lunes, 11 de diciembre de 2017

10a JORNADA #CopaCatBQ GR.1 • Les places de PLAY OFF, després de les seves victòries son per: • ESPARREGUERA, LIDER invicte; SALOU, SEGON; MARTINENC, TERCER i BADALONÉS, QUART. • El PLAY OUT, per els dos equips de Sabadell, PIA i NATACIÓ; SAMÀ i MOLLET “B” i la de DESCENS, pel BARNA. Gr. 2 • MOLINS, continua LIDER, tot i la derrota amb el SESE, que es segon a una victòria; la UESC, ALPICAT, CIRCOL i CIUTAT VELLA, comparteixen la TERCERA i QUARTA plaça. • CBS, SITGES, ADT I VEDRUNA, ocupen els llocs de PLAY OUT i SANT NICOLAU el de DESCENS.



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • JORNADA 10

  • 2 i 3 de DESEMBRE.




GRUP 1.
  • Les places de PLAY OFF, després de les seves victòries son per:
  • ESPARREGUERA, LIDER invicte; SALOU, SEGON; MARTINENC, TERCER i BADALONÉDS, QUART.
  • El PLAY OUT, per els dos equips de Sabadell, PIA i NATACIÓ; SAMÀ i MOLLET “B” i la DESCENS, per BARNA.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
F.C. MARTINENC
BÀSQUET
54
67
Diss.
18.15
Pavelló Municipal
C.B. SALOU

ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
75
46
Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
BÀSQUET
C.B. ARTÉS
C.B. GRANOLLERS

60
71
Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA C.B. ESPARREGUERA
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
79
65
Diu.
18.00
Pavcelló Escola Pia
BASQUET PIA SABADELL
C.N. SABADELL

Diu.
18.00

Les Naus del Clot
C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO,COM
A.E. BADALONES


Diu
20.15
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA
LLIÇA D’AMUNT


RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 54 – F.C. MARTINENC BÀSQUET, 67.
  • Trepidant començament dels de Guinardó per sentenciar el partit.
A Mollet, partit desigual entre el segon equip molletenc lluitant per evitar la plaça de descens i el Martinenc, els barcelonins després de l’exhibició anotadora de la setmana passada, volien mantenir la tercera plaça i mantenir opcions al segon lloc, ho vàren aconseguir ja que aprofitant el moment “dolç”, per el que estan atravesant i amb una espectacular sortida arribaren al descans dominant (23-38), a la represa es mantingueren les diferencies fins a la victòria final dels visitants, amb destacada actuació del seu jugador Mayor 14 punts d’anotació i el local Ponsa 19 de valoració.

C.B. SALOU,M 75 - ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA, 46.
  • Els de la Costa Daurada resolen a la primera part, amb encert i gran defensa.
A Salou, els locals en la defensa del seu preuat segon lloc ja que de moment el liderat esta lluny, rebien al Samà, els de Vilanova en la seva lluita per sortit de la cua de la classificació. Gran sortida local amb molt encert en atac i una solida defensa els va permetrev arrivar al descans amb un clar aventatge (44-20), que ho feia ja tot mes fàcil supereant la possible oposició visitanjts i a la segona vàren continuar dominant tot i que no amb la mateixa contundència, a,mb la destacada actuació del seu jugador Barsksdale 20 punts d’anotació i 26 de valoració.

C.B ARTES, 60 – C.B. GRANOLLERS, 72.
  • Els vallessans trenquen l’igualtat en el darrer quart.
L’Artés, després de la dolorosa derrota de l’anterior jornada, en que tot i anotar 100 punts no van sortir guanyadors necessitava un triomf per no allunyar-se de la part alta i per la seva banda Granollers, mes del mateix, a una victòria  dels quatre equips que tanquen la classificació. La derrota allunya als locals de la quarta plaça ara a dues victòries i els visitants tot i la victòria només estan fora del Play Out pel average, en un partit que va començar amb iniciativa vissitant (18-25), al primer quart i no va ser fins al tercer en que els locals equilibraren el marcador, però finalment el (12-22), del darrer parcial va donar el triomf al Granollers amb destacada actuació del seu jugador Homs 20 punts d’anotació i 20 de valoració.

