martes, 13 de marzo de 2018

JORNADA 20 #LigaEba Gr. C/A La victòria del MENORCA a Badalona i la derrota de EL MASNOU a l’Hospitalet, fa que ambdós comparteixin el primer lloc. i al Gr. C/B La victòria de PARDINYES a PALMA, deixa als lleidatans segons El líder VIC no afluixa.


LIGA EBA 

LA JORNADA 20.

10-11 MARÇ de 2.018.

Fotografia de Pol Puertas (Pardinyes)
-


Grup C-A.

  • La victòria del MENORCA a Badalona i la derrota de EL MASNOU a l’Hospitalet, fa que ambdós comparteixin el primer lloc i deixen al GIRONA, que va perdre a Arenys, a dues victòries.
Fotografia de Pol Puertas (Pardinyes)


Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Llars Mundet
C.B. ROSER

MATARÓ PARC BOET
92
78


Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

71
66

Diss.
19.00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

BBA CASTELLDEFELS
71
66

Diss.
19.45
Fons Les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
BÀSQUET GIRONA

71
50

Diss.
12.00
C.P. Sant Josep
COALCI C.B. SANT JOSEP

BÀSQUET MENORCA

67
73

Diss.
18.00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES
C.B. CANTAIRES TORTOSA

78
54

Diu.
19.00
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ

67
73

                      
  • El partit de la jornada a Badalona entre el Sant Josep, quart classificat, i el segon classificat Menorca, separats únicament per dues victòries, era la gran oportunitat pels locals per apropar-se al Play Off i però la victòria dels visitants(67-7), els porta a compartir el primer lloc, aprofitant la derrota del líder, amb destacada actuació del seu jugador Andreu Matalí 21 punts d’anotació i 40 de valoració.
  • El líder Masnou tampoc ho tenia fàcil ja que es desplaçava a la pista del Collblanc que era sisè, a tres victòries del Play Off, però amb un partit pendent, victòria local (71-66) que estan a tres victòries dels líders i els del Maresme perden la seva condició de primer en solitari.
  • El Girona, tercer classificat, necessitava la victòria davant d’un rival directe com es l’Arenys, que manté opcions d’apropar-se als primers llocs, el partit era al Maresme, victòria local mes clara de lo esperat, (71-50)  destacat el seu jugador Joel Parra 21 punys d’anotació i 34 de valoració, que allunya als gironins del cap de la classificació.
  • A Tarragona el Cbt, allunyat dels primers llocs rebia un Castelldefels que es troba a una sola victòria del Play Out, ajustat triomf local (71-66), destacant el seu jugador Modou Mbaye 23 punts d’anotació i 28 de valoració.
  • Els tres últims classificats que ocupaven llocs de Play Out i descens, tenen els següents enfrontaments, el Roser, en lloc de descens directe rebia a un Boet situat a la zona tranquil·la, victòria local (92-78), que deixa als barcelonins a una victòria del Play Out, en aquest partit destacaren els locals Xavier Assalit 28 punts d’anotació i Albert Sulleva 31 de valoració i el visitant Marc Rubio 28 punts d’anotació; A Barberà duel directe entre els locals i Cantaires, per allunyar-se del perill, ambdós a una victòria del descens directe, clar triomf local (78-54), que deixa als vallessans fora de perill, on va destacar el sabadellenc Marc Sobrepera 24 punts d’anotació i 28 de valoració i finalment Quart rebia a un Ubsa allunyat de les primeres posicions, buscant tancar la permanència el mes aviat possible i per la seva part els locals lluitant per la permanència, victòria visitant (67-73).  



 Grup C-B.

  • La victòria de PARDINYES a PALMA, deixa als lleidatans segons i allunmya als balears d’aquesta plaça i ara l’amená pels groc-i-ngres es diu IGUALADA i VALLS. El líder VIC no afluixa.

