sábado, 2 de diciembre de 2017

LA PRÈVIA de la 11a JORNADA a la #LigaEba PARTITS DE LA JORNADA GR. C/A GIRONA vs COLLBLANC i al GR. C/B IGUALADA vs PARDINYES


LIGA EBA 

JORNADA 11

2 i 36 de DESEMBRE de 2.017.

LA PRÈVIA

Grup C-A.

  • PARTIT DE LA JORNADA:
  • BÀSQUET GIRONA vs ARACENA AEC COLLBLANC


Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Ricart
OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ

VIVE EL MASNOU BASQUETBOL


Diss.
19.00
Fontajau
BÀSQUET GIRONA

ARACENA AEC COLLBLANC


Diss.
19.45
Fons de Les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
C.B. ROSER


Diss
20.30
Eusebi Millán
MATARÓ PARC BOET

BBA CASTELLDEFELS


Diss.
12.00
Pavelló de Maó
BÀSQUET MENORCA
C.B. QUART GERMANS CRUZ


Diu.
18.00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES
COALCI C.B. SANT JOSEP



Diu.
18.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

IBERSOL C.B. TARRAGONA


                      
  • El Masnou, líder, te una difícil sortida a la pista de l’Ubsa, sisè classificat i que les darreres derrotes li han fet perdre posicions.
  • El partit de la jornada a Fontajau on el Girona, segon classificat rebrà la visita del Collblanc, quart, classificat i en dinàmica ascendent i lluitant pel tercer lloc.
  • Als altres dos equips amb sis victòries que també opten al tercer lloc com son Menorca i Sant Josep, els Maó rebràn al Quart, que lluita per sortir de la zona de permanència i els “Parroquials” es desplaçaran a Barberà, on els locals desprès d’un mal començament venen d’una victòria.
  • La resta d’equips amb tres victòries i que lluiten pel sisè lloc, juntament amb l’esmentat Collblanc son l’Arenys que rebrà al cuer Roser; el Boet, que també jugarà com a local i rebrà al Castelldefels, a una victòria i finalment el CBT en el derbi de les contrades Tarragonines rebrà als Cantaires, els de Tortosa a una victòria dels de la capital.

 Grup C-B.

  • PARTIT DE LA JORNADA:
  • C.B. IGUALADA vs C.B. PARDINES LLEIDA


Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.30
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL

PALMA AIR EUROPA


Diss
17.45
Les Comes
C.B IGUALADA

ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA


Diss.
18.30
Miralbueno
SIMPLY OLIVAR


MULTIOPTICAS C.B. SALT



Diss
19.45
Poliesportiu

B.C. MORABANC
ANDORRA
JAC SANTS



Diss.
20.00
Plana Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET
C.B. CORNELLÀ


Diss.
20.30
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
MATARÓ FEIMAT


Diu
18.30
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA

C.B. VALLS NUTRION




  • El partit de la jornada a les Comes, on l’Igualada segon clasificat a una victòria dels líders i amb una gran dinàmica guanyadora rebran al Pardinyes, els de Lleida, actualment son co-liders.
  • El Vic líder de la competició rebrà al Mataró, que desprès d’uns partits no gaire reeixits sembla que torna al bon nivell, lluitant pel sisè lloc
  • Els altres dos equips que comparteixen el tercer lloc son Palma i Mollet, els de les Illes es desplaçaran a Castellbisbal, on dels del Vallès desprès de dues derrotes estan en zona de permanència i els molletencs, rebràn com a locals al Cornellà que no acaba de sortir de la part baixa de la taula.
  • L’altre equip que lluita pel sisè lloc amb sis victòries es el Valls que jugarà a Cerdanyola, dotzè classificat, en el comiat del gran jugador local Javi Antón que per temes professionals abandona la disciplina del vallessans.
  • A Zaragoza l’Olivar vuitè amb cinc victòries, rebrà a un Salt, que vol recuperar posicions, ara desè classificat amb quatre partits guanyats.
  • Finalment l’Andorra cuer encara amb cap victòria rebrà al Jac penúltim classificat, la victòria local seria un pas important per no quedar despenjat, per contra la victòria dels de Sants permetria als barcelonins recuperar posicions i deixaria als locals clarament despenjats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario