jueves, 14 de marzo de 2019

LA JORNADA 19a de #CopaCatBQ. FAVORITS (GR.1) LLUISOS, ROSER, LLIÇÀ i CEB (Gr,2) BADALONÉS, RIPOLLET, ALPICAT i STA. COLOMA

COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  19.
9-10 de MARÇ 2.019.

• Continua al pugna pel liderat entre LLUISOS i ROSER.

59

• El partit de la jornada a l’Estració del Nord entre el Roser co-lider i el Granollers, els de Fort Pienc en la lluita per entrar entre els quatre primers a final de temporada, en el seu camí de tornada a Eba i els vallessans, que marquen la permanència, però tenen potencial per lluitar per millor posicions, tot i el gran bon partit dels vallessans, la gran remuntada local, els ha donat el triomf (72-69) I segueixen co-liderant la classificació  Els destacats Antonio 16 punts I Rodríguez 18.

• A la Bisbal, duel entre dos equips que no es volien allunyar de la quarta plaça, els de l’Empordà  a dues victòries i el Mollet “B” a tres, l’oportunitat pels del Vallès, per lluitar pel cinquè lloc,  victòria local (89-75), que allunya a un rival directe. Els destacats Poch 24 punts I Solans 23.
  • A Guiera partit transcendental i derbi vallesà entre el Cerdanyola i el Lliçà, els de Romà Cutrina, arribaven ferits desprès de perdre el liderat i encadenar tres ensopegades i a més a mes el “Sarda”, va ser el primer equip en guanyar al Lliça, a la primera volta, clara victòria visitant (52-79), que els deixa en tercer lloc a un triomf del primer lloc. Els destacats Antón 12 punts i Espuña 18.
  • L’Artés en un gran moment i que encara no ha dit l’ultima paraula i no el podem descartar en la lluita de la quarta plaça, rebia al Ceb, els de Girona no es volien despenjar de la lluita pel liderat, clara victòria local (105-75), que deixa als artesencs a dues del gironins, que son quarts, i amb l’average al seu favor. Els destacats Sakai 16 i Valera 14.
  • Al Feliu i Codina l’Horta que venia de guanyar al Mollet “B” i ara rebia a l’altre filial  el Mataró “B”, que volia sortir del Play Out, victòria local (60-56), que es queden a dues de la permanència. Els Destacats  Pilán 11 punts I Sánchez 15.
  • A la Ciutadella derbi barceloní entre el Ciutat Vella, que segueix lluitant per sortir del Play Out i el brillant líder, com son el els Lluisos, els de Gracia tornen a encapçalar la taula classificatòria, amb una victòria a domicili (67-77). Els destacats Bernuz 17 i Ruiz de Azua 14.
  • Finalment, un altre derbi de la ciutat comptal entre els locals del Grup Barna, que tenia la permanència a tres partits, ara a dos, i el Vedruna, que se li torna a resistir el primer triomf, victòria local (63-59). Els destacats Subirachs 15 punts i De la Torre 18.

GRUP 2.
    • El liderat cosa de dos Badalonés i Ripollet, Alpicat, tercer, Santa Coloma, quart.

61

• El partit de la jornada a la Plana el líder Badalonés, pressionat pel segon classificat, rebia la visita del Santa Coloma, quart classificat, amb dues victòries de marge sobre el cinquè, ara una, victòria local (93-75), que manté els “Dimonis”, en el liderat i el “Santaco”, quart,. Els destacats Cuesta 22 punts i Ruiz 28.
  • A Reus el Ploms Salle, rebia a l’Aese, ambdós equips separats per una sola victòria i volen allunyar-se de la zona de perill, victòria i average pels de l’Hospitalet (57-67), que porten als de Reus al Play Out. Els destacats Moreno 11 punts i Carrasco 20.
  • El Circol, que no troba el camí per recuperar posicions i allunyar-se de la plaça de descens directe, rebia a un Ripollet, que buscava retrobar la bona dinàmica d’anteriors partits i seguir lluitant pel liderat, victòria vallessana (56-94), que deixa als de Badalona “tocats”. Els destacats Jerez 11 punts i Álvarez 19.

• També a Badalona els Maristes, cinquens a dues victòries del quart lloc, rebien a un Alpicat, tercer, a una victòria del primer lloc, victòria local (73-64), que situa als “colegials” a una del Play Off, i els de la Terra Ferma s’allunyen del liderat. Els destacats Franch 18 punts i Vallverdú 15.
  • A Sabadell enfrontament entre dos equips igualats a set victòries i lluitant per sortir del Play Out, Pia vs Molins, victòria i average, pels locals (90-70), que situa als del Vallès marcant la permanència. Els destacats Paez 27 i De Ugarte 18.
  • A Tortosa, els Cantaires a dues victòries de l’equip que marca la permanència, rebien a un Sitges, amb gran dinàmica, sisè, a dues del quart lloc, ara a una, gràcies a la seva victòria (70-80). Els destacats Khanum 21 punts i Boronat 19.
  • Finalment al Puigverd el Castellar rebia a la Uesc, en un autèntic derbi del Vallès, amb presencia de jugadors castellerencs a les files de l’equip de Sant Cugat, els visitants s’havien allunyat del lloc de descens i els locals volien augmentar el marge sobre el Play Out i en l’ambient estava present la polèmica arbitral del partit d’anada, victòria local (74-61), en un partit amb alternatives al marcador, però amb major domini local i un parcial final de (13-1), per tancar el partit, que situa als locals en setè lloc. Els destacats Navarro 23 punts i López 22.