viernes, 22 de marzo de 2019

LA PRÈVIA de la JORNADA 21a #CopaCatBQ ELS DESTACATS ROSER vs LLUISOS i CASTELLAR vs SANTA COLOMA


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  21.
23-24 de MARÇ 2.019.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada   ROSER vs LLUISOS.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
18:05
tv
Pavelló C.B. Granollers
C.B. GRANOLLERS

RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”


Diss.
18:05
tv
Pavelló Municipal
SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET
VEDRUNA GRACIA



Diss.
18:05
tv
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA


C.B. ARTÉS

Diss.
19.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA ROSER

LLUISOS
DE GRACIA

Diss
19:30
Feliu i Codina
UE HORTA


C.B.LLIÇA D’AMUNT


Diu.
12:30

Cem Parc de la Ciutadella
C.B. CIUTAT VELLA

MARTHE
UE MATARÓ-
SBM

Diu
18:00
La Nau del Clot
OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP
BARNA
CEB GIRONA


                                                                                                                                 
  • El partit de la jornada i derbi barceloní a l’Estació del Nord entre els dos primers classificats Roser i Lluisos, separats per una sola victòria i amb l’average favorable als lluisencs +11, els locals busquen consolidar el liderat i els visitants poder-lo recuperar. Els destacats Francesc Pla i Adrià Hijós

  • A l’Històric pavelló del Granollers derbi del Vallès Oriental, entre l’equip local i el segon equip de Mollet, separats per dues victòries i amb la necessitat dels locals d’allunyar-se del Play Out. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala i per la xarxa de televisions locals. Els destacats Gonzalo Baltà i Oriol Herrero.
  • A l’Empordà la Bisbal, cinquè, en la seva persecució de l’altre equip gironi, per la lluiuta pel quart lloc, rebrà, al Vedruna, que tot i ser el “Fanalet Vermell” inpuntuat, ha fregat la victòria en els partits recents. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala. Els destacats Joan Odena i Dídac de la Torre.
  • A Guiera el Cerdanyola, equip que marca la permanència rebrà a un Artés, que tot i el seu bon moment, la quarta plaça pot ser li queda molt allunyada. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma @Xala. Els destacats Oriol Doménech i Hasain Bunnell.
  • Al Feliu Codina l’Horta un cop evitat el descens directe la seva lluita es poder evitar el Play Out, ho tenen a dues victòries i rebrà a un Lliçà que sembla que ha recuperat les sensacions de començament de temporada, buscarà una nova victòria per poder optar al liderat. Els Destacats  José Ignacio Silva i Jonas Rusom.
  • Ja en partits de diumenge, al migdia, a la Ciutadella el Ciutat Vella, rebrà a un rival directe com el Mataró “B”, ambdós amb set victòries i en Play Out, amb l’average +6, pels locals. Els destacats Eduard Bigorra i  i Conrad Varela.
  • Finalment el Grup Barna, volen certificar que evita el descens directe, però no així el Play Out, rebrà al Ceb, els de Girona, buscaran un triomf per mantenir la seva plaça de Play Off. Els destacats Marc Subirachs i Isaac Valera.


GRUP 2.
  • Partit de la jornada  CASTELLAR  vs  SANTA COLOMA



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
19:30
Joan Sirolla
100
 ANYS PLOMS SALLE REUS
C.B. ALPICAT


Diss.
19:30

La Plana
BADALONES FRUITS SECS CORBERA
MARISTES ADEMAR


Diu.
12:30

La Plana
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA
U.E. SANT CUGAT


Diu.
18:00

Escola Pia
BÀSQUET PIA SABADELL

C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT

Diu.
18:00

Les Vinyes del Convent
C.B. CANTAIRES TOTOSA

AESE


Diu

19:00

Puigverd
C.B. CASTELLAR

C.B. SANTA COLOMA


Diu
19:15
Pavelló Municipal
BÀSQUET
MOLINS

BÀSQUET SITGES



  • El partit de la jornada al Puigverd de Castellar on els de Raül Jodra, partit a partit s’han guanyat la possibilitat de situar-se a una victòria de Play Out i davant tindràn al Santa Coloma, equip situat en quart lloc, l’average +8, pel “Santaco”. Els destacats Albert Germà i Alex López.
  • A Reus el Ploms Salle, equip que marca la permanència rebrà a un Alpicat, tercer, que sense renunciar a res, vol consolidar el aquest lloc. Els destacats Alex Medina i Albert Vallverdú.
  • A la Plana un altre partit amb molt en joc i derbi badaloní, entre el Badalonés i els Maristes, els primers no volen deixar escapar al líder i els segons entrar al Play Off. Els destacats Pedro Cuesta i Oriol Franch.
  • El Circol se la juga de local davant la Uesc, ambdós equips separats per una sola victòria i volen allunyar-se del descens directe, ja que sortir del Play Out, comença a ser una empresa complicada. Els destacats Marc Jerez i Ferran López.
  • A Sabadell al pavelló del Carrer Garcilaso, un altre derbi entre la Pia, que de moment esta fora del Play Out, i necessitarà del millor “PiaStyle”, per fer front al tot poderós líder Ripollet. Els destacats Oriol Andrés i Roger “pichichi” Vilanova.
  • A Tortosa partit de vital importància per Cantaires, per no quedar despenjat en el darrer lloc de la taula i davant tindrà un Aese, que ara te la permanència a un partit. Els destacats David King i Marc Bertomeu.
  • El Molins, lluitant per allunyar-se del descens rebrà a un Sitges, decidit a lluitar pel Play Off . Els destacats Matweu Guillem i Josep Agustí.   
  •  

No hay comentarios:

Publicar un comentario