C.B. CANTAIRES TORTOSA

BARBERÀ TEAM VALUES

OIC PENRTA. U.B SANT ADRIÀ, 74 – C.B. QUART GERMANS CRUZ, 85.
  • Reacció dels gironins a una difícil pista i tercera derrota d’Ubsa.
A Sant Adrià l’Ubsa que s’havia vist superat les dues últimes jornades, rebia al Quart sorprenent cuer de la classificació, el partit va estar dominat pels visitants que al descans guanyaven (33-45), era un partit en que, ambdós equips volien trencar la mala dinàmica, els locals volien redreçar el rumb i els visitants confirmar la recuperació inciada l’anterior jornada, a la represa no va venir la reacció local i els punts marxaren cap a Quart, amb destacada actuació del seu jugador Eric Jimenez 18 punts d’anotació i 22 de valoració.

BÀSQUET MENORCA, 87 – COALCI C.B. SANT JOSEP, 74.
  • Els de Maó concreten la remuntada a la segona part.
A Maó un Menorca amb dues úniques victòries rebia a un Sant Josep que ha començat molt be la temporada i era cinquè, victòria local en un partit que va començar amb domini dels de Badalona (13-26), al primer quart i (39-49), al descans, a la represa gran reacció local que a la fi del tercer quart es posaren per davant (64-62) i en el darrer parcial tot va anar de cara els locals fins al triomf final, amb destacada actuació del seu jugador Dani García 22 punts d’anotació, MÀXIM ANOTADOR de la jornada, i amb 29 de valoració.

BÀSQUET GIRONA, 73 – ARENYS BÀSQUET JOVENTUT, 77.
  • La reacció dels gironins a la segona part no pot evitar la victòria dels maresmencs.
A Fontajau un Girona que era tercer rebia l’Arenys, que era setè, i que volia mirar cap amunt, triomf dels visitants que vàren començar molt encertats (30-41), al descans, a la represa va venir la reacció dels locals, però que no fou suficient per evitar la victòria visitant, en un partit on destacaren el seu jugador Dídac Cuevas 18 punts d’anotació i el local Alfonso Alzamora 35 de valoració MVP de la jornada.

MATARÓ PARC BOET, 71 – C.B. ROSER, 77.
  • La primera del Roser que supera al Boet a domicili.
A Mataró el Boet que venia de perdre l’anterior jornada i amb balanç de 3/3, rebia la visita  d’un Roser que encara no s’havia estrenat, però que en les darreres jornades havia millorat molt, dons sorpresa a l’Eusebi Millán, victòria visitant gràcies sobre tot a un espectacular primer quart (10-27), diferencia que va permetre als visitants dominar el partit, ja que la reacció dels “taronges” a la segona part no fou suficient, amb destacada actuació del visitant Pol Huertas 17 punts d’anotació i el local Devon Drakeford 28 de valoració.

BBA CASTELLDEFELS, 64 – IBERSOL C.B. TARRAGONA, 72.
  • Una victòria que li dona al CBT el co-liderat virtual.
El partit de la jornada a Can Vinader el Castelldefels sisè amb 3/3 rebia a un CBT molt endollat que era quart i amb dinàmica clarament guanyadora i dominant del partit des del primer moment (33-46), al descans, unes diferències que tot i l’esforç dels locals no aconseguiren en cap moment posar en entre dit el millor joc visitant que els permet situar-se en els llocs de privilegi. Jugadors destacats el local Jordi Boronat amb 16 punts d’anotació i el visitant Modou Mbaye 20 de valoració.

C.B. CANTAIRES TORTOSA, 94 – BARBERÀ TEAM VALUES, 67.
  • Nova derrota dels vallessans en un partit de domini total dels de Tortosa.
A Tortosa Cantaires es volia fer fort com a local a les Ferreries rebia a un Barberà que de moment no compleix les expectatives i que en aquest moment el veiem tancant la taula classificatòria, en un partit on al descans el resultat ja era favorable als del Baix Ebre (46-38), a la represa lluny de venir la reacció dels visitants va continuar la mateixa tònica i el (31-18), del darrer quart va deixa fora de qualsevol dubte la victòria local, amb destacada actuació dels seus jugadors Sean Mc Donell, 18 punts d’anotació i Joel Kindred 24 de valoració.

VIVE EL MASNOU, 71 – AEC COLLBLANC, 92.
  • Els locals es veuen superats per un Collblanc molt encertat en atac.
A Masnou els locals estrenaven la seva condició de líder en solitari davant d’un Collblanc que volia remuntar posicions, de sortida domini visitant que marxaren amb una diferència de deu punts al descans (36-46), a la represa els visitants encara augmentaren més les diferencies fins al (54-72) i que remataren amb el +21 final, tot i la destacada actuació del local Antoni Gómez 19 punts d’anotació i el visitant Àngel Soto 24 de valoració.

