jueves, 22 de marzo de 2018

LA JORNADA 20 DE #CopaCatBQ Gr.1 La victòria de SALOU davant MARTINENC li dona avantatge pel segon lloc i ara els del Guinardó es veuen amenaçats pel PLOMS SALLE, que es quart, superant al BADALONÉS, cinquè i al Gr.2 El SESE supera a un rival directe la UESC, que es tercer i SANTA COLOMA amplia el seu avantatge sobre el cinquè, els de Virrei Amat son primers pel ajornament del partit del MOLINS, líder virtual



  • COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.017-2.018

  • JORNADA 20.

  • 17 i 18 MARÇ.


LA JORNADA.


GRUP 1.

  • La victòria de SALOU davant MARTINENC li dona avantatge pel segon lloc i ara els del Guinardó es veuen amenaçats pel PLOMS SALLE, que es quart, superant al BADALONÉS, cinquè .


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET “B”
LLIÇÀ D’AMUNT

73
76
Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

A.E. BADALONES

8278
Diss.
18.15
Pavelló Municipal
C.B. SALOU
F.C. MARTINENC BÀSQUET
97
78
Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA C.B. ESPARREGUERA
C.N. SABADELL

88
64
Diss
19.30
Joan Sirolla
ZAMAR 2000
PLOMS SALLE REUS
C.B. GRANOLLERS

82
72
Diu.
16.00

Escola Pia
BASQUET PIA SABADELL

MARISTES ADEMAR BADALONA
71
58
Diu
18.00
La Nau del Clot
C.B. GRUP BARNA
OUTLETMOTO.COM
ESPORTXTOTHOM SAMA BÀSQUET VILANOVA
62
50

  • Derbi vallesà a Mollet on el segon equip molletenc, que tanca la classificació, necessitava una victòria per no quedar allunyat del Play Out, davant un Lliçà amb dinàmica guanyadora, els visitants es vàren emportar l’enfrontament (73-78), tot i la gran reacció local en el darrer quart i arribar als darrers instants amb un ajustat (72-73). Destacats els local Seidi 19 punts d’anotació i Ponsa 18 de valoració.

  • L’Artés a tres victòries del quart classificat, precisament el Badalonés, el seu visitant d’aquesta jornada, era una bona ocasió per apropar-se al Play Off i de pas allunyar-se de la zona de perill, per la seva part els de Badalona, volien mantenir el quart lloc, els visitants la derrota (82-78), els fa perdre la plaça de  Play Off i els artesencs tot i el seu triomf segueixen a la mateixa distancia del quart. Destacat  el local Roger Portella 21 punts d’anotació i 26 de valoració.

  • A la capital de la Costa Daurada, partit de la jornada entre el Salou, segon, i el Martinenc, tercer, ocasió pels locals per consolidar la seva classificació, i el visitants per recuperar el lloc, victòria local (97-78) i també l’average particular i per tant un clar avantatge per ser segon i tenir el “factor pista”, per la seva part els del Guinardó veuen amenaçada la seva plaça al Play Off. Destacat Eloi Galofré 32 punts d’anotació i 33 de valoració.

  • L’Esparraguera buscava la vintena victòria consecutiva i la seva classificació matemàtica per la fase final davant un Natació Sabadell, que lluita per la permanència, els local vàren aconseguir el seu objectiu i el pròxim es el factor pista, que podria ser una realitat la propera jornada, el vallesans una victòria de la permanència. Destacats el visitant Jonathan Ramírez 24 punts d’anotació i el local Rubèn Morales 28 de valoració.

  • A Reus el Ploms Salle, amb les mateixes victòries que el quart classificat, volia seguir en la lluita per tant preuada plaça davant un Granollers que s’hi podria apropar si aconseguia el triomf, victòria local (82-72), que els permet aprofitar l’errada dels “Dimonis” i es situen quarts, gràcies a un partir molt igualat fins al tercer quart, empat a 72, però resolt pels reusencs, en un estrany darrer quart amb un parcial de (11-1). Destacats el visitant Carles Homs 22 punts d’anotació i el local  Pleasant 27 de valoració.

  • A Sabadell el Bàsquet Pia, ara penúltim classificat, a una sola victòria del descens directe buscava el triomf davant l’Ademar, els de Badalona, marquen la permanència, victòria local (71-58), en un partit dominat clarament pels locals a la primera part i que els allunya del descens directe, per la seva part els visitants son en lloc de Play Out. Destacats en anotació els locals Pau Viladomat i Pau Pérez, ambdós amb 13 punts i el visitant Joan Antonio Fernández 17 de valoració.

