lunes, 10 de noviembre de 2014

LLIGA EBA JORNADA 4. COLLBLANC LIDER SOLITARI SEGUIT PER JAC, QUART, SANT NICOLAU I JAC SANTS

LLIGA EBA GRUP C.

JORNADA  4

·        Collblanc  passa a ser líder solitari amb la seva victòria a Andorra i la derrota del Quart amb el Jac Sants.

·        El grup perseguidor dels líders passa a estar format amb una derrota per Jac, Quart, Sant Nicolau i Arenys, els dos últims guanyadors amb partits molt disputats vs Salt i Santfeliuenc.

·        Pardinyes i Hospitalet superaren a Cornellà i El Olivar.

·        Menció especial per  Gabriel Díaz Morera (C.B. L’Hospitalet), que per tercera vegada es MVP i màxim encistellador.

A Can Vinader, el Martorell va aconseguir per fi la primera victòria i a més a domicili, igualant als locals a la classificació. Tot i la bona sortida del
Castelldefels 18-13, la reacció visitant els va portar amb un bon segon quart 17-26, al descans amb avantatge, que varen saber mantenir fins al final. Destacats per els locals Oliva i Moses amb 13 punts i 18 i 16 de valoració i Olmedo 16 i 10, per part visitant Morales 11 i 19 i Lluís Molina amb 14 i 12

A Barris Nord, Pardinyes continua fen-se fort com a local i el marcador al descans ho diu tot 57-42, ja que els del Baix Llobregat no varen poder seguir el ritme dels lleidatans ja que tot i la reacció en el darrer quart 21-27, no varen poder capgirar el resultat, d’aquesta manera ambdós conjunts queden igualats a la classificació amb dues victòries. Destacats per els locals López 22 punts i 23 de valoració i Domingo 17 i 25, per part visitant Palau 21 i 18 i Salvo 18 i 18.

Al Carrer Jardi els col·legials varen remuntar  un partit, on varen anar quasi sempre a remolc dels visitants, ja que varen perdre els tres primer parcials 10-12, 11-14 i 18-23, el que va fer que comences el darrer quart amb un desavantatge de 10 punts i  quant tot feia pensar que podrien marxar el dos primers punts de Sabadell, els locals amb un parcial de 27-15 varen donar la volta al partit i es varen adjudicar la victòria que els permet situar-se en el grup d’equips seguidors del líder. Destacats per els locals Lluís López amb 15 punts i 22 de valoració i el capità Xavi Costa 11 i 17, per els gironins Torrent 20 i 21 i Bartrolí 11 i 14.

Al  Nou Pavelló del Centre, es va veure un partit on els locals varen patir un ensurt inicial quant al primer quart l’equip aragonès es va avançar amb un  13-23, la sort per els locals va ser que varen reaccionar amb 21-10,  tot arribant al descans havent donat la volta al marcador i tot va canviar al tercer quart amb un parcial de 22-14 que va encarar el partit per els riberencs, que tot i el 16-18, el darrer quart varen assegurar-se la victòria, que els deixa amb dos partit guanyats. Destacats per els locals Diaz Morera, una vegada mes amb 24 punts i 34 de valoració, per els visitants Martí 24 i 21 i Legasa 13 i 22.

Al Joan Carles Navarro, la victòria es va resistir una vegada mes  als locals, que segueixen al darrer lloc de la classificació, ja  que després d’un bon primer quart 24-14 i d’arribar al descans 10 punts amunt, els del Maresme varen reaccionar i donant la volta al marcador amb parcials 13-17 i 8-15, es varen emportar la victòria. Destacats Guirao 13 punts i 11 de valoració i per els visitants Costa 19 i 19 i Cabrera 17 i 20.

B.C. MORABANC ANDORRA , 62 - ARACENA-AEC COLLBLANC, 67
Al Joan Alay, es va veure la segona derrota dels andorrans, que queden clavats a la classificació amb una única victòria. Després d’un començament igualat en el primer quart 15-15, el líder va anar agafant avantatge arribant al descans amb 5 punts amunt i tot i que no va decidir ràpidament  el partit, l’avantatge aconseguit si fou suficient i així el Collblanc es situa per primera vegada com a líder en solitari de la classificació. Destacats per els locals De Oliveira amb 12 punts i 18 de valoració i per els visitants Rodriguez i López amb 11 i 14 i 15 i 13.

La sorpresa de la jornada va tenir lloc a Quart, on el flamant co-lider i campió de Lliga Catalana, es va veure superats per l’històric Jac Sants que va plantar cara arribant al descans amb el partit igualat amb parcials de 14-21 i 25-18, a la represa varen continuar amb el seu bon joc i es varen imposar amb parcials de 12-17 i 20-22, que els donaren una merescuda victòria i que els situa a la part alta de la classificació. Destacats per el locals Jiménez amb 21 punts i 14 de valoració i  per part visitant Marco 16 i 18, cal fer esment del bon percentatge amb tir de tres del Jac 10/16.

MVP. I MAXIM ANOTADOR, per el mateix jugador, que repeteix, per tercer cop amb quatre jornades. Gabriel Diaz Morera (CB. L’Hospitalet) amb  24 punts i 34 de valoració , amb 32 minuts en pista  10/16 en tir de dos 62%, 0/3 en triples 0%  i 4/4 en tirs lliures un 100%; 10 rebots,  6 assistències i 8 faltes personals rebudes.