TENEA C.B. ESPARREGUERA, 79 – ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS, 65.
  • Continua la marxa imparable del líder una més i van 10 de 10.
Era una nova revalida pel líder Esparreguera els d’Oscar Navarro, de moment no havien trobat qui els aturés i buscaven el 10 sobre 10, i ho vàren aconseguir amb la visita del Ploms Salle, els de Reus, es volien refer després de la derrota en el derbi, però tot i la derrota, ara estan situats a la cinquena posició gràcies a la victòria obtinguda a la pista del Barna, en partit jugat el passat dia sis. El partit de dissabte va estar amb molta igualtat fins al descans (37-36), però a la represa la superioritat local fou clara fins a la victòria final, tot i la destacada actuació del visitant  Pleassant 22 punts d’anotació i 21 de valoració.

BÀSQUET PIA SABADELL, 68 – C.N. SABADELL, 84.





  • El “Club” s’emporta el derbi sabadellenc i sorprèn als de “Can Colapi” a domicili.

Partit de la jornada i derbi sabadellenc el que tenia lloc al Pavelló del carrer Garcilaso, entre la Pia i el Natació Sabadell, els de Can “Colapi” eren cinquens amb quatre victòries, els d’Oscar Cervantes s’havien refet d’un mal començament de temporada i per la seva part els “Nedadors” de Gómez, la setmana passada vàren obtenir el segon triomf i volien confirmar sensacions, el resultat deixa als dos equips sabadellencs plaça de Play Out. El partit va començar amb moltes imprecisions per ambdós equips, arribant al descans amb mínima avantatge vissitant (31-32), però no ver fins al darrer quart en que un parcial de (15-26), va permetre al Natació adjudicar-se el partit amb la gran actuació del seu jugador Ollé 32 punts d’anotació, Màxim anotador de la jornada i 33 de valoració MVP compartit de la jornada..

C.B. GRUP BARNA OUTLETMOTO.COM, 74 – A.E. BADALONÉS, 81.
  • Els “Dimonis” capgiren el partit, al seu favor, en un elèctric darrer quart.
 Al Clot el Grup Barna a tornat a la plaça de desens, encara compartida amb altres tres equips i amb necessitat d’una victòria rebien a un Badalonés que es quart classificat, amb un bon inici de campionat. La derrota en aquest partit afegida a la patida el passat dia sis, davant el Reus, mantenen als locals en plaça de descens i als visitants en lloc de Play Off, en un partit amb lleuger domini local, de sortida es posaren par davant (24-15), al primer quart, al segon el visitants equilibraren el marcador, així als descans el resultat era de (39-36), a la represa va tornar el domini local, però quant semblava que podia venir la victòria local, un espectacular darrer quart dels de Badalona (14-30), els va donar el triomf, amb destacada actuació del local Merino 22 punts d’anotació i el seu company Poch 19 de valoració la mateixa que el visitant Santiago.

MARISTES ADEMAR BADALONA, 80 – LLIÇA D’AMUNT, 79.
  • Partit amb moltes alternatives i amb opcions de victòria per ambdós equips.
A la Plana l’Ademar sisè classificat es volia consolidar a la zona tranquil·la i rebia a un Lliça, amb el mateix balanç, quatre victòries i cinc derrotes, era un enfrontament d’equips nous a la categoria i amb molt bona adaptació, la victòria local els permet mantenir el sisè lloc i per la seva part els vallessans es queden a les portes del Play Out, en un partit de clar domini local fins al descans (43-28), pocs podien esperar el que els depararia la segona part, encara que després del tercer quart amb un marcador molt ajustat de (54-52), ja tot era possible i els locals de no ser per la cistella final al límit del temps reglamentari, per part de Garcia, que va empatar a 67, podien haver perdut el partit, en el temps de prorroga els locals es vàren escapar de quatre punts (80-76), però els visitants ja només es pogueren posar a un punt després del triple de Lasala. Jugador destacat el local Garcia 28 punts d’anotació i 28 de valoració.


GRUP 2.

