sábado, 10 de marzo de 2018

JORNADA 20 #LigaEba PARTITS DE LA JORNADA Gr. C/A Sant Josep vs Menorca i Gr. C/B Palma vs PardinyesLIGA EBA 

LA PRÈVIA JORNADA 20.

10-11 MARÇ de 2.018.Grup C-A.

 • EL PARTIT DE LA JORNADA:
 • SANT JOSEP vs MENORCA

Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Llars Mundet
C.B. ROSER

MATARÓ PARC BOETDiss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

VIVE EL MASNOU BASQUETBOLDiss.
19.00
El Serrallo
IBERSOL C.B. TARRAGONA

BBA CASTELLDEFELS


Diss.
19.45
Fons Les Creus
ARENYS BÀSQUET JOVENTUT
BÀSQUET GIRONADiss.
12.00
C.P. Sant Josep
COALCI C.B. SANT JOSEP

BÀSQUET MENORCADiss.
18.00
Can Serra
BARBERÀ TEAM VALUES
C.B. CANTAIRES TORTOSADiu.
19.00
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ

OIC-PENTA
U.B SANT ADRIÀ                      
 • El partit de la jornada a Badalona entre el Sant Josep, quart classificat, i el segon classificat Menorca, separats únicament per dues victòries, gran oportunitat pels locals per apropar-se al Play Off i pels visitants per allunyar a un rival directe.
 • El líder Masnou tampoc ho tindrà fàcil ja que es desplaçarà a la pista del Collblanc que es sisè, a tres victòries del Play Off, però amb un partit pendent.

 • El Girona, tercer classificat, necessita la victòria davant d’un rival directe com es l’Arenys, que manté opcions d’apropar-se als primers llocs, el partit serà al Maresme.
 • A Tarragona el Cbt, allunyat dels primers llocs rebrà un Castelldefels que es troba a una sola victòria del Play Out.
 • Els tres últims classificats que ocupen llocs de Play Out i descens, tenen els següents enfrontaments, el Roser, en lloc de descens directe rebrà a un Boet situat a la zona tranquil·la; A Barberà duel directe entre els locals i Cantaires, per allunyar-se del perill, ambdós a una victòria del descens directe i finalment Quart rebrà a un Ubsa allunyat de les primeres posicions, buscant tancar la permanència el mes aviat possible i per la seva part els locals lluitant per la permanència.   Grup C-B.

 • PARTIT DE LA JORNADA:
 • PALMA  VS PARDINYES
Dia
H
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÀ

C.B. VALLS NUTRION


Diss
19.45
Poliesportiu
B.C. MORABANC
ANDORRA

RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET


Diss.
20.00
Castell d’en Planes
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
C.B. CASTELLBISBALDiu.
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA
ILERDAUTO NISSAN C.B. PARDINYES LLEIDADiu.
13.00
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS C.B. SALT

C.B IGUALADADiu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

SIMPLY OLIVARDiu.
18.00
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT

C.B. CERDANYOLA AL DIA                                        

 • El partit de la jornada a Palma entre els locals, tercers, i el Pardinyes segon, separats per una sola victòria, en cas de triomf local per ser segons tindrien que superar un average de -13 i pels lleidatans guanyar significaria allunyar a un rival directe.
 • Igualada i Valls estaran molt pendents del que passi a Palma, ambdós necessiten la victòria, per no allunyar-se dels primers llocs, però una hipotètica victòria seva i la derrota del Pardinyes, els situaria amb les mateixes victòries del Play Off, els de l’Anoia juguen a la pista del Salt, penúltim classificat i amb necessitat de guanyar i els vallencs es desplaçaran a Cornellà, on els locals estan situats en zona tranquil·la. I amb circumstancies semblants trobem al Mollet que es desplaça al Principat d’Andorra, on els locals estan en Play Out, pels vallessans es una clara opció per apropar-se als primers llocs.


 • El líder Vic, que podria ampliar les diferencies sobre el seus perseguidors rebrà a un Castellbisbal situat a una sola victòria del Play Out
 • El Jac Sants voldrà consolidar el seu marge sobre el Play Out i rebrà a un Olivar que manté el marge sobre els equips que lluiten per la permanència.
 • Finalment el Mataró que buscarà una victòria per evitar qualsevol ensurt davant tindrà al Cerdanyola, els vallessans actualment en descens directe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario