JORNADA 20
3 i  4 de MARÇ
SEDIS HIDROLOGY, 62 – C.B.CASTELLAR, 78.
EL CASTELLAR HA ESTAT DOMINADOR DEL PARTIT DES DEL PRIMER MOMENT.

El Castellar sembla que li va agafant la mida als desplaçament i després d’una primera volta, en que les victòries a domicili han estat dificultoses, els darrers dos desplaçament els de Raül Jodrá els han resolt amb eficiència, el primer quart tot i un començament amb alternances en el marcador un parcial de (0-11) en els darrers dos minuts han permès agafar una còmode renda de 14 punts. Al segon quart els locals han reaccionat amb un (32-38), però novament abans del descans els vallessans han tornat  ha augmentar la diferencia fins al (32-42). A la represa ha continuat la mateixa tònica control visitant  del partit que no permetia la reacció dels locals, així a la fi del tercer quart el marcador era de (41-54). En el darrer quart els grocs-i-negres no volien deixar marge a una possible reacció dels urgellencs i per dues vegades han portat el seu avantatge a un +20, així a manca de quatre minuts pel final el resultat era de (52-72), ja de tot insalvable pels locals i d’aquesta manera amb un intercanvi de cistelles s’ha exhaurit el temps reglamentari amb la quinzena victòria que deixa al Castellar en la lluita pels primers llocs.

Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren Navarro (6), Santiveri (-), Cadafalch (23), Cabrera (4), i Smith (21), cinc inicial, també López (5), Bernadi (4) , Timoneda (2), Junyent (5), Tejedor (6) i Germà, com a capità