viernes, 1 de diciembre de 2017

LA PRÈVIA de la 10a JORNADA a #CopaCatBq PARTITS DE LA JORNADA Gr.1 PIA vs NATACIÓ SABADELL i al Gr.2 SESE vs MOLINS



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • JORNADA 10

  • 2 i 3 de DESEMBRE.

LA PRÈVIA.


GRUP 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA:

  • BÀSAQUET PIA SABADELL vs CLUB NATACIÓ SABADELL



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
F.C. MARTINENC


Diss.
18.15
Pavelló Municipal
C.B. SALOU

ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA

Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
BÀSQUET
C.B. ARTÉS
C.B. GRANOLLERS


Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA C.B. ESPARREGUERA
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

Diu.
18.00
Pavcelló Escola Pia
BASQUET PIA SABADELL
C.N. SABADELL

Diu.
18.00

Les Naus del Clot
C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO,COM
A.E. BADALONES


Diu
20.15
La Plana
MARISTES ADEMAR BADALONA
LLIÇA D’AMUNT


  • A Mollet, partit desigual entre el segon equip molletenc lluitant per evitar la plaça de descens i el Martinenc, els barcelonins després de l’exhibició anotadora de la setmana passada, voldràn mantenir la tercera plaça i mantenir opcions al segon lloc. Destacats: Tejada i Pérez.

  • A Salou, els locals en la defensa del seu preuat segon lloc ja que de moment el liderat esta lluny, rebràn al Samà, els de Vilanova en la seva lluita per sortit de la cua de la classificació. Destacats: Gerard i Carreras.

  • L’Artés, després de la dolorosa derrota de la setmana passada, en que tot i anotar 100 punts no van sortir guanyadors necessiten un triomf per no allunyar-se de la part alta i per la seva banda Granollers, mes del mateix, a una victòria  dels quatre equips que tanquen la classificació. Destacats: Moliner y Cabañas.

  • Nova revalida pel líder Esparreguera els d’Oscar Navarro, de moment no han trobat qui els aturi i busquen el 10 sobre 10, rebràn la visita del Ploms Salle, els de Reus, es voldràn refer després de la derrota en el derbi. Destacats: Aliaga i Pleasant.

  • Partit de la jornada
    i derbi sabadellenc el que tindrà lloc al Pavelló del carrer Garcilaso, entre la Pia i el Natació Sabadell, els de Can “Culapi” son cinquens amb quatre victòries, els de “Popo” Prat s’han refet d’un mal començament i per la seva part els “Nautics” de Gómez, la setmana passada vàren obtenir el segon triomf i volen confirmar sensacions. Destacats: Viladomat i Reyes.

  • Al Clot el Grup Barna a tornat a la plaça de desens, encara compartida amb altres tres equips i amb necessitat d’una victòria reben a un Badalonés que es quart classificat, amb un bon inici de campionat. Destacats: Subirach i Balagué

  • A la Plana l’Ademar sisè classificat es voldrà consolidar en la zona tranquil·la i rebrà a un Lliça, amb el mateix balanç, quatre victòries i cinc derrotes, serà un enfrontament d’equips nous a la categoria. Destacats: Oleart i Mc Arthy


GRUP 2.

  • PARTIT DE LA JORNADA:

  • SESE vs BÀSQUET MOLINS.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.00
Pins Vens
BÀSQUET SITGES
VEDRUNA GRACIA


Diss.
19.15
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

U.E. SANT CUGAT


Diss.
19.30
Virrei Amat
SESE

BÀSQUET MOLINS


Diss.
19.30
Joian del Moral
C.B. SANTA COLOMA

CIRCOL COTONIFICI BADALONA

Diss.
20.00
Joan Carles Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS

CEB GIRONA CITYLIFT

Diu.
19.15

Cem Parc de la Ciutadella
CIUTAT VELLA
C.B. ALPICAT

Diu.
19.30
Pavelló Sant Nicolau
C.E. SANT NICOLAU
SANT QUIRZE, B.C.



  • A Sitges els locals en penúltim lloc de la classificació, a una sola victòria del descens, rebràn al Vedruna, els de Gràcia desprès de la victòria de la setmana passada vàren fer un pas important, però encara son en zona complicada. Destacats: Pérez i Rodríguez.

  • A Tarragona l’ADT en zona de Play-Out rebrà a la UESC els de Sant Cugat han millorat  posicions i voldràn confirmar el seu lloc de Play Off. Destacats: Verdecia i Cosials.

  • Partit de la jornada
    a Virrei Amat, potser en aquests moments els dos millors del grup, els locals del
    Sese, la derrota els podria fer perdre el segon lloc, per contra una victòria els aproparia al liderat, que ostenta el seu visitant Molins, al que una victòria els donaria un marge de tres partits sobre el segon. Destacats: Andrés i Suñé.

  • A Santa Coloma duel directe entre dos aspirants a la quarta plaça, els locals ara son en setè lloc, i el seu visitant Circol, es sisè, el guanyador farà un pas important en les seves aspiracions, els de Santa Coloma venen de perdre i els de Badalona de guanyar al potent Sese. Destacats: López i Jerez.

  • A Sant Feliu el locals del CBS reben a un rival directe el Girona, ambdós amb quatre victòries, tot i que els visitants tenen un partit menys disputat i son vuitè i novè, el guanyador mirarà cap amunt. Destacats: Coego i Artacho.

  • A la Ciutadella partit important pels llocs de Play Off, els locals del Ciutat Vella, tercers amb sis victòries i els lleidatans de l’Alpicat cinquens, oportunitat pels barcelonins per consolidar el seu lloc i pels de la Terra Ferma fer un pas de qualitat. Destacats: Tort i Solsona.


  • A Sabadell el Sant Nicolau una jornada més buscant una victòria que els pogués permetre deixar el lloc de descens, rebran en un derbi vallesà inèdit les darreres temporades, al Sant Quirze, que amb tres victòries buscaràn allunyar-se del Play Out. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario