miércoles, 29 de noviembre de 2017

10a JORNADA #LigaEba GR. C/A • Les victòries permeten mantenir posicions al cinc primers El Masnou, LIDER, Girona, segon i comparteixen el TERCER LLOC, Menorca, Collblanc i Sant Josep. i al GR. C/B • Les victòries de Vic i Pardinyes, els deixen compartint el PRIMER LLOC i les victòries d’Igualada i de Palma sobre Mollet, fa que els tres comparteixin el TERCER LLOC.LIGA EBA 

JORNADA 10
25 i 26 de NOVEMBRE de 2.017.

Grup C-A.
 • Les victòries permeten mantenir posicions al cinc primers El Masnou, LIDER, Girona, segon i comparteixen el TERCER LLOC, Menorca, Collblanc i Sant Josep.


Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Pavelló C.P. Sant Josep
COALCI C.B. SANT JOSEP

ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
80
73

Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC
C.B. CANTAIRES TORTOSA

98
71

Diu.
15.00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

BÀSQUET MENORCA


Diu.
17.00
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

MATARÓ PARC BOETDiss.
18.30
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES

OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ


Diu.
18.15
Lllars Mundet
C.B. ROSER

BÀSQUET GIRONA


Diu.
18.00
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS

VIVE EL MASNOU BASQUETBOL


                      

COALCI C.B. SANT JOSEP, 80 – ARENYS BÀSQUET JOVENTUT, 73.
 • Els “Sant Pep” segueix en la lluita pel tercer lloc i s’en despengen els visitants.
Partit entre dos dels equips que amb sis victòries optaven al tercer lloc, el partit fou igualat complint el previst així tot i la bona sortida dels locals (24-14), al primer quart, al descans la diferència es va reduir a cinc punts, favorable al locals, a la represa va continuar l’igualtat, però finalment el triomf va ser local, tot i la destacada del visitant Arnau Parrado amb 22 punts d’anotació i 29 de valoració.   

ARACENA AEC COLLBLANC, 98 – C.B. CANTAIRES TORTOSA, 71.
 • Clara victòria dels riberencs per anar decididament cap amunt.
Era un partit entre dos equips separats per una sola victòria, encara que els locals, amb un partit menys, gran actuació dels locals que no donaren opcions als de Tortosa, així al descans al marcador ja era de clar color local (54-33), a la represa va continuar la mateixa tònica fins a la victòria final dels locals, amb destacada actuació dels seus jugadors Edson Àvila 17 punts d’anotació i Àngel Soto 33 de Valoració.

IBERSOL C.B TARRAGONA, 47 – BÀSQUET MENORCA 72.
 • El poc encert dels locals els condemna a la derrota davant d’un Menorca millor.
Era el partit de la jornada, entre dos equips amb cinc victòries que lluitaven pel tercer lloc, però la manca d’encert dels locals 17 de 67 en tirs de camp els va portar a la derrota davant un Menorca, superior i que va saber treure profit de l’avinentesa en un partit on al descans ambdós equips amb poc encert deixaven el marcador (22-29), però a la represa el parcial del tercer quart (8-21), va ser definitiu per la sort d’un partit amb destacada actuació dels visitants Jan Orfila 17 punts d’anotació i Dani García 22 de valoració. C.B. QUART GERMANS CRUZ, 83 – MATARÓ PARC BOET, 99.
 • Els maresmencs resolen a la segona part un partit de gran nivell anotador.
Partit entre dos equips igualats a quatre victòries, amb l’objectiu d’una victòria per millorar la classificació, la victòria porta als visitants a la lluita pèl sisè lloc i als gironins en zona de permanència, en un partit d’alta anotació i amb molta igualtat fins als decans (55-53), a la represa en el moment en que els locals no pogueren seguir el ritma anotador del Boet, aquests marxaren en el marcador, amb gran actuació del seu jugador Faronte Drakeford amb 28 punts d’anotació i 32 de valoració.

