viernes, 24 de noviembre de 2017

LA PRÈVIA 9a JORNADA #CopaCatBQ PARTITS DE LA JORNADA Ploms Salle Reus vs Salou i Alpicat vs Santa Coloma


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018
JORNADA 9
25 i 26 de NOVEMBRE.

LA PRÈVIA.



GRUP 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA:

  • El derbi Ploms Salle vs Salou


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
16.00
Polisportiu del Guinardó
F.C. MARTINENC BÀSQUET
C.B. ARTÉS


Diss.
17.45
Les Naus
C.N. SABADELL
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

Diss.
17.45
Pavelló del CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS

TENEA C.B. ESPARREGUERA

Diss.
18.00
Pavelló d’Esports
LLIÇA D’AMUNT

OUTLETMOTO,COM C.B. GRUP BARNA

Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

BASQUET PIA SABADELL

Diss.
19.30

Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
C.B. SALOU


Diss
19.45
Isaac Gálvez
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
MARISTES ADEMAR BADALONA



  • Al Guinardó, enfrontament entre Martinenc, tercer, i Artés, cinquè, ambdós equips amb cinc victòries, encara que els visitants amb un partit menys jugat. Destacats Barksdale i Moliner.

  • A Sabadell derbi vallesà entre el cuer Natació Sabadell, amb una única i victòria i el Mollet “B”, amb dues, oportunitat pels locals de deixar el darrer lloc i els visitants per allunyar-s’en. Destacats Lapeña i Seidi.

  • A Granollers els locals en vuitè lloc i tres victòries buscaran un triomf per allunyar-se del Play Out i els visitants l’Esparreguera per mantenir la seva immaculada cursa de victòries i seguir liderant la classificació. Destacats Cabañas i Zapata


  • A Lliça els locals en desè lloc i tres victòries, rebràn a un Grup Barna que tot i costar-li molt obtenir el primer triomf, ara ha encadenat dues victòries i anirà per la tercera. Destacats Pou i Subirach.

  • A la Plana els Badalonés quart classificat, tindrà la visita dels sabadellencs del Bàsquet Pia, que s’ha situat en setè lloc i ara es el moment de mirar cap amunt. Destacats Morales i Viladomat

  • El partit de la jornada i derbi de les terres tarragonines entre el Ploms Salle de Reus, els del Baix Camp son sisès, a una victòria del segon, que es precisament el Salou, els de la Costa Daurada, voldràn mantenir el seu preuat lloc. Destacats Pleasant i Galofré, uns dels MVP de la darrera jornada.

  • A Vilanova el Samà rebrà al badalonins dels Maristes Ademar, ambdós amb l’objectiu d’allunyar-se dels darrers llocs, els locals amb dues victòries i en onzè lloc i els visitants amb tres i novens classificats.  Destacats Carreras i Oleart.


GRUP 2.

  • PARTIT DE LA JORNADA:
  • Alpicat vs Santa Coloma



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Josep Maria de Segarra
VEDRUNA GRACIA
C.E. SANT NICOLAU

Diss.
18.05
Ramón Sitjà
CEB GIRONA CITYLIFT
A.D. TORREFORTA


Diss.
19.30
Zem Rbla del Seller
U.E. SANT CUGAT

CIUTAT VELLA

Diu.
16.00
Antoni Roure
C.B. ALPICAT
C.B. SANTA COLOMA

Diu.
17.00
Poliesportiu
SANT QUIRZE, B.C.

MERCHAN SERVIS
CBS

Diu.
17.45

La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
SESE

Diu.
19.15
Pavelló Municipal
BÀSQUET MOLINS
BÀSQUET SITGES



  • A Gràcia duel important per la permanència, entre els locals del Vedruna, dotzè i dues victòries, i el Sant Nicolau, els sabadellencs, son cuers, però a una sola victòria dels locals. Destacats González uns dels MVP de la darrera jornada i màxim anotador i Costa.

  • A Girona dels locals del CEB, amb tres victòries, i marcant la permanència rebràn a l’ADT, amb els mateixos triomfs i novè classificat. Destacats Artacho i Dorsey.

  • A Sant Cugat la UESC, setè classificat, amb quatre victòries, rebrà a un Ciutat Vella, que es tercer, amb sis, els vallessans amb l’objectiu de mirar cap amunt i els barcelonins per optar al segon lloc. Destacats Cosials, uns dels MVP de la darrera jornada i Marín.



  • Partit de la jornada a  terres de Lleida l’Alpicat, sisè classificat, amb quatre victòries, rebrà la visita del Santa Coloma, quart classificat i amb una victòria més, oportunitat pels locals per entrar a zona noble i al visitants, però no deixar tant important plaça. Destacats Vinós i López.

  • A Sant Quirze els locals amb dues victòries i un partit menys volen seguir escalant posicions, rebràn la visita del CBS, els de Sant Feliu amb quatre victòries i cinquès classificats volen fer el salt als llocs de Play Off. Destacats Baltà i Coego.

  • A Badalona el Circol, vuitè i amb quatre victòries, buscarà un difícil victòria davant el segon classificat Sese, que només ha perdut un partit, i vol seguir de prop qualsevol errada del líder. Destacats Eñeso i Busquets.


  • El líder Molins, que de moment compte el seus partits amb victòries, vuit de vuit, rebrà a un Sitges, que amb dues victòries ocupa lloc de Play Out, i es vol escapolir de la zona. Destacats Ugarte i Goodman.

No hay comentarios:

Publicar un comentario