domingo, 10 de diciembre de 2017

11a JORNADA #LigaEba GR. C/A •EL MASNOU, GIRONA, MENORCA I SANT JOSEP, continuen amb velocitat de creuer, ocupant per aquest ordre els quatre primers llocs. GR. C/B VIC, PARDINYES I PALMA, continuen els seu camí de victòries i ocupen els tres primers llocs i tres més lluiten per la quarta plaça, IGUALADA, MOLLET I VALLS

LIGA EBA

JORNADA 11

2 i 3 de DESEMBRE de 2.017.

LA PRÈVIA

Grup C-A.

• EL MASNOU, GIRONA, MENORCA I SANT JOSEP, continuen amb velocitat de creuer, ocupant per aquest ordre els quatre primers llocs.

80

• El Masnou, líder, tenia una difícil sortida a la pista de l’Ubsa, sisè classificat i que les darreres derrotes li han fet perdre posicions, els del Maresme la van superar amb solvència (58-67) i els de Sant Adrià cauen fins al novè lloc.

• El partit de la jornada a Fontajau on el Girona, segon classificat rebia la visita del Collblanc, quart, i en dinàmica ascendent i lluitant pel tercer lloc, victòria local (82-72), que permet als locals consolidar-se el segon lloc i els de l’Hospitalet son vuitens.

• Als altres dos equips amb sis victòries que també opten al tercer lloc com son Menorca i Sant Josep, els de Maó rebien al Quart, que lluitava per sortir de la zona de permanència i els “Parroquials” es desplaçaven a Barberà, on els locals desprès d’un mal començament venien d’una victòria. Els de les illes vàren guanyar el seu partit (68-61) i es mantenen en tercer lloc i per la seva part el “San Pep” tot i perdre a Barberà, (87-62) la victòria en el partit ajornat amb el CBT, li permet compartit el tercer lloc. Per la seva part Barberà i Quart, queden en zona de Play Out.

• La resta d’equips amb tres victòries i que lluitaven pel sisè lloc, juntament amb l’esmentat Collblanc son l’Arenys que rebia al cuer Roser, al que va superar amb moltes dificultats (61-59), deixa als del Maresme, en cinquè lloc a una victòria del tercer; el Boet, que també jugava com a local, rebia al Castelldefels, victòria local per la mínima (86-84), que els deixa en sisè lloc també a una victòria del tercer i al Castelldefels fora del Play Out únicament pel average i finalment el CBT que es va endur el derbi de les contrades Tarragonines superant Cantaires, (67-80),  els de Tarragona, al perdre en el partit ajornat, queden a una victòria del tercer lloc i els de  Tortosa, en aquest moment marquen la permanència.

Grup C-B.

VIC, PARDINYES I PALMA, continuen els seu camí de victòries i ocupen els tres primers llocs i tres més lluiten per la quarta plaça, IGUALADA, MOLLET I VALLS

78

• El partit de la jornada a les Comes, on l’Igualada segon classificat a una victòria dels líders i amb una gran dinàmica guanyadora rebia al Pardinyes, els de Lleida, actualment son co-liders, victòria visitant (62-69), que deixa als locals en el quart lloc.

• El Vic líder de la competició rebia al Mataró, que desprès d’uns partits no gaire reeixits semblava que tornava al bon nivell, lluitant pel sisè lloc, victòria dels blancs-i-vermells (74-69), que els manté en el liderat i els del Maresme son vuitens.

• Els altres dos equips que compartien el tercer lloc eren Palma i Mollet, els de les Illes es desplaçaven a Castellbisbal, on dels del Vallès desprès de dues derrotes estaven en zona de permanència, victòria dels de Mallorca, (76-81), que ara son tercers i els molletencs, rebien com a locals al Cornellà, victòria visitant, (79-90), que els permet augmentar el marge sobre la zona de permanència i el Mollet queda a una victòria del tercer lloc.

• L’altre equip que lluitava pel sisè lloc amb sis victòries era el Valls que jugava a Cerdanyola, dotzè classificat, en el comiat del gran jugador local Javi Antón que per temes professionals abandona la disciplina del vallessans, victòria visitant (61-78), que situa els vallencs en la lluita per la quart plaça.

• A Zaragoza l’Olivar vuitè amb cinc victòries, rebia a un Salt, que volia recuperar posicions, ara desè classificat amb quatre partits guanyats, victòria local (89-68), que manté les posicions d’ambdós equips.

• Finalment l’Andorra cuer encara amb cap victòria rebia al Jac penúltim classificat, primer triomf de la temporada pels locals, (67-58) que deixa ambdós equips separats per una sola victòria.

MVP de la jornada, 29 de valoració compartit per A) ANDREU MATALÍ (Menorca), amb 31 minuts en pista; Tirs de dos  6/11  à 55%; Tirs de tres 0/0 à 0%; Tirs lliures  6/8 à 75%; Rebots 15; Assistències 1; Pilotes Perdudes 4 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 7. B) JAVIER ANTON (Cerdanyola), amb 32 minuts en pista; Tirs de dos  8/11  à 73%; Tirs de tres 0/0 à 0%; Tirs lliures  5/9 à 56%; Rebots 10; Assistències 3; Pilotes Perdudes 1 Pilotes Recuperades 0; Faltes Rebudes 6 i . C) NESTOR ZAMORA (Cornellà), amb 29 minuts en pista; Tirs de dos  3/3  à 100%; Tirs de tres 4/7 à 57%; Tirs lliures  2/3 à 67%; Rebots 2; Assistències 5; Pilotes Perdudes 3 Pilotes Recuperades 5; Faltes Rebudes 4.

MAXIM ANOTADOR de la jornada,  MIGUEL ANGEL CORBACHO (Palma)  amb una anotació de 27 punts, amb 29 minuts en pista; Tirs de dos  5/5  à 100%; Tirs de tres 5/10  à 50%; Tirs lliures 2/2 à 100%; Rebots 2; Assistències 0; Pilotes Perdudes 2 Pilotes Recuperades 2; Faltes Rebudes 2.