 
Fotografia de Pol Puertas (Pardinyes)

Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÀ

C.B. VALLS NUTRION
65
68

Diss
19.45
Poliesportiu
B.C. MORABANC
ANDORRA

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET
94
78

Diss.
20.00
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
C.B. CASTELLBISBAL

80
65

Diu.
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA
ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDA

71
72

Diu.
13.00
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS C.B. SALT

C.B IGUALADA

68
87

Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

SIMPLY OLIVAR

88
78

Diu.
18.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT

C.B. CERDANYOLA AL DIA
87
56


                                        
  • El partit de la jornada a Palma entre els locals, tercers, i el Pardinyes segon, separats per una sola victòria, en cas de triomf local per ser segons tindrien que superar un average de -13 i pels lleidatans guanyar significaria allunyar a un rival directe i així fou que un partit molt igualat es va decidir en l’ultima posició amb un tir lliure anotat pels de Lleida, que guanyen el partit, l’average i allunyen un rival directe (71-72).
  • Igualada i Valls estarien molt pendents del que passes a Palma, ambdós necessiten la victòria, per no allunyar-se dels primers llocs, però una hipotètica victòria seva i la derrota del Pardinyes, els situaria amb les mateixes victòries del Play Off, els de l’Anoia jugaven a la pista del Salt, penúltim classificat i amb necessitat de guanyar i s’adjudicaren el partit per un clar (68-87), amb destacada actuació amb anotació del seu jugador Jordi Torres amb 29 punts màxim realitzador de la jornada i els vallencs es desplaçaven a Cornellà, on els locals estan situats en zona tranquil·la, la victòria fou pels visitants per un apurat (65-68). I amb circumstancies semblants trobem al Mollet que es desplaçava al Principat d’Andorra, on els locals estan en Play Out, pels vallessans era una clara opció per apropar-se als primers llocs, però la victòria local (94-78), res a veure amb el partit de la primera voltra, deixa als vallessans bastant allunyats dels primers llocs.
  • El líder Vic, que podria ampliar les diferencies sobre el seus perseguidors rebia a un Castellbisbal situat a una sola victòria del Play Out, nova victòria dels de Dídac Herrero, (80-65), que segueixen manant a la classificació
  • El Jac Sants volia consolidar el seu marge sobre el Play Out i rebia a un Olivar que mantenia el marge sobre els equips que lluiten per la permanència, tercer victòria consecutiva dels de Sants (88-78), on va destacar el seu jugador Javier Balastegui 23 punts d’anotació.
  • Finalment el Mataró que buscava una victòria per evitar qualsevol ensurt davant tenia al Cerdanyola, els vallessans actualment en descens directe, clara victòria local (87-56), on va destacar el local José Francisco Cabrera amb 28 de valoració.
 
Fotografia de Pol Puertas (Pardinyes)
MVP  de la jornada, amb 40 de valoració per ANDREU MATALÍ  (Menorca) amb 32 minuts en pista; Tirs de dos  9/12  à 75%; Tirs de tres 0/1 à  0%; Tirs lliures  3/3 à  0%;  Rebots 10;  Assistències 6; Faltes Rebudes 6; Pilotes Perdudes 2; Pilotes Recuperades 2;

MÀXIM ANOTADOR  amb una anotació de 29 per JORI TORRES (Igualada) amb 27 minuts en pista; Tirs de dos  1/2  à 50%; Tirs de tres  9/3 à  69%; Tirs lliures 0/0 à  0%;  Rebots 0;  Assistències 2; Faltes Rebudes 0; Pilotes Perdudes 2; Pilotes Recuperades 0;



                                  EL DESTACATS DE LA JORNADA    
ANOTACIO

VALORACIÓ

TORRES (Igualada)
29
MATALI (Menorca)  
40
RUBIO (Boet)
28
PARRA (Arenys)
34
ASSALIT (Roser)
28
SULLEVA (Roser)
31
SOBREPERA (Barberà)
24
SOBREPERA (Barberà)
28
MBAYE (Cbt)
23
MBAYE (Cbt)
28
BALASTEGUI (Jac Sants)
23
CABRERA (Mataró)
28













No hay comentarios:

Publicar un comentario