jueves, 28 de marzo de 2019

JORNADA 21 #CopaCatBQ TRIPLE EMPAT AL CAPDAVANT DEL GRUP 1 I RIPOLLET RECUPERA EL LIDERAT AL GRUP 2


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  21.
23-24 de MARÇ 2.019.
                                                                                                        
  • TRIPLE EMPAT al cap de la classificació LLIÇÀ, LLUISOS i ROSER
  • QUART LLOC empatat entre CEB i BISBAL.
  • MILLOR ATAC: (85) CIUTAT VELLA
  • MILLOR DEFENSA: (48) LLIÇÀ


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18:05
tv
Pavelló C.B. Granollers
C.B. GRANOLLERS

RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”

73
77
Diss.
18:05
tv
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET
VEDRUNA GRACIA


82
65
Diss.
18:05
tv
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA


C.B. ARTÉS
68
79
Diss.
19.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER

LLUISOS
DE GRACIA
55
59
Diss
19:30
Feliu i Codina
UE HORTA


C.B.LLIÇA D’AMUNT

48
57
Diu.
12:30

Cem Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA

MARTHE
UE MATARÓ-
SBM
85
78
Diu
18:00
La Nau del Clot
OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP
BARNA
CEB GIRONA

76
71
                              

                                                                                                   
  • El partit de la jornada i derbi barceloní a l’Estació del Nord entre els dos primers classificats Roser i Lluisos, separats per una sola victòria, triomf dels lluisencs, (55-59) que els portar al segon lloc i deixa als locals tercers, però ambdós i el líder, amb els mateixos punts. Els destacats Raül Verano 20 punts  i Oriol Pla 13.
  • A l’Històric pavelló del Granollers derbi del Vallès Occidental, entre l’equip local i el segon equip de Mollet, separats per dues victòries i amb la necessitat dels locals d’allunyar-se del Play Out, victòria visitant (73-77), però que encara manté els locals en llocs de permanència. Els destacats Gonzalo Baltà 19 punts i Roger Guardia 19.
  • A l’Empordà la Bisbal, cinquè, en la seva persecució de l’altre equip gironí, per la lluita pel quart lloc, rebia, al Vedruna, últim classificat, victòria local (82-65), que els situa, empatats amb el quart classificat i per la seva part els visitants certifiquen el seu descens a “catalana”. Els destacats Terry Jerome Hopewell 33 punts, MAXIM ANOTADOR DE LA JORNADA i Albert Martín 22.
  • A Guiera el Cerdanyola, equip que marcava la permanència rebia a un Artés, que tot i el seu bon moment, la quarta plaça pot ser li quedava molt allunyada, victòria visitant (68-79), que deixa als locals marcant la permanència i als del Bages a dues del Play Off. Els destacats Javier Antón 24 punts i Roger Portella 14.
  • Al Feliu Codina l’Horta un cop evitat el descens directe la seva lluita es poder evitar el Play Out, ho tenien a dues victòries i rebien a un Lliçà que sembla haver recuperat les sensacions de començament de temporada, cosa que vàren confirmar amb una victòria (48-57), que els situa novament com a líders de la classificació, això si compartit amb altres dos equips. Els Destacats  César Arenas 15 punts, per part local i Víctor Henrique i Ramón Espuña, ambdós amb 13.
  • Ja en partits de diumenge, al migdia, a la Ciutadella el Ciutat Vella, rebia a un rival directe com el Mataró “B”, ambdós amb set victòries i en Play Out, victòria local (85-78) amb l’average +6, pels locals. Els destacats Eduard Bigorra i  i Conrad Varela.
  • Finalment el Grup Barna, volen certificar que evita el descens directe, però no així el Play Out, rebrà al Ceb, els de Girona, buscaran un triomf per mantenir la seva plaça de Play Off. Els destacats Marc Subirachs i Isaac Valera.