BARBERÀ TEAM VALUES, 79 – U.B. SANT ADRIÀ, 59.
 • Victòria tan important com necessària pels vallessans.
Era un partit que a priori podia ser propici per la victòria visitant, però per contra els locals necessitaven el triomf per no quedar despenjats, en el darrers llocs, bona sortida local, que al descans dominaven (39-22), a la represa lleugera reacció visitant al tercer quart (13-21), però en el darrer parcial novament els locals amb un (27-16), no deixaven lloc a dubtes, per la victòria local amb destacada actuació dels seus jugadors Marc Sobrepera 15 punts d’anotació i 20 de la valoració la mateixa que els seu company d’equip Sergi Guardia.

C.B. ROSER, 61 – BÀSQUET GIRONA, 71.
 • Els locals tanquen la classificació en solitari i els gironins s’en allunyen.
Partit entre dos equips, amb l’objectiu d’allunyar-se de la zona de descens, la victòria permet als visitants un respir momentani i als locals es veuen abocats en aquest moment al darrer lloc en solitari, en un partit igualat al descans (30-30), però a la represa el tercer quart visitant va dictar sentència (10-24) a favor dels de Girona, amb destacada actuació en anotació del local Albert Sulleva 17 punts i el visitant Xavi Costa també 17 i en valoració el mateix Costa 17 i el seu company Pau Jucafresa la mateixa.

BBA CASTELLDEFELS, 64 – VIVE EL MASNOU, 75.
 • El líder surt guanyador de Castelldefels i obté la vuitena victòria en deu partits.
Era una difícil prova pel Masnou a la pista de Castelldefels i la va passar amb nota, els locals perden un lloc a la classificació i son desens, en un partit on després d’un primer quart dels locals, al segon els del Maresme donaran la volta al marcador (34-39), al descans, i finalment al darrer quart certificaren la victòria al seu favor, amb destacada actuació amb anotació del visitant Albert Valle amb 20 punts  i el local Jaume Zanka 21 de valoració.


Grup C-B.

 • Les victòries de Vic i Pardinyes, els deixen compartint el PRIMER LLOC i les victòries d’Igualada i de Palma sobre Mollet, fa que els tres comparteixin el TERCER LLOC.
Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION


ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA
63
65

Diss
19.45
Poliesportiu

B.C. MORABANC
ANDORRA
C.B IGUALADA
53
81

Diu.
12.30
Toni Servera

PALMA AIR EUROPA

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET
82
69

Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC

63
91

Diu.
18.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
C.B. CASTELLBISBAL
79
66

Diu.
18.30
Parc Esportiu

C.B. CORNELLÀ
SIMPLY OLIVAR

77
87

Diu
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS C.B. SALT
C.B. CERDANYOLA AL DIA
74
60


C.B. VALLS, 63 - ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA, 65.
 • Treballada victòria dels de Lleida en la primera derrota dels vallencs a domicili.
Era un enfrontament, que per una part podia apropar als locals al primer lloc o per altra banda mantenir al visitants en el co-liderat. Victòria dels grocs-i-negres que els permet seguir en el co-liderat, ara de dos equips, en un partit dominat inicialment pels visitants (28-35), al descans, a la represa reacció local que va reduir les diferencies a un mínim (43-46), per tant tot  es decidiria en el darrer quart i així fou que la balança va caure del costat dels visitants, amb destacada actuació dels seus jugadors Adrià Ribas 14 punts d’anotació i Eduard Villacampa 23 de valoració.

B.C. MORABANC ANDORRA, 53 – C.B. IGUALADA, 81.
 • Clara victòria dels de l’Anoia que consoliden el seu tercer lloc.
Era un partit molt important per ambdós equips, però per objectius ben diferents, els locals per aconseguir el primer triomf i poder deixar el darrer lloc a la taula y els visitants per seguir a l’estela dels líders, a una única victòria. El partit va estar dominat pels visitants així al descans el marcador ja assenyalava un clar (19-38), a la represa lluny de poder reduir diferencies per part local, encara es vàren eixamplar encara mes, amb destacada actuació del visitant Eduard Tejero 24 punts d’anotació i el local Cinto Gabriel 28 de valoració.