  • Al Clot el Grup Barna a una victòria de la permanència rebia a un Samà, que es trobava en idèntiques condicions, l’average també era important, victòria i average pels locals (62-50), que permet als del Clot, ser l’equip que marca la permanència  Destacat el local Carles Gimeno 15 punts d’anotació i 19 de valoració.


GRUP 2.

  • El SESE supera a un rival directe la UESC, que es tercer i SANTA COLOMA amplia el seu avantatge sobre el cinquè, els de Virrei Amat son primers pel ajornament del partit del MOLINS, líder virtual.


Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18.05
TV
Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA
CEB GIRONA CITYLIFT
65
57
Diss.
18.45
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

VEDRUNA GRACIA
94
104
Diss.
19.30
Virrei Amat
SESE

U.E. SANT CUGAT

81
73
Diss.
20.00
Juan Carlos Navarro
MERCHAN SERVIS
CBS
BÀSQUET SITGES

82
90
Diss.
10.30
Cem Parc de la Ciutadella
CIUTAT VELLA

SANT QUIRZE  B.C.

99
78
Diu.
17.45

La Plana
CIRCOL COTONIFICI BADALONA
C.B. ALPICAT
65
62
11/04.
22.00
Pavelló Sant Nicolau
C.E. SANT NICOLAU

BÀSQUET MOLINS



  • A Santa Coloma, els colomencs que havien entrat a la zona de Play Off, volien mantenir la seva plaça i davant tenien l’oposició del Ceb Girona, equip que actualment marca la permanència, però únicament pel average, victòria (65-57), que manté als locals quarts i augmenten amb dos partits la diferència sobre el cinquè i els gironins mantenen la mateixa posició. Destacats en anotació el visitant Espinosa 15 punts i en valoració el local Alex López 32.

  • A Tarragona duel directe entre dos equips que tot i allunyar-se del descens directe estaven inmersos en el Play Out i ambdós tenien  la permanència a dues victòries Adt vs Vedruna, victòria visitant (94-104), en un altre festival anotador dels de Gràcia, que els deixa a una victòria de l’equip que marca la permanència. Destacats el visitant Francesc Pascal 34 punts MÀXIMA ANOTACIÓ de la jornada i el local  Orosco 40 de valoració MVP.

  • A Virrei Amat el Sese en lluita pel primer lloc, tot i que ara es segon, rebia, en el partit de la jornada als vallessans de la Uesc, tercers classificats, els de Sentpau una victòria els aproparia al segon lloc, victòria local (81-73), en un partit igualat que no es va resoldre fins al darrer minut, amb un parcial de (8-0) que va decidir l’enfrontament favorable als barcelonins que son líders provisionals, per l’ajornament del partit del Molins, primer classificat virtual i els vallessans tindràn de lluitar de valent per mantenir el tercer lloc. Destacats el local Nacho Gómez 19 punts d’anotació la mateixa que el visitant Robert Cosials, amb 30 de valoració.

  • A Sant Feliu els locals del Cbs, buscaven un triomf que els permetés sortir del Play Out, el seu rival el Sitges, amb les mateixes intencions però a dues victòries dels locals, la victòria visitant (82-90), ajusta les diferències d’ambdós equips, ara separats per una sola victòria i apropa als del Garraf a la permanència en un partit que va estar igualat fins al descans, però que a la represa vàren dominar els visitants. Destacat el local Coego amb 23 punts d’anotació i 33 de valoració

  • A la Ciutadella, amb un horari, poc habitual el Ciutat Vella derrotat a Gràcia a la prorroga, l’anterior jornada, necessitava la victòria per no perdre de vista el Play Off, actualment a dos partits, rebia a un Sant Quirze que es vol allunyar del Play Out, victòria local còmode (99-78), que situa als locals a la mateixa distancia del quart lloc i als visitants, fora del Play Out, únicament pel average. Destacat el local José Antonio Bernuz amb 24 punts d’anotació i 32 de valoració.

  • Finalment a Badalona el Circol rebia a l’Alpicat, partit vital per ambdós equips, per no allunyar-se del Play Off, ja que es troben respectivament a dos i un partits de la quarta plaça, victòria local (65-62), en un partit, amb moltes alternances en el marcador i que s’ha decidit favorable als locals en els darrers minuts, el que situa a ambdós equips compartint el cinquè lloc a dues victòries del quart. Destacats el local Xavi Gotzens 25 punts d’anotació i el visitant Víctor Vinós 27 de valoració.

  • Ajornat pel dia 11 d’abril el Sant Nicolau vs Molins




No hay comentarios:

Publicar un comentario