GRUP 2.
  • CAUEN ELS CAPDAVENTERS, RIPOLLET, BADALONÉS i ALPICAT llevat del SANTA COLOMA
  • MILLOR ATAC: (84) AESE.
  • MILLOR DEFENSA: (61) UESC.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
19:30
Joan Sirolla
100
 ANYS PLOMS SALLE REUS
C.B. ALPICAT

73
63
Diss.
19:30

La Plana
BADALONES FRUITS SECS CORBERA
MARISTES ADEMAR

68
71
Diu.
12:30

La Plana
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA
U.E. SANT CUGAT

61
69
Diu.
18:00

Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL

C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
79
70
Diu.
18:00

Les Vinyes del Convent
C.B. CANTAIRES TOTOSA

AESE

66
84
Diu

19:00

Puigverd
C.B. CASTELLAR

C.B. SANTA COLOMA

66
74
Diu
19:15
Pavelló Municipal
BÀSQUET
MOLINS

BÀSQUET SITGES
64
62


  • El partit de la jornada al Puigverd de Castellar on els de Raül Jodra, partit a partit s’havien guanyat la possibilitat de situar-se a una victòria de Play Out i davant tenien al Santa Coloma, equip situat en quart lloc, victòria visitant (66-74), que els manté en plaça de Play Off i per la seva part els vallessans es situen a una sola victòria del Play Out. El partit va estar dominat quasi sempre pels colomencs, que en els moments importants vàren ser millors davant d’un Castellar molt fluix en el balanç defensiu, amb moltes pèrdues de pilota i poc encert en el tir, tot això va fer un “coctel”, que va possibilitar la victòria visitant, sense voler desmerèixer en cap moment el millor “Savoir faire” dels colomencs  Els destacats Joelvin Cabrera 14 punts i Pere Ruíz 29.

  • A Reus el Ploms Salle, equip que marca la permanència rebia a un Alpicat, tercer, que sense renunciar a res, volia consolidar el tercer lloc, victòria visitant (73-63), que manté a ambdós equips en les mateixes posicions. Els destacats Alex Medina i Albert Vallverdú.
  • A la Plana un altre partit amb molt en joc i derbi badaloní, entre el Badalonés i els Maristes, victòria visitant (68-71), que els situa a una del Play Off i que deixa “els dimonis” en segon lloc. Els destacats Albert Riera 20 punts i Pol Quintana 20.
  • El Circol se la jugava de local davant la Uesc, ambdós equips separats per una sola victòria i volen allunyar-se del descens directe, ja que sortir del Play Out, comença a ser una empresa complicada, victòria visitant (61-69). Els destacats Marc Arregui 14 i Johny Patrick 17.
  • A Sabadell al pavelló del Carrer Garcilaso, un altre derbi entre la Pia, que va gaudir del millor “PiaStyle”, per fer front al tot poderós líder Ripollet, al que va superar (79-70) i situa al sabadellencs es setè lloc i manté als visitants en el liderat. Els destacats Damià Paez 25 punts i Albert Ortega 19.
  • A Tortosa partit de vital importància per Cantaires, per no quedar despenjat en el darrer lloc de la taula i davant tenia un Aese, que ara te la permanència a un partit, victòria visitant (66-84). Els destacats David King 20 punts i Marc Bertomeu 32.
  • El Molins, lluitant per allunyar-se del descens rebia a un Sitges, decidit a lluitar pel Play Off, victòria local (64-62), que deixa als locals  a dues de la permanència i als del Garraf a dues del Play Off . Els destacats Guillem Pedreny 12 punts i Jordi Boronat 17.   


  • EL DESTACATS DE LA JORNADA.

ANOTACIÓ


T.H. HOPEWELL
Bisbal
33

M. BARTOMEU
Aese
32
P. RUÍZ
Santa Coloma
29
D. PAEZ
Pia Sabadell
25
J. ANTÓN
Cerdanyola
24










No hay comentarios:

Publicar un comentario