MATARÓ FEIMAT

ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA, 74 – PALMA AIR EUROPA, 61.
  • Gran primera part dels locals que els hi val el liderat en solitari.
A Barris Nord el partit de la jornada Pardinyes vs Palma i amb el liderat en joc entre els dos primers classificat,  igualats ambdós amb cinc victòries. De sortida gran domini local que al minut 5 manaven per (12-0) i (20-10) al final del primer quart, en el segon va continuar el millor joc dels lleidatans, que portaren el partit al descans amb un clar (41-18), a la represa va venir la reacció dels illencs que reduïren la diferència amb 7 punts i en el darrer parcial els visitant retallaren les diferencies en tres punts més, totalment insuficients per intentar remuntar el partit que dona al Pardinyes el primer lloc en solitari. Jugadors destacats el visitant Miguel Àngel Corbacho amb 19 punts d’anotació i el local Xavi Mendiburu amb 20 de valoració.  (Dades facilitades pel CB. Pardinyes)

C.B. IGUALADA, 72 – MULTIOPTICAS C.B. SALT, 67
  • Els de l’Anoia resolen en el partit en el darrer quart.
A les Comes l’Igualada que amb tres victòries consecutives s’havia situat quart i rebia a un Salt que de mica en mica va agafant els pols a la competició, el partit va estar molt igualat però amb avantatges dels de Salt (36-40), al descans, a la represa els locals de mica en mica anaren retallant les diferencies i en el darrer quart aprofitant una petita baixada dels d’Oriol Verdés pogueren capgirar el marcador i obtenir la quarta victòria consecutiva i el tercer lloc a la classificació, amb destacada actuació dels visitants Carles Nadal 18 punts d’anotació i Jamal Wimbish 14 de valoració.

C.B. VALLS NUTRION, 79 – C.B. CORNELLÀ, 65.
  • Els vallencs en la lluita pel segon lloc.
A Valls els locals que venien  d’un ajustada derrota a Palma i amb 4/2 rebien un Cornellà que portava quatre derrotes consecutives i volia redreçar el rumb, però els locals no els hi van permetre així al descans el marcador assenyalava avantatge local (41-32), a la represa va continuar la mateixa tònica i els locals encara augmentaren lleugerament el seu avantatge fins al resultat final amb destacada actuació del seu jugador Josep Juan Miguel 21 punts d’anotació i 22 de valoració.

SIMPLY OLIVAR, 86 – JAC SANTS, 71.
  • La victòria allunya a l’equip aragonès de la zona de perill.
A Miralbueno l’Olivar i el Jac, buscaven una victòria per allunyar-se de la zona perillosa i no tornar als patiments del curs passat, ambdós equips venien de guanyar, especialment els de Sants que havien aconseguit el primer triomf, la bona sortida local els va donar una renda que el Jac no va poguer recuperar (46-34), al descans, a la represa va continuar la mateixa dinàmica de domini del Olivar, amb destacada actuació dels seus jugadors Jaime Fernández 18 punts d’anotació i Carlos Alocén 32 de valoració.

C.B. CASTELLBISBAL, 76 – C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 87.
  • Els vallessans no reaccionen i Vic es manté en llocs de privilegi.
A Castellbisbal els locals que venien  de dues derrotes tenien la visita d’un Vic que lluita pel liderat i que també venia de perdre com a local, els de Dídac Herrero vàren sortir decidits així a la fi del primer quart el seu avantatge era de set punts i al descans el marcador els era favorable (33-55), un clar avantatge que a la represa els de Vic saberen administrar amb solvència fins a la victòria final, amb destacada actuació en anotació del local David López 21 punts d’anotació la mateixa que el visitant Nil Sabata amb 31 de valoració.

RECAMBIOS GAUDÍ C.B. MOLLET, 89 – B.C. MORABANC ANDORRA, 60.
  • Victòria local a una victòria del liderat i tot el suport pel lesionat Ramón Espuña.

A Mollet els locals que buscaven un triomf per no allunyar-se dels primers llocs, davant tenien l’Andorra que tot hi haver tingut opcions encara no tenia cap victòria. El partit va estar dominat pels locals que al primer quart ja tenien avantatge (21-12), diferencies que es mantingueren fins al segon quart amb el (38-30), però un parcial de (10-2), va permetre als locals anar al descans amb un clar (48-32), a la represa l’Andorra va aconseguir amb un parcial de (15-16), que no augmentes el desavantatge, però en el darrer quart els locals trencaren definitivament el partit fins a la victòria final amb destacada actuació en anotació del visitant Hugo Schneider 19 punts i el local Albert Ferrer 22 de valoració.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 62 – U.E. MATARÓ, 47.
  • Important victòria del “Sarda” davant d’un Mataró que no reacciona.
A Guiera el Cerdanyola buscava un triomf en la seva lluita per la permanència davant un Mataró que les dues darreres jornades s’ha allunyat una mica dels primers llocs i volia recuperar posicions. Victòria local que els permet allunyar-se de la zona de perill i per la seva part els visitants no troben la forma de reaccionar, així al descans (32-28), domini local, però amb diferencies curtes fins que en la darrer quart un parcial de (17-6), va decidir el partit favorable als vallessans, amb destacada actuació de la “tripleta” local Aitor Murua, Genis Tena i Javier Antón, tots ells amb 12 punts d’anotació i Antón també 29 de valoració.

MVP de la jornada, ALFONSO ALZAMORA (Girona) 35 de valoració, amb 20 minuts en pista; Tirs de dos  6/7  à 86%; Tirs de tres 0/0  à 0%; Tirs lliures  5/6 à 83%; Rebots 12; Assistències 3; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 1; Faltes Rebudes 8.

MAXIM ANOTADOR de la jornada,  DANI GARCIA (Menorca)  amb una anotació de 22 punts, amb 27 minuts en pista; Tirs de dos  1/5  à 20%; Tirs de tres  54/5  à 100%; Tirs lliures  5/5 à 100%; Rebots 6; Assistències 3; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 2; Faltes Rebudes 4.