martes, 21 de noviembre de 2017

9a JORNADA #LigaEba Gr. C/A Masnou LIDER Girona SEGON sis equips pel TERCER LLOC i Gr. C/B Vic, Pardinyes i Mollet CO-LIDERS

• Sis equips lluiten pel TERCER lloc, amb cinc victòries tots ells i son:
  • UBSA, ARENYS, MENORCA, COLLBLANC, CBT i SANT JOSEP.

79

BÀSQUET GIRONA, 82 – COALCI C.B. SANT JOSEP, 66.
  • Vint minuts trepidants dels gironins suficients per situar-se en segon lloc
Era un partit que es preveia igualat entre dos aspirants al segon lloc, ambdós amb cinc victòries, de sortida domini visitant (19-24), al primer quart, però apartir d’aquell moment, el que va anar del minut 10 al 30 un parcial de (46-18), va trencar el partit i els de Badalona només pogueren reduir de set punts les diferencies, al final del partit, una victòria local que els permet situar-se en el segon lloc de la taula, en solitari, amb destacada actuació dels seus jugadors Xavi Costa 22 punts d’anotació i Alfons Alzamora 30 de valoració.

C.B. CANTAIRES TORTOSA, 71 - C.B. ROSER, 67.
  • Tot i el poder de reacció visitant la victòria es va quedar a Tortosa.
Era un enfrontament entre dos equips nou vinguts a la categoria que lluiten en els darrers llocs de la taula, especialment els visitants que son cuers, important victòria local que així amplia el marge amb la zona de descens, els locals dominaren la primera part (36-27), al descans, però la reacció visitant al tercer quart va igualar molt el partit tot i que la victòria fou pels locals amb destacada actuació dels seus jugadors Joel Kindred 18 punts d’anotació i Dashun Smith 19 de valoració.

ARENYS BÀSQUET JOVENTUT, 66 – BARBERÀ TEAM VALUES, 61.
  • Els locals miren cap als primers llocs davant d’un Barberà que no reacciona
Els locals en setè lloc el triomf els podria permetre apropar-se al primers llocs i als visitants reaccionar, ja que només tenen una victòria, el partit va estar igualat, però amb lleuger domini dels maresmencs, que al descans ja guanyaven (30-23), a la represa es mantenien les diferencies, que finalment donarien la victòria a l’Arenys, que es situa en quart lloc i els vallessans ja tenen els rivals a tres triomfs. Jugador destacat el local Joel Parra 24 punts d’anotació i 32 de valoració.

MATARÓ PARC BOET, 90 – IBERSOL C.B. TARRAGONA, 77.
  • La pròrroga dona la victòria al locals i allunya al CBT del liderat.
Els locals volien fer un pas endavant i s’enfrontaven als de Tarragona que tenien opcions seguir l’estela del líder, però la derrota es allunya de moment d’aquests lloc de privilegi, en un partit molt igualat (29-32), al descans, a la represa reaccionaren els locals que aconseguiren igualar el marcador i en una prorroga on l’encert fou pels del Maresme els va donar el quart triomf de la temporada, amb destacada actuació del seus jugador Marc Rubio 31 punts MÀXIM ANOTADOR de la jornada i 27 de valoració.

VIVE EL MASNOU, 72 – C.B. QUART GERMANS CRUZ, 64.
  • El líder solventa el partit a la segona part davant d’un incòmode Quart.
Els gironins tingueren una bona sortida així al descans dominaven (28-37), però la reacció dels de Masnou fou determinant en els primers deu minuts de la represa i amb un parcial de (24-12), passaren a dominar el partit i aconseguir una nova victòria per mantenir la seva privilegiada posició, per la seva part Quart manté les diferències amb els darrer llocs, amb destacada actuació en anotació 16 punts dels visitants Albert Coderch i Eric Jimenez i en valoració de 17 els locals Albert Valle i Antoni Gómez.

BÀSQUET MENORCA, 62 – ARACENA AEC COLLBLANC, 57.
  • Triomf illenc que els reporta un salt important a la taula classificatòria.
Era un partit entre dos equips separats per una sola victòria, quatre els locals i cinc els visitants, ambdós amb l’objectiu de millorar en la classificació, per tant la victòria local deixa als de Maó en quart lloc i als de l’Hospitalet, en sisè, però ambdós en la lluita per la tercera plaça, en un partit on el primer quart va condicionar la resta de partit (25-10), ja que tot i la reacció visitant no fou suficient per remuntar el partit, amb destacada actuació del local Angel Soto 15 punts d’anotació i 23 de valoració.

