jueves, 9 de noviembre de 2017

6a JORNADA #CopaCatBQ ESPARRAGUERA, MOLINS I SESE LIDERS



COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018
JORNADA 6.
4 i 5 de NOVEMBRE.



GRUP 1.

  • ESPARREGUERA LÍDER solitari i invicte.

Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
          
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS

ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA

71
65
Diss.
17.45
Plana de Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”

MARISTES ADEMAR BADALONA
70
56
Diss.
18.05
Joan Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
F.C. MARTINENC BÀSQUET
72
63
Diss.
18.15
Pavelló Municipal
C.B. SALOU

C.N. SABADELL

74
61
Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA C.B. ESPARREGUERA
A.E. BADALONES

82
75
Diss.
20.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

LLIÇA D’AMUNT
66
73
Diu.
18.00

Escola Pia
BASQUET PIA SABADELL

OUTLETMOTO.COM C.B. GRUP BARNA
67
64

C.B. GRANOLLERS, 74 - ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA, 65
·         Els vallessans amb aquesta victòria miren cap amunt.
A Granollers els locals rebien la visita del Samà, ambdós equips amb dues victòries, amb l’objectiu d’allunyar-se de la zona de perill, domini inicial de Granollers que al descans guanyava (49-35), a la represa reacció dels de Vilanova, que tot i guanyar els dos últims parcials, finalment va tenir que cedir, tot i la destacada actuació del visitant Carreras 15 punts d’anotació.
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 70 – MARISTES ADEMAR BADALONA, 56.
  • Es va decidir tot en el darrer quart.
A Mollet els locals, que vàren estrenar, l’anterior jornada, el compte de victòries tenien davant l’Ademar de Badalona, amb dues., el partit va estar molt igualat, al descans (24-26), a la represa va continuar la mateixa tònica, tancant el tercer quart amb un empat a 44 i tot es va resoldre en els darrers minuts amb un parcial pels locals (26-12), amb destacada actuació del visitant Oleart 18 punts d’anotació i 19 de valoració.
ZAMAR 2.000 PLOMS SALLE REUS, 72 – F.C. MARTRINENC BÀSQUET, 63.
  • Els del Baix Camp posen marge amb la zona de permanència.
A Reus el Ploms Salle amb dues victòries rebia al Martinenc, situat al quart lloc de la classificació, victòria local en un partit en que els de Reus al descans ja guanyaven (44-30), a la represa va venir la reacció dels barcelonins , però no suficient per canviar el signe del partit, amb destacada actuació del local Xavi Costa 22 punts d’anotació i 30 de valoració.
C.B. SALOU, 74 – C.N. SABADELL, 61.


  • Els de la Costa Daurada mantenen el segon lloc amb un esplèndid primer quart.
Salou a una victòria del líder i cinquè classificat rebia la visita del Natació Sabadell, amb una única victòria, als visitants els hi va pesar hi molt el primer quart local (34-11), tot i la reacció dels visitants els locals en cap moment donaren opcions de recuperació als sabadellencs i els punts es quedaren a Salou amb destacada actuació del local Barksdale 22 punts d’anotació i el visitant Lapeña, la mateixa i 28 de valoració.
TENEA C.B. ESPARREGUERA, 82 – A.E. BADALONÉS, 75
  • El líder es manté ferm superant al segon classificat.
En el partit de la jornada el líder Esparreguera s’enfrontava al Badalonés segon classificat. Bona sortida dels locals que vàren dominar els dos parcials del primer temps al descans (47-35), a la represa els de Badalona, ajustaren el marcador i tingueren les seves opcions, però en aquells moments els locals es mantingueren ferms i finalment decantaren el partit al seu favor, tot i la destacada actuació dels visitant Marcos Morales 28 punts d’anotació i 29 de valoració.
C.B. ARTÉS, 66 – C.B. LLIÇÀ D’AMUNT, 73.
  • Els vallessans sorprenen als artesencs a domicili.
Artés després de la primera derrota de la temporada rebia el Lliça, que tot i només portar una victòria a causat bona impressió en el debut a Copa, dons després de la primera derrota va caure la segona, que frena la marxa ascendent de l’Artés, per la seva part Lliça obté el segon triomf amb un partit dominat pels locals a la primera part, al descans, (37-31), a la represa a la fi del tercer quart els visitants ja havien igualat el marcador i en els darrers minuts passaren a dominar-lo fins al final, amb destacada actuació del seu jugador Andrew Mc Carthy 29 punts d’anotació i 42 de valoració.
BÀSQUET PIA SABADELL, 67 - OUTLETMOTO.COM C.B. GRUP BARNA, 67.
  • Els sabadellencs reaccionen a temps al domini inicial visitant.

 A Sabadell la Pia buscava el segon triomf davant d’un Barna que encara no s’havia estrenat. El partit va començar amb una espectacular sortida visitant  (9-24), al primer quart, però abans del descans els locals ja havien reduït les diferencies (27-36), a la represa va continuar el bon joc de la Pia, que va començar a dominar el partit fins al xiulet final, amb destacada actuació del local Damià Pérez 22 punts d’anotació i el visitant Marc Subirach 26 de valoració. 



GRUP 2.

  • Tor i les dificultats SESE conserva el LIDERAT.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.45
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
BÀSQUET SITGES

87
79
Diss.
19.30
Virrei Amat
SESE

CEB GIRONA CITYLIFT
68
66
Diss.
19.30
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA
SANT QUIRZE, B.C

74
68
Diu
17.45
La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
U.E. SANT CUGAT
72
69
Diu
17.45
Joan Carles Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS
C.E. SANT NICOLAU
97
63
Diu
19.15

Cem Parc de la Ciutadella
CIUTAT VELLA
VEDRUNA GRACIA

Diu
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

BÀSQUET MOLINS
65
69

A.D. TORREFORTA, 87 – C.B. SITGES, 79.
  • Victòria dels de Tarragona davant d’un Sitges que encara no s’adapta a la categoria.
A Tarragona enfrontament per allunyar-se de la zona baixa entre ADT, amb dues victòries i Sitges amb una, llevat del primer quart (18-18), la resta de partit va estar dominat pels locals, que al final del tercer quart manaven (63-51) i no fou fins als darrers minuts en que el Sitges va retallar diferències, Jugador destacat el local Devon Dorsey 26 punts d’anotació i 33 de valoració.
SESE, 68 – CEB GIRONA CITYLIFT, 66.
  • El Sese resol en el darrer minut.
A Virrei Amat el co-lider Sese, invicte, rebia  un Girona, amb dues victòries, va estar un partit amb dues part ben diferenciades  la primera bona sortida dels locals, que ofegaren l’atac visitant amb un parcial de (17-9), pels barcelonins, diferencia que es mantenia al descans (38-31), a la represa va canviar la decoració i els gironins equilibraren molt el partit (53-51) i per tant tot per decidir en el darrer quart i no fou fins al darrer minut en que els locals amb el resultat de (65-66) i amb tres tirs lliures anotats de quatre intents que el local Barquets va donar el triomf al seu equip. Jugadors destacats el local Quim Galve 16 punts d’anotació i el visitant Artacho, 17 de valoració.
C.B. SANTA COLOMA, 74 – SANT QUIRZE B.C, 68.
  • Bona resposta local al espectacular inici dels vallessans, per seguir en llocs de privilegi.
A Santa Coloma, els locals, tercers classificat rebien al Sant Quirze que volia sortir de la zona compromesa. Una primera part de contrastos, un primer quart pels visitants (13-23) i la resposta local amb (37-35), al descans, a la represa les diferències es vàren estabilitzar i ambdós equips tingueren opcions i amb (68-66)  a manca d’un minut, un parcial de (6-2) va decidir la sort de l’enfrontament amb un ple d’encerts en el tir lliure del local Arredondo 4 de 4. Jugador destacat el local Alex López 20 punts d’anotació i 27 de valoració.
CIRCOL COTONIFICI BADALONA, 72 – U.E. SANT CUGAT, 69.



  • El “Circol” guanya amb una remuntada espectacular al darrer quart.

A Badalona un Circol, amb tres victòries s’enfrontarà a la Uesc amb dues i volen millorar posicions: Durant bona part del partit semblava que la victòria podria marxar cap al Vallès però els de Badalona es resistien, la Uesc dominava (29-40) al descans i (43-54) a la fi del tercer quart, en el tram final, el “Coto” va anar a per totes i amb un marcador dominat pels visitants de (58-64) al minut 38, un parcial favorable als locals de (14-5), els va donar una victòria i el quart lloc i per la seva part els de Sant Cugat, que no son els de l’any passat, es situen a prop de la zona de permanència. Jugadors destacats el local Molina 20 punts d’anotació i 19 de valoració la mateixa que el visitant Cosials.


MERCHAN SERVIS CBS, 97 – C.E. SANT NICOLAU, 63.

  • Superioritat total dels de Sant Feliu en el retrobament de “vells” coneguts.

A Sant Feliu duel entre dos ex-Eba el CBS amb dues victòries i Sant Nicolau encara amb cap, res a veure amb els vibrants enfrontaments d’altres temporades, el partit va començar amb un CBS dominador (47-31) al descans i que a la represa les diferències cada vegada es vàren anar fent mes grans fins al +34 final, amb destacada actuació dels locals Melgarejo 18 punts d’anotació i Coego 23 de valoració.
 



CIUTAT VELLA, 83 – VEDRUNA GRACIA, 72.

  • El derbi barceloní, no decideix fins al darrer quart, pels locals.
A la Ciutadella el Ciutat Vella, amb tres victòries, rebia al Vedruna, que es volia allunyar de la zona de perill, victòria per Ciutat Vella, que es situa cinquè, mentres que els de Gracia segueixen en la seva lluita per la permanència, en un partit, amb domini inicial dels locals (27-14) al primer quart, però amb reacció dels visitants que entraren en el darrer quart (60-59), encara que el parcial del darrer quart (23-13), va donar la victòria als locals amb destacada actuació dels seus jugadors Fèlix Monberg 17 punts d’anotació i Bernuz 33 de valoració.  

C.B. ALPICAT, 65 – BÀSQUET MOLINS, 69.

  • Els locals han estat molt aprop de la remuntada i Molins segueix líder.
L’Alpicat quart classificat rebia al sorprenent líder Molins, encara invicte. El partit va  començar amb lleugers avantatges visitants (32-35), al descans, però en el tercer quart les diferencies es vàren eixamplar fins al (38-56), màxim avantatge, però quant tot semblava decidit l’Alpicat es va llençar a la remuntada, la qual no va arribar de ben poc, ja que a manca d’un minut el resultat era un mínim (65-66), però finalment l’encert dels visitants en els tirs lliures 3 de 4 va decidir un partit amb destacada actuació del local Víctor Vinós 19 punts d’anotació i 27 de valoració.  

MVP de la jornada ANDREW MC CARTHY (LLIÇÀ) 42 de valoració i una anotació de 219 PUNTS, amb 33 minuts en pista; Tirs de dos  12/16  à 75%; Tirs de tres 0/0  à 0%; Tirs lliures 5/11 à 45%; Rebots 15; Assistències 0; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 1; Faltes Rebudes 6.


No hay comentarios:

Publicar un comentario