viernes, 15 de septiembre de 2017

SEGONA JORNADA #LIgaCatEba dues places de quarts per adjudicar

LLIGA CATALANA EBA 2.017.

·         SEGONA JORNADA 9 I 10 de setembre.
  • Valls, Igualada, Castellbisbal, El Masnou, Mollet i Quart obtenen plaça pels quarts de final.
  • La victòria del Vic ho deixa tot pendent del derbi de Mataró.

*

C.B. VALLS NUTRION, 70 – C.B. TARRAGONA 2.018, 64.
·         El derbi tarragoní dona la classificació als locals.
El Valls, després de la victòria a la jornada inaugural, tenia l’opció d’obtenir la classificació i per la seva part CBT, tenia que guanyar per arribar amb opcions al darrer partit, finalment la victòria va caure del cantó dels locals en un partit igualat fins al descans 34-37, a la represa va venir la reacció local que amb un parcial de (17-8) els va permetre capgirar el marcador i mantenir el seu avantatge fins al final i la conseqüent classificació per quarts de final d’un partit amb destacada actuació en anotació dels locals Jordi Llagostera amb 14 punts i Dionte Adams i Marc Giménez amb 13 la mateixa que el visitant Adrià Duch i en valoració 22 del local Adams i del seu company Oscar Gnomo 12.

MULTIOPTICAS C.B. SALT, 44 – C.B. QUART GERMANS CRUZ, 74.
·         Superioritat total dels quartencs que els dona el derbi i la classificació.
Els visitants tenia l’oportunitat de sentenciar la seva classificació per la segona fase i ho varen aconseguir en un partit on foren superiors als saltencs i així trencaven la dinàmica de resultats dels darrers derbis. Al descans el domini dels visitants ja era clar (20-33), a la represa lluny d’una possible reacció local els visitants continuaren augmentant el seu avantatge i tancaren el marcador favorable als de Ribot de +30. Jugadors destacats en anotació el visitant R. Serra 13 i el local M. Wilson 12 i en valoració els visitants I. Iborra 15 i A. Palol 12.

C.B. IGUALADA, 72 – MORABANC ANDORRA “B”, 65.
·         La classificació dels de l’Anoia es va fonamentar en un bon segon temps.
A les Comes els locals varen certificar la seva classificació en una treballada victòria, ja   que els del Principal ho posaren difícil, gràcies a un brillant primer quart (17-23), de totes maneres abans del descans els locals igualaren el marcador (35-37) i a la represa als quatre minuts un parcial de (9-0) els va permetre posar-se per davant, avantatge que consolidaren fins al final d’un partit que els porta als quarts de final, amb destacada actuació en anotació del local M. Garlia amb 19 punts i el visitant S. Gacic amb 18 i en valoració els locals M. Benito amb 26 i l’esmentat Garlia amb 22.

C.B. CORNELLA, 59 – C.B. CASTELLBISBAL, 60.
·         La reacció final dels vallessans els porta a la segona fase.
Els locals necessitaven la victòria per tenir opcions de classificació i tal com es va desenvolupar el partit fins els darrer instants semblava possible, però els vallessans varen confiar en tot  moment en les seves opcions, així tant al descans (29-25) com a la fi del tercer quart (47-41), els del Baix Llobregat mantenien l’avantatge i no fou fins als darrers moments en que ajustaren el marcador i sobre tot en el darrer minut en que amb (59-56), un parcial de (0-4), els va donar la victòria i la classificació per quarts, en un partit en que en anotació destacaren els visitants M. Mañes amb 18 punts i el seu company A. Camprubí amb 14 i en valoració el local O. Raya amb 24 i el visitant D. López amb 14.

ARACENA C.B. SANT JOSEP, 66 – VIVE EL MASNOU BASQUETBOL, 83.
·         Els maresmencs vàren sentenciar per la via ràpida.
Els visitants sortiren decidits a no donar opcions al “Sant Pep” (34-48), al descans, a la represa va continuar la mateixa tònica i eixamplaren el marcador fins (43-65), ja amb la classificació pràcticament assegurada els badalonins retallaren les diferencies fins al -17 final, amb destacada actuació en anotació dels visitants Ferran Valle 21 punts i el seu company Albert Valle amb 16, el mateix que el local Antonio Ruiz i amb valoració els dos primers amb 19 i 30 respectivament.

RECAMBIOS GAUDI, C.B. MOLLET, 73 – BARBERA TEAM VALUES, 67.
·         El tercer quart li va passar factura als visitants.
Mollet els classifica per la segona fase en un partit molt igualat però del tot imprevisible com els bons derbis, ja que el visitants dominaven al descans (31-35), a la represa la bona defensa local va deixar als visitants amb només cinc punts i això va propiciar que els locals marxessin en el marcador i tot els esforços del Barberà, els locals no els hi varen permetre la reacció, en un partit amb destacada actuació del local Marc Torres 17 punts d’anotació i 17 de valoració i el visitant Sergi Guardia 16 i 19.

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 64 – MATARÓ FEIMAT, 38.
·         La superioritat dels blancs-i-vermells fou incontestable

En el incomparable marc de Sant Julià i dintre del seu torneig de pretemporada, va ser el lloc on es va disputar l’enfrontament entre vigetans i maresmencs, la gran sortida local va condicionar molt el desenvolupament del partit i així al descans el seu avantatge era clar (36-19) i lluny de reduir diferencies per part dels de Mataró, el Vic anava augmentant les diferencies fins al +26 final, deixant el lloc vàlid per els quarts de final pendent del derbi dels equips de Mataró.

MVP de la jornada ALBERT VALLE (El Masnou), 30 de valoració amb 24 minuts en pista.  Tirs de dos punts 5/7  71%; Tirs de tres punts 1/3  33%; Tirs lliures 3/5  60%; Rebots 7; Assistències 5; Pilotes Perdudes 0; Pilotes Recuperades 0;i Faltes Rebudes 9

MAXIM ANOTADOR de la jornada FERRAN VALLE (El Masnou), 21 punts d’anotació amb 23 minuts en pista.  Tirs de dos punts 3/5  60%; Tirs de tres punts 4/7  57%; Tirs lliures 3/5  60%; Rebots 2; Assistències 0; Pilotes Perdudes 0; Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 4