PRIMERA CATEGORIA GRUP 2
JORNADA 12
2 i 3 de DESEMBRE

C.B. CASTELLAR, 74 – C.B. VILADECANS, 65.
Viladecans posa amb dificultats al Castellar que ja es segon a la classificació.

Era un partit dels que s’en diuen “trampa”, els locals lluitant pels primers llocs de la classificació i els visitants tancant la classificació. De sortida el Viladecans, vàren sorprendre, es posaren amb un marcador de (0-8), la reacció local no es va fer esperar i de mica en mica retallaren el desavantatge fins al (9-11) i (13-16), a la fi del primer quart. Al segon parcial els jugadors de Raül Jodra es mostraren mes encertats i amb un joc ràpid aconseguiren donar la volta al resultat (38-28),  al descans, sota la direcció d’un inspirat Cadafalch acompanyat també amb una molt bona actuació del jove Joelvin Cabrera. A la represa, un parcial de (0-13) del visitants els va permetre recuperar l’iniciativa en el marcador (45-46), però va ser un miratge ja que la maquina groc-i-negre es va tornar a posar en funcionament i recuperaren les diferencies i obtingueren una merescuda victòria, que els permet situar-se en el segon lloc de la taula classificatòria. Destacar el debut, en el darrers instants, al Puigvert del pivot brasiler Machado, que segur que podrà ajudar al joc interior dels locals.
Per el C.B. Castellar jugaren i anotaren: Smith (7), Navarro (13), Santiveri, Junyent (7), Cadafalch (23), López (4), Timoneda, Tejedor, Bernadi (3), Geremà (6), Cabrera (11) i Machado.

LA JORNADA.

En la lluita pels primers llocs, el líder Aese segueix fort i va superar amb claredat a domicili al Roser “B”. La sorpresa es va produir a la Palma de Cervelló on els locals es van imposar al Almeda, que ara cau al tercer lloc, el gran beneficiat es el Castellar que ara salta al segon. El Prat continua quart després de superar al Gavà. El Sant Boi, que era sisè classificat, va superar per la mínima al Collblanc, que era cinquè classificat, ara en aquest moment ambdós equips han permutat les seves posicions. Sant Joan Despí supera per la mínima a Claret i ara ambdós equips estan al vuitè lloc, també lluiten per aquesta plaça Tecla Sala i Jac Sants, després de que el primer superés al segon i finalment en la lluita per la permanència Sedis va superar Olesa.que es queda amb set. Per la seva part el líder Aese, amb nou victòries, es desplaçarà a la sempre difícil pista del segon equip del Roser. El segon Almeda amb vuit  victòries, tindrà també un difícil desplaçament a la Palma. El Prat quart classificat amb sis victòries rep al Gavà, amb el mateix balanç que els primers i finalment el Castellar tercer amb vuit victòries rebrà al Viladecans, cuer. Fer esment una vegada mes que Sant Boi i Castellar encara tenen un partit pendent.