular Smith i  un efectiu Germà, molt ben secundats per la resta de companys.

C.B. CASTELLAR: Germà (25), Smith (29), Santiveri (2), Junyent (2), Cadafalch (5) com cinc inicial i López (2), Cabrera (2), Bernadí (2) i Tejedor.

LA JORNADA.
Sant Boi es el primer líder al superar amb claredat a l’Olesa, també guanyaren en comoditat Sant Joan Despí davant Tecla Sala i Castellar amb Aese, Prat amb el Jac i Gavá a La Palma, la resta de partits foren igualats, Collblanc  va superar a domicili Almeda de tres punts i Viladecans de quatre a Claret i Roser per la mínima a Sedis

DIFF SALUT ALMEDA – ARACENA AEC COLLBLANC-TORRASA  “B”                59-62
ROSER CAMPING BIANYA “B” – SEDIS HIDROLOGY                                       58-57
B.C. SANT JOAN DESPÍ HNOS PANTOJA–B. C. TECLA SALA                            67-58
BASQUET SANT BOI – NOU BASQUET OLESA                                               103-64
TAXI LINE C.B. LA PALMA- CB. GAVA                                                                61-74
C.B. CASTELLAR – AESE                                                                                       69-57
C.B. VILADECANS – U.E. CLARET                                                                        58-54
JAC SANTS “B” . C.B. PRAT                                                                                 56-69