lunes, 3 de noviembre de 2014

LLIGA EBA 3ª JORNADA COLLBLANC SEGUEIX LIDER I SANT NICOLAU GUANYA A ZARAGOZA

LLIGA EBA GRUP C.

JORNADA  3.

·        Collblanc i Quart, una jornada mes es reafirmen en el liderat i continuen imbatuts tots superant Sanfeliuenc i Martorell aquest a domicili.

·        S’ha format un grup de perseguidors dels liders integrat, per Salt, Cornellà, Jac, Sant Nicolau i Arenys, a una victoria dels primers, tots ells guanyadors en aquesta jornada.

·        Tanquen la classificació sense conèixer la victòria Martorell i Santfeliuenc.

Martorell continua sense conèixer la victòria tot i plantar cada a un dels gallets de la competició, com es el Quart, que va tenir les coses difícils i que no va poder trencar el partit fins al tercer quart amb un 14-22, ratificat en el darrer amb un 14-17. Destacats, per els locals Barnadí i Molina amb 16 i 12 punts i el primer amb 18 de valoració, per els visitants  Masllorens 15 i 24 i Bataller 11 i 15.

Al Pavelló de l’Espanya Industrial, poc feia pensar que després d’arribar al final del tercer quart amb empat en el marcador, el Jac tindria uns darrers minuts de gran encert i no donaria opcions als andorrans, que varen patir un parcial concloent de 30-16. per els locals destacaren Soto amb 19 punts i 19 de valoració i Vázquez 13 i 17 i per els locals Marín i Lliteras, amb 14 i 12 punts respectivament.

El líder segueix intractable, amb una sortida de 24-7, al primer quart va fer insuficient la reacció del Santfeliuenc 22-26 i 15-18, en el segon i tercer quart. En els destacats, per part local Rodríguez i Duarte amb 16 i 15 punts i valoració de 20 i 19, per els visitants Farfan amb 24 i 21. En global la valoració dels locals fou de 115 i per els visitants 63, no deixa de sorprendre la situació d’aquests últims que encara no han conegut la victòria.

QUESO MILNER-ARENYS BASQ. , 75 - C.B. L´HOSPITALET, 69
A Fons de les Creus, el locals després d’un inici igualat però amb lleugeres avantatges 22-18 i 21-21, en els dos primers quarts, es varen veure sorpresos per l’Hospi, en el tercer quart 10-15, però encara tingueren prou forces per reaccionar en el darrer quart 22-15 i emportar-se la victòria. En el capítol de destacats per els locals Costa i Cabrera amb 16  i 13 punts i 18 i 21 de valoració, però el mes destacat del partit fou, el visitant, Díaz Morera amb 29 punts i 36 de valoració

Partit disputat a Zaragoza amb un domini total de l’equip sabadellenc, que conforme avançava el partit augmentava de forma clara el seu avantatge amb uns tres primers parcials de 18-26, 19-20 i 12-21. Quant els mitjans d’informació local parlaven del Sant Nicolau de “un poderoso equipo”, es que no les tenien totes i així va ser, que portaren cap a Sabadell, la primera victòria forana. Per els locals va destacar Hidalgo i Legasa, amb 11 i 10 punts i 13 i 10 de valoració, per els visitants Costa i López, amb 16 punts i 22 i 20 de valoració, sense oblidar als joves Nihl Sabata i Alex Abella, amb 15 i 10, per el de Sant Fruitós i 12 i 11, per el ex-Natació Sabadell.

Victoria clara del gironins que varen edificar el seu treball en una pletòrica primera part amb parcials de 24-15 i 26-19 i que tot i la reacció dels lleidatans el màxim que pogueren fer es que l’avantatge local no fos superior amb parcials de 22-21 i 20-20, que situa als locals en el grup perseguidor dels líders. Per els locals destacaren Bover i Torrents, amb 27 i 21 punts respectivament i ambdós 28 de valoració i per els visitants Vallverdú amb 15 i 17.

En el Parc Esportiu, començament bastant inusual, amb un 8-0, al primer quart, però encara mes el del segon quart 46-27, que de tota manera va marcar definitivament el devenir del partit favorable als locals. Destacats per el Cornellà Martínez i Arques amb 18 i 17 punts i 13 i 17 de valoració, per els visitants Olmedo 14 i 16.

MVP. I MAXIM ANOTADOR, per el mateix jugador, que repeteix, tal com va fer a la Jornada 1. Gabriel Diaz Morera (CB. L’Hospitalet) amb  29 punts i 36 de valoració , amb 38 minuts en pista  12/18 en tir de dos 67%, 0/4 en triples 0%  i 5/6 en tirs lliures un 83%; 11 rebots, 4 assistències i 8 faltes personals rebudes.