miércoles, 19 de noviembre de 2014

COPA CATALUNYA JORNADA 9 MASNOU I CESET GIRONA LIDERS

• La derrota del Boet Mataró a Artés deixa el liderat en mans de Masnou i Ceset Girona, tot i que varen tenir moltes dificultats per vèncer a Cerdanyola i Natació Sabadell respectivament, que els hi varen posar molt difícil.
  • El Mollet es va imposar a la UESC i segueix de prop als líders, tot al contrari que el sancugatencs que queden lleugerament distanciats dels llocs de privilegi.
  • Important victòria del Vic davant l’Onyar que permet als viguetans allunyar-se de la part baixa.
  • El Barberà reacciona a Manresa i s’imposa a La Salle.
  • Primera victòria del Castellar al Puigvert vs. l’Argentona que l’allunya de la part baixa
  • Platges supera, no sense dificultats, al Granollers.

ONCE CESET GIRONA, 72  – CN SABADELL, 71.

A Santa Eugènia els locals amb la seva condició de co-liders rebien la visita del Natació Sabadell, un equip, que de mica en mica va donant millor imatge i que el seu bon  joc encara no es reflexa amb una bona classificació. En el partit de dissabte varen sorprendre en els dos primers quarts al gironins amb parcials de 10-16 i 15-19, fet que els va portar al descans amb una clara avantatge. A la represa però reaccionaren els locals  i amb un esplèndid tercer quart, 26-16, varen igualar al marcador i tot quedà pendent dels últims deu minuts, en que un parcial de 21-20 va donar la victòria als locals, encara que a falta d’un minut l’avantatge era pels de Sabadell 70-71 i en el darrer minut el Ceset va concretar la definitiva remuntada. Destacats, pels locals Sima amb 25 punts i 21 de valoració i per part visitant Oriol Andrés 25 i 17, tot agafant el relleu de Ramírez.

C.B. CASTELLAR, 80  – SPORTWEAR  CB.ARGENTONA, 61

Al Puigvert per fi es va veure la primera victòria del Castellar com a local davant del potent Argentona, tot i que en aquesta ocasió no pogueren brillar com de costum i potser molt hi te a veure el bon joc de l’equip groc i negre. El primer quart va començar amb domini visitant fins als darrers moments en que dues cistelles consecutives de Dani Benítez varen donar avantatge als locals 23-20, en el segon quart tot i que un parcial de 7-0 va donar una bona avantatge al Castellar els visitants reaccionaren i equilibraren novament el partit, però a la represa els locals molt encertats en el tir exterior i dominant el rebot trencaren definitivament el partit amb un parcial de 22-7. En aquest moment amb tot decidit l’últim parcial va ser de 18-17. Destacats pels locals Roure 18 punts i  22 de valoració,  Ewulu, 13 i 19 i Cadafalch 12 i 21; per part visitants Seioi amb 12  i 12.

NETSPORT EL MANOU, 79 – TANINO CB CERDANYOLA, 73.

Al  líder Masnou li va toca patir davant d’un Cerdanyola que ha experimentat una considerable millora els darrers partits, el que demostra la igualtat que hi ha a la categoria. Al començament va ser molt igualat amb parcials de 15-15 i 22-16, que feia que al descans els del Maresme agafessin cert avantatge, que els Vallès retallaren amb un parcial 19-22 i tot i l’esforç visitant la sorpresa no es va arribar a concretar i el parcial en el darrer quart de 23-20 va donar el definitiu avantatge als locals; els quals mantenen el seu lloc de privilegi. Destacats pels locals Eñeso 28 punts i 23 de valoració i per part visitant la tripleta Salat 16 i 13, Antón 15 i 16 i Domènech 15 i 14.

CB UNIVERSITAT DE VIC, 91 – CB. ONYAR, 83

Nova ensopegada del gironins que els allunya dels llocs de privilegi després de la segona derrota consecutiva, encara que a Vic l’imatge oferida va ser molt millor, sobretot en atac. Per la seva banda els de Vic obtenen una victòria que els permet encara que sigui només amb una victòria de marge  allunyar-se dels darrers llocs. El partit al descans el dominaven els vermells i blancs gràcies als parcials de 28-19 i 15-16, els gironins retallaren la diferència en el tercer quart 17-20, però el festival anotador del Vic, 31 punts, va fer impossible la remuntada visitant tot i anotar 28 punts. Destacats per els locals Garrote 28 punts i 25 de valoració i Del Hoyo 17 i 19, per part visitant Joanola 25 i 25 i Mbappe 18 i 16.