  • MOLINS, continua LIDER, tot i la derrota amb el SESE, que es segon a una victòria; la UESC, ALPICAT, CIRCOL i CIUTAT VELLA, comparteixen la TERCERA i QUARTA plaça.
  • CBS, SITGES, ADT I VEDRUNA, ocupen els llocs de PLAY OUT i SANT NICOLAU el de DESCENS.




Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES
VEDRUNA GRACIA

79
54
Diss.
19.15
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

U.E. SANT CUGAT

68
75
Diss.
19.30
Virrei Amat
SESE

BÀSQUET MOLINS

72
63
Diss.
19.30
Joian del Moral
C.B. SANTA COLOMA

CIRCOL COTONIFICI BADALONA
60
65
Diss.
20.00
Joan Carles Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS

CEB GIRONA CITYLIFT
65
80
Diu.
19.15

Cem Parc de la Ciutadella
CIUTAT VELLA
C.B. ALPICAT
60
92
Diu.
19.30
Pavelló Sant Nicolau
C.E. SANT NICOLAU
SANT QUIRZE, B.C.

68
84

BÀSQUET SITGES, 79 –VEDRUNA GRACIA, 54.
  • La victòria allunya als del Garraf de la plaça descens.
A Sitges els locals en penúltim lloc de la classificació, a una sola victòria del descens, rebien al Vedruna, els de Gràcia desprès de la victòria de la setmana passada vàren fer un pas important, però encara son en zona complicada, per tant era un partit important per distanciar al rival en el cas del Vedruna, però finalment tot el contrari victòria local que deixa als dos equips amb tres victòries, dues sobre el descens, en un partit de clar domini local (43-28), al descans i que va continuar amb la mateixa tendència a la represa, amb destacada actuació del visitant González 23 punts d’anotació i el local Parker 23 de valoració.

A.D. TORREFORTA, 68 – U.E. SANT CUGAT, 75.
  • Victòria vallessana a Tarragona per lluitar pel Play Off.
A Tarragona l’ADT en zona de Play-Out rebia a la UESC, els de Sant Cugat havien millorat  posicions i volien confirmar el seu lloc de Play Off, victòria visitant que els permet situar-se tercers i per la seva part els locals son a dues victòries de la permanència en aquests moments, en un partit dominat clarament pels de Sant Cugat fins al descans (28-45), tot i que a la represa sobre tot al tercer quart un (17-6), va donar emoció i va posar als locals dintre del partit (67-67), a manca d’un minut, però un parcial final de (1-8) va donar la victòria als visitants, amb destacada actuació del seu jugador Pascual 19 punts d’anotació, la mateixa que el local Verdecia i 24 de valoració el seu company d’equip.



SESE, 72 – BÀSQUET MOLINS, 63.
  • Els de Virrei Amat trenquen l’imbatibilitat del Molins i amenacen el seu liderat.
Partit de la jornada a Virrei Amat, potser en aquests moments els dos millors del grup, als locals del Sese, la derrota els podria fer perdre el segon lloc, per contra una victòria els aproparia al liderat, que ostenta el seu visitant Molins, al que una victòria els donaria un marge de tres partits sobre el segon. Victòria local que deixa a l’equip barceloní únicament a un triomf del liderat, en un partit bastant equilibrat (42-38), al descans,  a la represa els locals augmentaren el seu avantatge amb un parcial de (13-7), però en el darrer quart els visitants intentaren la remuntada i tot i apropar-se en el marcador com en el (62-59) del minut 36, els locals no els va donar cap opció i finalment obtingueren una preuada victòria, amb destacada actuació del seu jugador Galve amb 17 punts d’anotació i el visitant Ugarte 20 de valoració .



