JORNADA 21 #1CatBQ #BasquetGrocNegre nova victòria del Castellar davant El Prat

JORNADA 21
10 i  11 de MARÇ

C.B.CASTELLAR, 73- C.B. PRAT, 59.
EL CASTELLAR TOT I LES DIFICULTATS SUPERA A UN DIFICIL.

El partit no ha estat fàcil ja que els locals els ha costat entrar en el partit, ja que al minut 5 el marcador assenyalava un sorprenent (2-8), amb moltes errades, per part dels dos equips sobre tot per part local, encara que un parcial de (12-0), els ha permès arribar amb avantatge a la fi del primer quart (14-8), cal dir que un dels bases locals Lluis Tejedor, no era de la partida, per motius personals i al segon quart coincidint amb la tornada del capità Albert Germà, semblava que l’equip començava a funcionar millor, però Germà s’ha ressentit de la lesió i ha tingut que abandonar definitivament el partit, tot i les baixes els locals dominaven amb claredat obtenint el màxim avantatge (34-14), al minut 18, però uns nefastos dos darrers minuts de parcial, han deixat l’electrònic del Puigvert al descans (36-23). A la represa  els locals no milloraven i un parcial de (0-13), pels “pota blava”, els ha donat el primer avantatge (40-43), semblava que tornarien els patiments, del partit contra el Gavà, però amb un parcial de (7-0), els castellerencs tornaven a dominar al marcador i en el darrer parcial les diferencies rondaven als deu punts i l’encert en el tir exterior per part de Cadafalch i el domini del rebot per part de Bernadi, han portat la victòria número setze que el permet continuar situats en els llocs de privilegi. Destacarem que la gran labor del mister local Raül Jodra, es quelcom tan important que molts dels jugadors que en principi tenen menys minuts, estant donant un molt bon rendiment i cada vegada el Castellar, juga mes com un equip i amb mes protagonisme pel jugadors fets a “casa”, en resum el bon bàsquet i perque no l’espectacle ha tornat al Puigvert.

Pel C.B. Castellar jugaren i anotaren Navarro (5), Santiveri (5), Cadafalch (22), Cabrera (11), i Smith (7), cinc inicial, també López (-), Bernadi (10) , Timoneda (4), Junyent (7), i Germà (2), com a capità