PLATGES DE MATARO, 68 – CB GRANOLLERS, 61.

Al Josep Mora el Platges, al final va passar dificultats per superar al Granollers, un dels equips de la part baixa de la classificació que lluiten per sortir d’aquesta zona. La superioritat local va quedar reflectida en els tres primers quarts amb parcials de 23-19, 17-13 i 18-13, que tot i no ser definitius donaven marge als de Mataró, però la reacció dels del Vallès Oriental en el darrer quart,  10-16, on els grocs es varen encallar en atac va fer que els de Granollers entressin en el partit, tot i que ja era massa tard. Destacats per els locals Romero i Mañes, ambdós 19 punts i 25 i 29 de valoració, per part visitant Serratacó 13 i 16 i Nadal 11 i 16.

LA LLOSA ARTES, 84 – AUTO NET&OIL BOET MATARO, 80.

El Boet es va deixar el co-liderat a Artés, on els d’Alberto Peña, no varen poder superar a un equip que es troba amb bona dinàmica, després d’aconseguir  l’anterior jornada una important victòria a la sempre difícil pista de Barberà. El partit va ser dominat d’inici pels de Mataró però sense posar distància en el marcador així en el descans el lluminós assenyalava un 44-46. A la represa el visitants tornaren a dominar el partit, però els locals en cap moment es donaven per vençuts i amb el suport de la seva afecció es varen mantenir dins el partit i finalment obtingueren al premi a una important i treballada victòria, que els deixa amb una espectacular classificació, a una victòria del tercer lloc.

LA SALLE MANRESA,  64 - BARICNTRO BARBERA, 72

A Manresa s’enfrontaven La Salle que venia de guanyar a Sabadell a la pròrroga i buscava una victòria per consolidar-se a la zona tranquil·la de la taula clasificatoria i un Barberà que tot i tenir l’etiqueta de favorit venia d’encadenar tres ensopegades consecutives. El partit va començar amb molta igualtat i al descans el resultat era de 34-34, però a la represa el Barberà va fe valer la seva condició de favorit i amb parcials de 11-16 i 19-22 va aconseguir trencar la seva dinàmica negativa i es va emportar els punts del Bages. Destacats per els locals Ramón amb 25 punts i 28 de valoració i per part visitant Balta i Bernúz amb 16 punts ambdós i 14 i 22 de valoració i el Ex-Sant Nicolau Llull 10 i 16.

RECANVIS GAUDI CB MOLLET, 84 – UE. SANT CUGAT, 70.

A Plana de Lledó el Mollet i Sant Cugat buscaven una victòria que no els allunyés dels llocs de privilegi després de les ultimes ensopegades d’ambdós, però varen ser els del Vallès Oriental que s’emportaren el partit i l’única victòria forana de la jornada, gràcies sobretot a un gran encert en atac en el segon i tercer quart amb parcials de 27-13 i 26-18, que no deixaren dubtes de la superioritat local, sobretot en el rebot ofensiu 13 a 3 i d’aquesta manera es refeien d’un mal inici amb un parcial al minuts 5 de 2-13. Destacats  pels locals Cuesta 21 punts i 22 de valoració, Griso 11 i 20 i Ferrer 15 i 17; per part visitant Curto 23 i 21 i Guardia 17 i 19.

MVP de la jornada Eric Mañes (Platges de Mataró) en 36 minuts en pista 4/8 - 50% en tir de 2 punts;  2/3 - 67% en triples i 5/7 - 71% en tirs lliures; 13 rebots, 5 assistències i 6 faltes rebudes.

MAXIM ANOTADOR,  Juli Garrote ( Vic) amb 29 de valoració, amb 30 minuts en pista; 5/9 - 55% en tirs de 2 punts; 5/11 - 45%, en triples; ¾ - 75% en tirs lliures, 3 assistències, 4 rebots i 4 recuperacions.