miércoles, 18 de marzo de 2015

LLIGA #EBA JORNADA 19 LIDER @COLLBLANCAEC, 2on @jacsants1935 3ers @QuartCB @CESantNicolau i @cbhospitalet

LLIGA EBA JORNADA 19

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

El partit destacat de la jornada era l’enfrontament directe dels dos primers classificats, resolt a favor del Collblanc que va superar al Jac; els tres equips que comparteixen el tercer lloc, varen guanyaren els seus desplaçament, el Quart a Arenys, l’Hospi a Cornellà i el Sant Nicolau a Castelldefels. Els llocs de descens estan ocupats per Castelldefels, Martorell i Sanfeliuenc, dels quals únicament el segon va guanyar al Pardinyes i Salt en superar Sanfeliu surt del descens; i finalment en un duel directe de la zona mitja El Olivar va superar l’Andorra.

MARTORELL SOLIVIN, 74 - FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 70
Partit important pels locals per mantenir opcions de sortir del descens i pels lleidatans que buscaven la tranquil·litat. El partit va estar dominat pels locals fins al tercer quart amb el resultat de 58-42, però quan semblava que ja estava tot decidit va sorgir la millor versió dels de Barris Nord i un parcial de 16-28, va posar molta pressió als locals que finalment ho varen poder aguantar. Destacats Molina 20 punts i 13 de valoració i Morales 12 i 21 i per part visitant Markovic 18 i 23 i Gasque 10 i 13

C.B. CASTELLDEFELS, 55 -  SABADELL SANT NICOLAU, 67.

FOTOGRAFIA  ARXIU JOSEP DOMENECH

El Sant Nicolau ha redreçat el rumb i ja porta quatre victòries consecutives que l’han portat de nou als llocs de privilegi i en aquests moments comparteix el tercer lloc a una sola victòria del segon classificat; per la seva part els locals porten sis ensopegades consecutives i tanquen la taula classificatòria tot i que la salvació està a una sola victòria. El partit després d’un primer quart molt igualat 10-10, els visitants varen agafar una renda d’ 11 punts (19-30), al descans, a la represa tot va seguir igual, amb un parcial de 17-18 i es va tancar el partit amb un darrer quart igualat 19-19. Destacats per part local Oliva i Olmedo 11 punts i 12 de valoració, ambdós, i Torres 10 i 16 i per part visitant Sabata 13 i 17, Toreres 13 i 14, Angelats 12 i 11 i López 11 i 14

CB. CORNELLA, 47 – C.B. L’HOSPITALET, 67.
Partit on les defenses varen superar el atacs, només una dada, els locals varen anotar només 47 punts i una valoració conjunta de 24 el que demostra el fluix partit del Cornellà, davant un dels aspirants als llocs d’honor i que en aquest moments comparteix el tercer lloc. El partit va estar dominat totalment pels riberencs, que al descans ja dominaven 23-38; a la represa tot va continuar igual els visitants anaren augmentant el seu avantatge fins al marge dels 20 punts al final del partit. Destacats per part local Sese 11 punts i 6 de valoració i per part visitant Diaz Morera 16 i 12 i San Epifanio 16 i 11.

QUESO MILNER ARENYS BÀSQUET, 78 - C.B. QUART PISCINES SANT FELIU, 81.
El Quart després de les dues ensopegades contra els dos primers classificats, necessitava una victòria per tal de no perdre el tercer lloc de la taula classificatòria i per la seva part Arenys per distanciar-se de la zona de perill. El partit fou molt igualat i la diferència de classificació no es va veure reflexada sobre la pista llevat d’un primer quart clarament favorable als gironins 18-24, a partir d’aquell moment el partit es va igualar amb parcials de empat a 18 i 22 i tot i la reacció local en el darrer quart 20-17, no fou suficient per capgirar el resultat. Destacats per part local Tomàs 21 punts i 19 de valoració, Zniteka 15 i 17 i Cabrera 12 i 13 i per part visitant Masllorens 24 i 28, Montiel 24 i 26 i Vila 10 i 17.

ARACENA-AEC COLLBLANC, 89 – JAC SANTS, 79.
Enfrontament dels dos primers classificats i per tant no va ser res estrany veure un gran partit de bàsquet on el líder va dominar el partit tot i que els barcelonins li varen posar molt difícil. Al descans el resultat ja era favorable a Collblanc 46-40, a la represa els visitants varen sapiguer aguantar i amb un parcial de 16-18 continuaven dintre del partit, però el darrer quart va tornar el domini local que amb un parcial de 27-21 va tancar el partit. Destacats per part local Andrés 21 punts i 20 de valoració, Rodríguez 16 i 19 i Corominas 16 i 22 i per part visitant Vázquez 17 i 20, Belber 18 i 18 i Pagés 11 i 12.

ISPORT SALT, 68 – C.B. SANTFELIUENC, 61
Partit on hi havia en joc més que de dos punts, ja que també era important l’average particular de cara al desenllaç final de la temporada i aquest ara és favorable als locals. Pel que fa al partit tot i que en el primer quart els visitants es varen imposar amb el parcial 12-18, la reacció del Salt fou total així a la fi del tercer quart l’avantatge dels gironins era de 50-43, per tant havien donat la volta al marcador, però tot i l’esforç visitant l’igualtat del darrer quart empat a 18, va donar la victòria als locals , que els permet sortir dels llocs de descens. Destacats per part local Torrent 23 punts i 21 de valoració, Bover 12 i 20 i Oliva 10 i 15 i per part visitant Guirao 15 i 10, Cami 12 i 13 i Farfan 11 i 10.

EL OLIVAR ZARAGOZA, 92 - MORABANC ANDORRA, 72.
A Miralbueno partit entre dos equips de la zona mitja de la taula classificatòria i que en aquest moment es troben empatats a 9 victòries. Els locals varen sortir molt endollats i així amb un espectacular primer quart 32-17, varen marcar les primeres diferencies, tot i que la reacció dels andorrans va fer que al descans el resultat fou de 44-38, per tant tot quedava obert però a la represa els locals tornaren a manar en el marcador 16-11, el tercer quart i novament festival anotador en el darrer quart 32-23 i victòria final per els de Zaragoza, que varen jugar a un gran nivell. Desacatats per part local Garcia 26 i 29 de valoració, Martí 18 i 21, Hidalgo 17 i 21, Legasa 14 i 23 i Pérez 13 i 14 i per part visitant Lliteras 8 i 13 i Gabriel 8 i 11.

MVP   i MAXIM ANOTADOR de la jornada compartit   Sergi Garcia  (El Olivar)   amb 26 punts i 29 de valoració,  amb 28 minuts en pista  2/4 en tir de dos 50%;  5/9 en tir de tres  56%;  7/8 en tirs lliures 88%;  3 rebots;  2 assistències i 7 faltes rebudes.