PALMA AIR EUROPA, 82 – RECAMBIOS GAUDI CB. MOLLET, 69.
 • Ara ambdós equips en la lluita pel tercer lloc, els vallessans cauen del co-liderat.
Partit de la jornada entre dos equips punters i que a ben segur a final de temporada estaran lluitant per obtenir plaça a les fases d’ascens, el Mollet, era co-lider, i Palma lluitava, pel tercer lloc, amb la victòria dels illencs ara ambdós equips competeixen pel tercer lloc. El partit a la primera part va estar dominat pels locals (44-36), al descans, a la represa, el joc es va igualar, però un darrer quart, amb superioritat de les defenses sobre els atacs el parcial de (12-7), va resoldre el partit pels del Toni Servera, amb destacadisima actuació del seu jugador Alberto García 25 punts d’anotació i 37 de valoració.JAC SANTS, 63 – C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 91.
 • El Vic continua marcant un gran ritme que el consolida al primer lloc.
Era un altre enfrontament desigual entre el penúltim classificat i el líder, els de Sants buscaven una victòria per allunyar-se del darrer lloc i els visitants per mantenir-se en el liderat. Victòria dels vigetans que amb una gran sortida al primera quart (11-28), ja va marcar el futur immediat del partit, ja que en tot moment el Vic va ser superior i va anar ampliant el seu avantatge, amb destacada actuació del seu jugador Julià Garrote 24 punts d’anotació i 22 de valoració.

MATARÓ FEIMAT, 79 – C.B. CASTELLBISBAL, 66.
 • Els del Maresme resolen el partit al seu favor en una gran segona part.
Partit on estava en joc poder millorar la situació a la taula classificatòria, els locals com a mínim per no allunyar-se de la zona alta i els visitants de la part baixa. El partit va tenir dues cares oposades, a la primera domini vallesà (24-32), al descans, però a la represa, un parcial de (22-7), va posar als locals per davant en el marcador (46-39), però encara no estava tot decidit i finalment un darrer quart pletòric de bàsquet d’atac amb un parcial de (33-27), que va confirmar la victòria dels de Mataró, amb destacada actuació del seu jugador Santi Serratacó 23 punts d’anotació i 30 de valoració.

C.B. CORNELLÀ, 77 – SIMPLY OLIVAR, 87.
 • Els visitants s’adjudiquen un enfrontament directe a domicili.
Partit entre dos equips igualats a la classificació amb quatre victòries i cinc derrotes, per tant la victòria de l’equip de Zaragoza els deixa per davant del seu rival, el Cornellà, en un partit de clar domini visitant, al descans (37-49), a la represa però va venir la reacció local que retallava les diferencies (61-66), però en el darrer quart va tornar el domini de l’OLivar per adjudicar-se el partit, amb destacada actuació en anotació del local Roger Lliteras i el visitant Carlos Alocén, ambdós amb 17 punts i en valoració el també visitant Jaime Fernández amb 22.

MULTIOPTICAS SALT, 74 – C.B. CERDANYOLA AL DIA, 60.
 • Els vallessans perden mes que un partit.
Era un partit molt important per l’enfrontament entre dos equips igualats a la classificació amb tres victòries i sis derrotes. La victòria dels saltencs els deixa a la classificació per sobre del “Sarda”, en un partit, amb una gran sortida local (28-18), al primer quart, els segon quart ja va ser mes igualat, amb lleuger avantatge visitant (9-11), però el tercer els locals amb un (20-11) quasi sentenciaren un enfrontament, en que el Cerdanyola, va perdre un partit i es va fer oficial que el seu important jugador Javi Antón, deixa la disciplina vallessana, ja que per motius professionals trasllada la seva residència a Jaén, molta sort Javi. Jugador destacat el local Jamal Wimbish amb 22 punts d’anotació i 34 de valoració

MVP de la jornada ALBERTO GARCIA (Palma) 37 de valoració, amb 36 minuts en pista; Tirs de dos  9/13  à 69%; Tirs de tres 1/4 à 25%; Tirs lliures 4/6 à 67%; Rebots 4; Assistències 8; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 4; Faltes Rebudes 7.
MAXIM ANOTADOR de la jornada,  FARONTE DRAKEFORD (Boet)  amb una anotació de 28 punts, amb 35 minuts en pista; Tirs de dos  10/13  à 77%; Tirs de tres 0/0  à 0%; Tirs lliures  8/9 à 89%; Rebots 9; Assistències 0; Pilotes Perdudes 7 Pilotes Recuperades 1; Faltes Rebudes 6.


No hay comentarios:

Publicar un comentario