U.B. SANT ADRIÀ, 72 – BBA CASTELLDEFELS, 79.
  • Els de Sant Adrià cauen del segon lloc en la quarta victòria dels visitants.
Els locals eren un dels aspirants a seguir de prop al líder, però la seva derrota els deixa ara en la lluita pel tercer lloc amb altres cinc equips, per la seva part els visitants es distancien de la part baixa de la classificació en un partit amb lleuger domini dels visitants, que vàren saber mantenir fins a la victòria final, amb destacada actuació del seu jugador Andreu Sesé 21 punts d’anotació i 27 de valoració

C.B. IGUALADA, 99 – C.B VALLS NUTRION, 70
  • Els “Eduards” porten l’equip de l’Anoia a la lluita pels primers llocs.
Era un partit important pels locals per apropar-se als primers llocs i els visitants per seguir co-liderant la classificació, la victòria local deixa ambdós en el grup perseguidor dels tres líders, el domini local en el partit va ser total, fregant el “centenari” de punts (49-41), al descans, jugadors destacats en anotació el visitant Jordi Llagostera i els locals Eduard Tejero i Eduard Burgès, tos ells amb 18 punts i l’últim també 23 de valoració.

ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA, 75 – MULTIOPTICAS C.B. SALT, 56.
  • Còmode victòria dels lleidatans per seguir en el co-liderat.
Pardinyes tenia la necessitat de victòria per seguir liderant la competició i davant tenia un Salt, que volia allunyar-se de la part baixa, victòria local que els permet seguir a dalt de tot, en un partit on el (11-0)  inicial i el (59-35) del minut trenta ho diuen tot, d’aquesta manera Pardinyes s’emportava un nou triomf, tot i la destacada actuació del visitant Jamal Wimbish 15 punts i 20 de valoració.

SIMPLY OLIVAR, 84 – PALMA AIR EUROPA, 79.
  • Palma no pot remuntar l’excepcional primer quart local i s’allunya del liderat.
Els de Zaragoza disposats a presentar batalla des del primer minut començaren forts, així al descans dominaven (46-33), els visitants necessitaven una reacció per intentar donar la volta al marcador però no fou així i la victòria finalment fou pels locals, tot i la destacada actuació del visitant Antonio Tejido 22 punts d’anotació i 31 de valoració.

RECAMBIOS C.B. MOLLET, 78 – MATARÓ FEIMAT, 71.
  • Es va decidir tot en el darrer quart a favor dels locals que segueixen co-liders.

Era un partit entre dos equips separats per una victòria i per tant la teòrica igualtat a la classificació es va veure a la pista on els locals arribaven amb avantatge al descans (45-39), a la represa els visitant retallaren distancies fins al (67-66) i tot es va decidir en el darrer quart gràcies a un parcial dels locals (21-17), amb destacada actuació del seu jugador Nil Angelats 23 punts d’anotació i 24 de valoració.

C.B. CASTELLBISBAL, 65 – JAC SANTS 79.
Els vallessans es veuen superats a domicili pel Jac que obté la segona victòria.
En teoria era un partit perquè els locals s’allunyessin en particular del seu rival i en general de la zona de descens, però ans tot al contrari les forces s’igualen en un partit on l’avantatge dels visitants al descans (30-36), a la represa es va anar ampliant fins a la victòria final, tot i la destacadisima actuació del local Ivan Mañes 25 punts d’anotació i 33 de valoració MVP de la jornada.

C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 90 –B.C. MORABANC ANDORRA, 77.
El resultat es un viu reflex de la classificació líder contra cuer.
Era d’aquells partits, que tot i les diferencies a la classificació, podia passar de tot, però els locals sortiren molt endollats (49-34) al descans, a la represa va continuar la mateixa dinàmica, que permetia als blancs-i-vermells de Dídac Herrero continuar al primer lloc. Jugador destacat el visitant Nikola Maric 19 punts d’anotació i 21 de valoració.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 52 – C.B. CORNELLÀ, 69.
Cornellà trenca l’igualtat a la classificació amb un rival directe.
Partit de la jornada entre dos equips amb el mateix balanç tres victòries i cinc derrotes, la victòria permet als visitants marcar distancies amb la zona de permanència, en un partit igualat fins al descans (30-31), però el (8-20), del tercer quart va ser definitiu per la sort del partit, amb destacada actuació del local Javier Antón 18 punts d’anotació i el visitant Néstor Zamora 24 de valoració.

MVP de la jornada IVAN MAÑES (Castellbisbal) 33 de valoració, amb 38 minuts en pista; Tirs de dos  7/10  à 70%; Tirs de tres 2/6 à 33%; Tirs lliures 5/6 à 83%; Rebots 12; Assistències 0; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 2; Faltes Rebudes 6.

MAXIM ANOTADOR de la jornada,  MARC RUBIO (Boet)  amb una anotació de 31 punts, amb 35 minuts en pista; Tirs de dos  2/7  à 29%; Tirs de tres 7/13  à 54%; Tirs lliures  6/9 à 67%; Rebots 3; Assistències 1; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 2; Faltes Rebudes 6.