viernes, 1 de marzo de 2019

LA PRÈVIA 18a JORNADA #CopaCatBQ ELS DESTACATS CEB vs ROSER i SANTA COLOMA vs ADEMAR


COPA CATALUNYA MASCULINA TEMPORADA 2.018-2.019
JORNADA  16.
2-3 de MARÇ 2.019.
                                                                                                        
LA PRÈVIA.

  • Partit de la jornada CEB vs ROSER.


GRUP 1.
Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45

Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
C.B. MOLLET “B”

UE HORTA



Diss.
17:45
Pavelló CB. Granollers
C.B. GRANOLLERS



C.B. CIUTAT VELLA

Diu
12:00
Penitents
VEDRUNA GRACIA


C.B. CERDANYOLA AL DIA


Diu
16:00
Josep Mora
MARTHE
UE MATARÓ-
SBM
OUTLETMOTO
COM C.B. GRUP
BARNA

Diu
17:45
Josep Comellas
LLUISOS
DE GRACIA

SOL GIRONÉS
BISBAL
BÀSQUET

Diu
18.00

Pavelló d’Esports
C.B.LLIÇA D’AMUNT


C.B. ARTÉS


Diu
18:00
Ramón Sitjà
CEB GIRONA


CAMPING BIANYA ROSER

                                                                                                                                 
  • El partit de la jornada a Girona on el Ceb, tercer, rebrà al Roser, segon, ambdós amb les mateixes victòries que el líder, per tant el perdedor s’allunyarà del primer lloc, l’average es pel barcelonins +12. Els destacats Toni Espinosa i Raül Verano.
  • A la Mollet, el segon equip de l’entitat del Vallès, sisè classificat rebrà a l’Horta, penúltim classificat amb un clar avantatge, sobre vel descens directe Els destacats Imanol Martínez i Ignasi Isern.
  • A Granollers els locals actualment marquen la permanència i s’enfrontaran al Ciutat Vella, ambdós amb set victòries i l’average + 11 pels locals. Els destacats Gonzalo Baltà i José Antonio Bernuz.
  • Als Penitents de Gracia el Vedruna, encara inpuntuat, rep al Cerdanyola, amb una sola victòria sobre el Play Out. Els destacats Dídac de la Torre i Albert Salat.
  • Al Josep Mora, el segon equip del Mataró, en Play out, rebrà a un Grup Barna, que s’està allunyant de la possible permanència. Els Destacats  Alejandro Boada i Rafael José Melgarejo.
  • Al Josep Comellas, els Lluisos un dels quatre equips que comanden la classificació, tots amb els mateixos punts, rebrà a un Bisbal que si vol apropar, ara a dues victòries i amb l’average +6 pels lluisencs. Els destacats Medir Tena i Joan Odena
  •  A Lliçà, el líder, ja sense marge d’error, rebrà a un Artés, que està en el seu millor moment, en setè lloc de la taula. Els destacats Jonas Rusom i Hasain Bunnell.




GRUP 2.
  • Partit de la jornada  SANTA COLOMA vs ADEMAR.



Dia
H.
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17:45
La Plana
U.E. SANT CUGAT
BADALONES FRUITS SECS CORBERA
100
 ANYS PLOMS SALLE REUS


Diss.
18:05
Streaming
XALA
Pins Vens
BÀSQUET SITGES
C.B. CASTELLAR


Diss.
18:05
TV XARXA
Pavelló Municipal
BÀSQUET
MOLINS
CIRCOL COTONIFICIO BADALONA

Diss.
18:05
Streaming
XALA
Santa Eulàlia
AESE


MARISTES ADEMAR

Diu.
19:30

Joan del Moral
C.B. SANTA COLOMA

MARISTES ADEAR


Diu

19:00

Freancesc Berneda
C.B. RIPOLLET AIBABA RESTAURANT
C.B. CANTAIRES TOTOSA


Diu
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


BÀSQUET PIA SABADELL


  • El partit de la jornada al Joan del Moral on el Santa Coloma, quart classificat, defensarà, aquesta tant preuada posició davant dels Maristes Ademar, els Badalona, es troben a una victòria dels colomencs, per tant en joc la quarta plaça, l’average +10 pels visitants. Els destacats Alex López i Quim Franch.
  • A Sant Cugat la Uesc, buscarà un triomf per sortir del descens directe, davant tindrà al Ploms Salle, els de Reus, lluiten pel sisè lloc. Els destacats Marc Algar i Albert Sardà.
  • A la Blanca Subur en joc la sisena plaça entre el Sitges i el Castellar, separats per una sola victòria i amb l’average +2 pels del Vallès. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma Xala. Els destacats David Haro i Joelvin Cabrera.
  • A Molins de Rei els locals rebràn al Circol, dos equips implicats en el Play Out i que busquen allunyar-se de la zona de perill El patit serà retransmès per la Xarxa. Els destacats Guillem Pedreny i Quim Forteza.
  • A l’Hospitalet  l’Aese, equip que marca la permanència, rebrà al Badalonés, en la seva primera defensa del liderat. El patit serà retransmès per Streaming per la plataforma Xala. Els destacats Marc Bartomeu i Juan Carlos Vicente.
  • A Ripollet els locals, que han patit una davallada en el seu rendiment, i que els ha portat a perdre el liderat, rebran la visita dels Cantaires, els de Tortosa son actualment el penúltim classificat. Els destacats Roger Vilanova i David King.   
  • Finalment l’Alpicat, tercer classificat, a una victòria del liderat, rebrà la visita de la Pia, els de Sabadell, busquen poder sortir del Play Out. Els destacats Albert Vallverdú i Damià Paez
  •  





No hay comentarios:

Publicar un comentario