viernes, 29 de marzo de 2019

LA PRÈVIA de la JORNADA 22a #CopaCatBQ. ELS DESTACATS LLIÇÀ vs BISBAL i UESC vs MOLINS


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  22.
30-31 de MARÇ 2.019.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.

 • Partit de la jornada  LLIÇÀ vs BISBAL.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45

Plana LLedó
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”
LLUISOS
DE GRACIA


Diss.
18:05
tv
Pavelló d’Esports
C.B.LLIÇA D’AMUNT
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET

Diss.
18:45

Ramón Sitjà
CEB GIRONA


UE HORTA


Diss.
19:30
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA

CAMPING BIANYA ROSER

Diu.
16:00
Josep Mora
MARTHE
UE MATARÓ-
SBM
C.B. GRANOLLERS

Diu.
18:00

Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS

OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP
BARNA

Diu
19:30
Penitents
VEDRUNA GRACIA

C.B. CIUTAT VELLA    

                                                                                                                             
 • El partit de la jornada a Lliça, entre el líder i la Bisbal, els de l’Empordà en la seva lluita per la quarta plaça i els del Vallès, volen mantenir el lloc capdavanter compartit amb altres dos equips. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala Els destacats Ramón Espuña i Terry Hopewell.
 • A Plana de Lledó, el Mollet “B”, setè, amb la permanència quasi garantida i a dos partits del Play Off rebrà als Lluisos, un dels co-liders, que no pot abaixar la guàrdia. Els destacats Roger Guardia i Oriol Pla.
 • A Girona el Ceb, que s’ha vist empatat en el quart lloc, pel cinquè classificat, no te marge d’error per no caure del Play Off i rebrà a un Horta, encara amb opcions d’evitar el Play Out. Els destacats Isaac Valera i Kenya Igo.
 • A Cerdanyola els locals que son l’equip que marca la permanència tindràn una difícil papereta davant d’un dels co-liders El Roser, els Fort Pienc volen mantenir el pols pel primer lloc. Els destacats Javier Antón i Raül Verano.
 • Al Josep Mora el Mataró “B” rebrà la visita del Granollers, separats per dues victòries, que es la diferencia que hi ha entre el lloc de Play Out, dels locals, i el de la permanència, dels visitants. Els Destacats  Hugo Cuadrado i Gonzalo Baltà.
 • L’Artés, a dues victòries del Play Off, vol exhaurir les seves opcions, davant d’un Grup Barna, que es troba a la mateixa distancia de la permanència. Els destacats Roger Portella i Marc Subirats.
 • Finalment als Penitents de Gracia el Vedruna, no es vol acomiadar de la categoria sense un triomf i rebrà, en el derbi barceloní de la jornada al Ciutat Vella, que es troba a una victòria de l’equip que marca la permanència. Els destacats Albert Martín i Eduard Bigorra.GRUP 2.
 • Partit de la jornada  BADALONÉS  vs SANTA COLOMA.Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

BÀSQUET
MOLINS


Diss.
17:45

La Plana
BADALONES FRUITS SECS CORBERA
BÀSQUET PIA SABADELLDiss.
18:00

Santa Eulàlia
AESE

CIRCOL COTONIFICIO BADALONA

Diss.
18:00

Pins Vens
BÀSQUET SITGES


C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT

Diss.
19:30

Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

C.B. CANTAIRES TOTOSA


Diu

17:45

La Plana
MARISTES ADEMAR
100
 ANYS PLOMS SALLE REUS

Diu
19:30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

C.B. CASTELLAR

 • El partit de la jornada a Sant Cugat entre la Uesc i el Molins, ambdós equips igualats a la classificació, un duel directe que donarà al guanyador mes opcions de permanència i amb un average de +21 pels de Cesc Senpau, en el dIa de la seva tornada a Sant Cugat. Els destacats Ferrán López i Guillem Pedreny.
 • A la Plana el Badalonés buscarà una victòria davant de la pressió del tercer classificat, i volen seguir al líder, davant tindràn a la Pia, els de Sabadell, que va llençats en pos de la permanència Els destacats Albert Riera i Damià Paez.
 • A Santa Eulàlia l’Aese a una victòria de la permanència, tindrà davant al Circol, els de Badalona, volen evitar el descens directe, ja que quelcom més es quasi molt difícil. Els destacats Marc Bartomeu i Marc Arregui.
 • A la capital del Garraf el Sitges, al que sembla que se li escapa el Play Off, rebrà a un líder el Ripollet, una mica irregular i amb dubtes i que de tota manera podria certificar el seu accés al Play Off. Els destacats Jordi Boronat i Albert Ortega.
 • A Santa Coloma, els locals, situats a la quarta plaça, volen mantenir el seu marge sobre el cinquè i rebràn al “fanalet vermell” de la competició, els Cantaires, els de Tortosa, però encara amb opcions d’evitar el descens directe. Els destacats Pere Ruiz i David King.
 • A la Plana l’Ademar, cinquè, segueix amb el seu objectiu de Play Off i per tant la victòria els és clau i s’enfrontarà al Ploms Salle, els de Reus, son actualment l’equip que marca la permanència Els destacats Pol Quintana i Pol Quintana.   
 • Finalment a l’Antoni Roure l’Alpicat, tercer i aspirant a la segona plaça, pel factor pista al Play Off, rebrà a un Castellar, que vol apuntalar la seva permanència, ja que després de tota una temporada de rondar la part mitja-alta, ara te el Play Out a un partit. Els destacats Albert Vallverdú i Joelvin Cabrera.
 •  

No hay comentarios:

Publicar un comentario