IBERSOL C.B. TARRAGONA
BARBERÀ TEAM VALUES

U.B SANT ADRIÀ, 83 – C.B. ROSER, 69.
  • Els adrianencs tant endollats com el curs passat.
El partit va començar força igualat al descans (41-40), però a la represa Ubsa va fer valer la seva major experiència i va marxar en el marcador de manera definitiva la primera victòria de la temporada al “Ricart”, amb destacada actuació del seu jugador Albert Serra 24 punts d’anotació i 29 de valoració.

ARACENA AEC COLLBLANC, 81 – C.B. SANT JOSEP, 85.
  • El “Sant Pep” debuta en victòria a la difícil pista de “Fum d’Estampa”.
Tot i que al descans l’avantatge era pels visitants (39-46), a la represa va venir la reacció dels de l’Hospitalet, que es posaren per davant en el marcador, però en el darrer quart els de Badalona  s’imposaren i es van adjudicar el partit. Jugadors destacats en anotació i amb 16 punts el local  Lluis Jacas i els visitants Pedro Cuesta i Brian Holland i aquest últim 17 de valoració.

VIVE EL MASNOU BASQUET, 66 – C.B CANTAIRES, 61.
  • La gran actuació de Kindred no va poguer evitar la victòria local.
Els de Tortosa no vàren estranyar el canvi de categoria i ho posaren molt difícil als maresmencs, tos uns veterans de la categoria, amb màxima igualtat durant els primers vint minuts (32-31), a la represa va continuar la mateixa tònica però sempre amb avantatges locals que el va donar la victòria, tot i la destacada actuació del visitant Joel Kindred 22 punts d’anotació i 28 de valoració.

MATARÓ PARC BOET, 79 – BASQUET MENORCA, 67.
  • Els Taronges reaccionen a la segona part i fan una gran remuntada.
El debut del Boet a la nova categoria va ser espectacular al descans els d’Alberto Peña perdien (33-47), davant d’un equip maonès molt encertat. un desavantatge que en bona part ja el vàren recuperar al tercer quart i que culminaren amb un espectacular darrer quart (22-7), tot i la gran actuació del visitant  Gabriel Torres amb 25 punts d’anotació i 32 de valoració.

C.B. QUART GERMANS CRUZ, 76 – ARENYS BÀSQUET JOVENTUT, 78.
  • El duel d’aspirants pels del Maresme.
Enfrontament entre dos equips de gran qualitat i cridats a lluitar a la part alta de la classificació, el partit va ser de lo mes igualat, al descans (36-37), a la represa va continuar la mateixa tònica amb avantatges visitants, però la reacció local va portar un final ajustat, favorable  als visitants en que els gironins tingueren la victòria a la seva mà amb un triple als darrers instants. Jugadors destacats en anotació el local Eric Coll amb 20 punts i el visitant Artur Grau amb 27 de valoració.

BBA CASTELLDEFELS, 67 – BÀSQUET GIRONA, 81.
  • Els gironins debut amb victòria i liderat.
La bona sortida dels visitants que deixaren l’atac local amb només dos punts va ser clau pel esdevenidor del partit i que vàren reafirmar en el segon quart, amb un (23-44), al descans, el desavantatge era clar pels locals i tot i el seu esforç la victòria va marxar cap a Girona, amb destacada actuació dels locals Jordi Boronat 15 punts d’anotació i el seu company Jaume Torres 16 de valoració.

C.B. IGUALADA, 63 – MATARÓ FEIMAT, 76.
  • Trenta minuts demolidors dels de Mataró.
Els de Mataró després de la seva victòria al derbi de Lliga Catalana, estan en un gran estat de forma i durant els tres primers quart vàren dominar abastament el partit (38-62), en el darrer quart els de l’Anoia milloraren molt però tot ja estava pràcticament decidit, amb destacada actuació del visitant David Romero 18 punts d’anotació i 24 de valoració.

C.B. VALLS NUTRION, 86 – C.B. CASTELLBISBAL, 59.
  • Victòria dels vallencs que val un liderat.
El domini inicial dels locals (45-26), sobre els vallessans, es va anar mantenint i augmentant paulatinament fins al final del partit, una victòria per ampli marge que dona al Valls el liderat del grup, en un partit amb destacada actuació del jugador local Oscar Ngomo amb 15 punts d’anotació i 18 de valoració.

C.B. CORNELLA, 90 – MORA BANC ANDORRA, 63.
  • La superioritat dels del “Baix” va quedar reflexada a la pista.
De bon inici amb el (17-25) del primer quart semblava que els del Principat presentarien mes “Batalla”, però no fou així ja que al descans els locals ja dominaven (45-36), resultat que era un indici del que seria la segona part, domini total dels locals comandats per Bartomeu Martínez 19 punts d’anotació i 21 de valoració.

C.B. PARDINYES, 63 -  RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET, 74.
  • El vallessans s’emporten el duel de favorits.
Enfrontament entre dos equips cridats a lluitar a la part alta de la classificació, va estar disputat i amb moments de bon joc, amb iniciativa sempre dels vallessans, però amb avantatges curtes (36-39) al descans, a la represa tot i l’esforç dels locals aquest no va tenir el premi de la victòria que va marxar cap a Mollet, amb destacada actuació del seu jugador Albert Griso 25 punts d’anotació i 28 de valoració.

PALMA AIR EUROPA, 81 – JAC SANTS, 79.
  • Igualtat total en el joc i en el marcador fins el desenllaç final.
Partit igualat com ho reflexa el resultat final, al descans mínim avantatge local (35-34), a la represa tot va continuar igual i res va estar decidit fins al tram final de partit, en que la victòria va ser pels de Palma tot i la gran actuació dels de Sants, amb destacada actuació dels locals Gabriel Serra i Carlos Bustamante 21 punts d’anotació i aquest últim 27 de valoració.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 72 – SIMPLY OLIVAR, 67.
  • Els locals saben reaccionar a la bona sortida de l’equip de Zaragoza.
Tot i el extraordinari primer parcial dels visitants (10-19), la reacció dels vallessans al segon quart i sobre tot a la represa, els va donar una victòria per començar en bon peu aquest nou projecte del Cerdanyola a Eba, sota la direcció de Jordi Balagué. Jugadors destacats el visitant Jaime Pradilla 18 punts  d’anotació i el local Genis Tena 28 de valoració.

MULTIOPTICAS C.B. SALT, 67 – C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 79.
  • Debut victoriós del vigetans a la tornada a Eba.
Era la tornada a Eba del Vic, els blancs-i-vermells, vàren superar a un Salt, que encara esta acoblant el seu equip, als descans els visitants ja dominaven (26-37), a la represa encara vàren augmentar mes el seu avantatge, tot i que en el darrer quart els saltencs, amb un (24-19), retallaren diferencies, en un partit on destacaren el local Jamal Wimbish amb 18 d’anotació i el visitant Nil Sabata 28 de valoració.

MVP de la jornada GABRIEL TORRES (Menorca) 32 de valoració, amb 37 minuts en pista; Tirs de dos 9/13   69%; Tirs de tres 1/4   25%; Tirs lliures 4/5  80%; Rebots 12; Asistències 0; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 6.

Màxim anotador de la jornada compartit entre l’esmentat TORRES (Menorca) i ALBERT GRISO (Mollet), amb 25 punts anotats, amb 28 minuts en pista; tirs de dos 8/11   73%; Tirs de tres 0/0   0%; Tirs lliures 9/12  75%; Rebots 6; Asistències 1; Pilotes Perdudes 0 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 6.