viernes, 27 de marzo de 2015

LA PREVIA DE LA JORNADA 25 de la #RegalCopaCatalunya.


LA PRÈVIA DE LA JORNADA 25.

REGAL COPA CATALUNYA.







FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

PER AVUI.


21.30 h.  LA LLOSA ARTÉS - U.E. SANT CUGAT


CEDIDA PER EL CB. ARTES

La jornada comença avui divendres amb un enfrontament entre dos equips en un bon moment i que estan separats per una sola victòria i on el guanyador es pot apropar a la part alta.

PARTITS PER  DISSABTE

18.00 H. LA SALLE MANRESA - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ
Difícil partit per els locals que necessiten la victòria per allunyar-se del descens davant un Boet que sembla recuperat i disposat a lluitar per les fases fins al final.

19.15 h.  RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET - CB. GRANOLLERS
Després de l’ensopegada a Sant Cugat els locals buscaran un triomf per mantenir la tercera plaça i Granollers te que reaccionar per evitar ensurts.

19.15 h.  ONE CESET GIRONA – BARICENTRO BARBERA
Duel transcendent a Santa Eugènia on es trobaran un espectacular Barberà nou jornades invicte i segon classificat i el Ceset que no pot deixar escapar les seves opcions

20.30 h.  C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC – C.B. TANINO CERDANYOLA
Duel entre dos equips que volen refermar les seves opcions els vigetans sortir de la promoció i els vallessans del descens

20.00 h.  NETSPORT EL MASNOU - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA
En el derbi del Maresme el líder buscarà una nova victòria i els visitants assegurar la permanència.


PARTITS PER DIUMENGE


18.30 h.   PLATGES DE MATARO - CE. ONYAR
Els de Mataró voldran confirmar el seu bon moment i apropar-se a la part alta i els gironins necessitin la victòria per sortir del descens.

19.00 H.  CB. CASTELLAR – CN. SABADELL
Un dels derbis per excel·lència del Vallès, amb dos equips que estan reaccionant els grocs i negres de Castellar mantenir intactes les seves opcions d’allunyar-se de la promoció de permanència i els visitants després de les seves dues últimes victòries han augmentat les seves opcions de sortir del descens.


No hay comentarios:

Publicar un comentario