domingo, 29 de marzo de 2015

ELS PARTITS DE DISSABTE a la #RegalCopaCatalunya



JORNADA 25

PARTITS PER  DISSABTE


Els dos primers classificats El Masnou  i Barberà guanyadors d’Argentona i CESET Girona, aquest últim no sense dificultats, ja tenen matemàticament plaça a les fases, el tercer lloc de la classificació l’ocupa ara el Boet guanyador de la La Salle a domicili en detriment del Mollet que va  perdre com a local davant Granollers i per tant ocupa el quart lloc. En el partit de divendres la victòria d’Artés vs Sant Cugat deixa als dos equips a una sola victòria dels de Santa Eugènia on també si podria afegir els Platges si guanya Onyar. El Vic supera ampliament a Cerdanyola i deix als vallessans en situació complicada



FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

LA LLOSA ARTÉS, 76 - U.E. SANT CUGAT, 69.

LA SALLE MANRESA, 61 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 73

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 80 - CB. GRANOLLERS, 84

ONE CESET GIRONA, 62 – BARICENTRO BARBERA, 64

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 107 – C.B. TANINO CERDANYOLA, 74

NETSPORT EL MASNOU, 74 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 63


PARTITS PER  AVUI


18.30 h.   PLATGES DE MATARO - CE. ONYAR
Els de Mataró voldran confirmar el seu bon moment i apropar-se a la part alta i els gironins necessiten la victòria per sortir del descens.

FOTO CEDIDA PLATGES MATARO

19.00 H.  CB. CASTELLAR – CN. SABADELL
Un dels derbis per excel·lència del Vallès, amb dos equips que estan reaccionant els grocs i negres de Castellar mantenir intactes les seves opcions d’allunyar-se de la promoció de permanència i els visitants després de les seves dues últimes victòries han augmentat les seves opcions de sortir del descens.



No hay comentarios:

Publicar un comentario