C.B. SANTA COLOMA, 60 – CIRCOL COTONIFICI BADALONA, 65.
  • El derbi pels de Badalona que entren de ple en la lluita pel Play Off.
Duel directe entre dos aspirants a la quarta plaça, els locals en setè lloc, i el seu visitant Circol, en sisè, el guanyador faria un pas important en les seves aspiracions, els de Santa Coloma venien de perdre i els de Badalona de guanyar al potent Sese, per tant la victòria del “Coto” els deixa en la lluita pèls llocs de privilegi, de la qual s’en allunyen, de moment, els del “Santaco”, en un partit que va estar presidit per l’igualtat (33-35), al descans, a la represa, va continuar la mateixa tònica quasi sempre amb avantatges visitants i es va entrar en el darrer quart amb tres punts amunt pels visitants i tot per decidir, de tota manera els locals tingueren les seves opcions i al minut 35 amb (53-54), no pogueren donar la volta al marcador i un parcial de (1-8), va donar un avantatge definitiu als badalonins, tot i la destacadisima actuació del jugador local López 16 punts d’anotació i 33 de valoració MVP compartit de la jornada

MERCHAN SERVIS CBS, 65 – CEB GIRONA, 80.
  • Els locals cauen a la zona de Play Out i els gironins a una victòria del Play Off.
A Sant Feliu el locals del CBS rebien a un rival directe el Girona, ambdós amb quatre victòries, tot i que els visitants tenien un partit menys disputat i eren vuitè i novè, el guanyador miraria cap amunt, la victòria visitant deixa al Santfeliuenc en lloc de permanència, per contra els de Girona, queden a una victòria de la part alta, tot i la derrota en el partit ajornat jugat dimecres a Sant Quirze, El partit d’aquesta jornada va ser de domini visitant (31-44), al descans a la segona part va continuar el domini del CEB, que va augmentar el seu avantatge amb un parcial de (18-21), amb destacada actuació del seu jugador Revilla 13 punts d’anotació i 17 de valoració.

CIUTAT VELLA, 60 – C.B. ALPICAT, 92.
  • Els de la Terra Ferma donen un cop d’autoritat contra un rival directe.
A la Ciutadella partit important pels llocs de Play Off, els locals del Ciutat Vella, tercers amb sis victòries i els lleidatans de l’Alpicat cinquens, oportunitat pels barcelonins per consolidar el seu lloc i pels de la Terra Ferma fer un pas de qualitat, el triomf dels visitants deixa a ambdós equips amb sis victòries i en la lluita pels primers llocs, en un partit dominat de principi a fi pels visitants que si al descans ja dominaven (34-42), a la segona part encara vàren accentuar més el seu avantatge fins al +28 final, amb destacada actuació del seu jugador Vallverdú 22 punts d’anotació i 25 de valoració.

C.E. SANT NICOLAU, 68 – SANT QUIRZE B.C, 84.
  • El derbi per un Sant Quirze que s’allunya de la part compromesa
A Sabadell el Sant Nicolau una jornada més buscant una victòria que els pogués permetre deixar el lloc de descens, rebien en un derbi vallesà inèdit les darreres temporades, al Sant Quirze, que amb tres victòries buscava allunyar-se del Play Out, la doble victòria, primer la d’aquest partit jugat a Sabadell, el passat diumenge, i després la de dimecres, de local contra el Girona allunyen al Sant Quirze del Play Out i per la seva part el Sant Nicolau es queda lleugerament despenjat al darrer lloc, en un partit de domini visitant i que tan sol en el darrer quart amb tot decidit, els locals van poder reduir diferencies, amb destacada actuació del visitant Baltà amb 19 punts d’anotació i 21 de valoració.              

MVP de la jornada, compartit amb 33 valoració, per A) MARC OLLE (C.N. Sabadell) amb 40 minuts en pista; Tirs de dos  7/9  à 77%; Tirs de tres  5/15  à 33%; Tirs lliures  3/4 à 75%; Rebots 10; Assistències 3; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 1; Faltes Rebudes 10 i per B) ALEX LÓPEZ (Santa Coloma) amb 38 minuts en pista; Tirs de dos  4/8  à 50%; Tirs de tres  0/0  à 0%; Tirs lliures  8/13 à  61%; Rebots 16; Assistències 7; Pilotes Perdudes 3 Pilotes Recuperades 1; Faltes Rebudes 7.


 MÀXIM ANOTADOR, amb 32 punts d’anotació, el mateix MARC OLLE (C.N. Sabadell).

No hay comentarios:

Publicar un comentario