miércoles, 18 de marzo de 2015

JORNADA 23 de la #RegalCopaCatalunya LIDER @masbol1935 2on BARBERÀ, 3er @CBMollet 4arts @ceset I @AEBoetMataro

JORNADA 23

El Ceset ensopega a casa i perd el tercer lloc de la classificació davant un Argentona que s’allunya de la promoció de permanència. El que sí manté el tercer lloc es el Mollet, no sense moltes dificultats davant d’un Platges que va presentar batalla. El Barberà en un final ajustat va guanyar l’Artés a domicili i segueix segon, els artesans mantenen al sisè lloc però van perdre l’oportunitat d’apropar-se a la part alta. Vic va superar Granollers en un duel directe a la zona de promoció, que permet als vigetans situar-se amb opcions de sortir d’aquesta zona on també hi ha els vallessans que no acaben de reaccionar. Important victòria de Sabadell a Manresa, que els permet mantenir unes difícils opcions de salvació i La Salle perd la possibilitat de sortir de la promoció. El partit El Masnou-Onyar va ser suspès per problemes de desplaçament de l’equip gironí. Tercera ensopegada consecutiva del Boet aquesta en la seva visita a Sant Cugat, que el fa ocupar el cinquè lloc, la Uesc per la seva part comparteix el sisè lloc. El Castellar surt de la promoció en superar Cerdanyola que esta molt aprop del descens.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 84 - PLATGES DE MATARO, 75
Important victòria local que els porta al tercer lloc en solitari de la classificació, després de superar amb moltes dificultats al Platges que ho va posar molt difícil als vallessans, ja que els de Mataró varen sortir molt forts al primer quart amb un parcial de 13-25 i varen mantenir la mateixa tònica en el segon quart arribant al descans amb un marcador de 30-46, però a la represa els locals reaccionaren amb un esplèndid joc i amb un parcial de 30-10, va fer que els locals es posessin per davant en el marcador, de totes maneres tot es va resoldre en els darrers minuts ja que a manca de cinc minuts pel final el resultat era de 69-65, però un darrer parcial de 15-10 va sentenciar el partit. Destacats per part local Cuesta 26 punts i 30 de valoració, Ferrer 17 i 19 i Griso 15 i 21 i per part visitant Coll 14-17, Romero 12-12 i Mañes 11 i 12.

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 82 - CB. GRANOLLERS 64
Important victòria local davant d’un rival directe, que deixa als vigetans a una victòria de sortir de la promoció i als vallessans, que no reaccionen, continuen en zona complicada. El partit es va desenvolupar amb alternances fins al descans, amb un quart per cada equip i un resultat de 41-39, per tant tot era possible a la represa però una mala sortida dels vallessans els va condemnar i ja no varen tenir oportunitats d’esmenar el mal partit,  que amb una valoració conjunta de 24 ho diu tot. Destacats per part local un pletòric Del Hoyo 29 punts i 37 de valoració, MVP de la jornada, Balanzó 15 i 17 i Freixas 10 i 11 i per part visitant Serratacó 17 i 16.

CB. CASTELLAR  76-  C.B. TANINO CERDANYOLA, 66
Després moltes jornades el Castellar tenia l’oportunitat de sortir de la promoció de permanència i els visitants buscaven allunyar-se del descens i els locals ho varen aprofitar, i ja encadenen sis victòries seguides com a locals. El partit que havia despertat molta expectació va comptar amb bona presència a les grades del Puigvert de seguidors d’ambdós equips i va començar amb una gran defensa dels locals que varen deixar al Cerdanyola amb 6 punts per 15 del locals, en el segon quart novament varen dominar arribant al descans amb un clar 38-21, però tot i així a la represa varen reaccionar els “verds” i amb un parcial de 14-25 deixaven l’avantatge local amb només sis punts i tot per decidir, però els locals es varen mantenir ferms i no donaren opcions a la reacció del Cerdanyola. Destacats per part local García 19 punts i 32 de valoració, Benítez 13 i 12 i Pino 12 i 10 i per part visitant Salat 14 i 13 i Antón 14 i 16.

ONE CESET GIRONA, 63 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 71
Segona i sorprenent derrota dels de Santa Eugènia, que tot i mantenir el quart lloc han perdut l’oportunitat de millorar la seva situació a la classificació davant d’un Argentona que lluita per no veure’s implicat en la promoció. De sortida domini visitant amb un parcial de 13-18 i tot i l’esforç local només varen poder retallar el desavantatge en un punt, arribant al descans amb 29-33, els local no tenien el seu millor dia i els del Maresme varen augmentar novament l’aventatge i ja no donarien opcions de reacció al gironins. Destacats per part local Sima amb 16 punts i 19 de valoració i Sofian 12 i 10 i per part visitant Gómez 15 i 10 i Casabella 12 i 8.

LA SALLE MANRESA, 74 - C.N. SABADELL, 86.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

Victòria tan necessària com important, pels de Sabadell, ja que les opcions de salvació se’ls acaben per moments, alhora els locals van perdre una oportunitat per allunyar-se del perill i no van poder repetir la seva victòria de la primera volta al Vallès. Al descans els “Col·legials” dominaven 47-42, per tant tot estava per decidir i mes quant el “Natació”, es va fer amb el tercer quart i deixava el resultat amb una diferència favorable als locals per només dos punts, 64-62. Al darrer quart es preveia ple d’emocions però l’igualtat va durar només cinc minuts quan el marcador assenyalava empat a 72, perquè un parcial favorable al vallessans de 2-14 no va donar opció als del Bages. Destacats per part local Ramón 24 punts i 24 de valoració i Llort 12 i 16 i per part visitants com no el “canoner” Ramírez amb 31 punts, màxim anotador de la jornada i 20 de valoració i Andrés 16 i 18.

LA LLOSA ARTÉS, 77 - BARICENTRO BARBERÁ, 85
El Barberà va demostrar una vegada més que està imparable i amb un moment molt dolç, ja que quan els contraris els hi posen difícil surt el talent dels seus grans jugadors per resoldre les situacions compromeses i aquest partit és un bon exemple. Al descans els visitants dominaven 39-45, però a la pista de l’Artés, una de les més difícils de la categoria, cal molt treball per aconseguir la victòria ja que els artesans no es rendeixen mai i així van lluitar aquesta setmana, aconseguint arribar en els darrers minuts amb un marcador de 74-75. Així doncs, tot estava obert, però en aquest moment l’ex-Sant Nicolau Ivan Llull (germà del jugador del Reial Madrid) va transformar dos triples seguits i tot va quedar decidit. Destacats per part local Portella 18 punts i 15 de valoració i Pujolreu 10 i 15 i per part visitant Forné 18 i 18, Mas de Xaxars 18 i 17 i Olaguibe 11 i 22.

U.E. SANT CUGAT, 79 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 74
Tercera ensopegada consecutiva del Boet que l’allunya del tercer lloc i cau al cinquè. Tot i que per aquest partit havia recuperat efectius es va trobar amb un partit molt difícil, ja que als vallessans amb un gran encert en els dos primers quarts va arribar al descans amb avantatge 48-33; per tant a la represa era clar que els de Mataró reaccionarien, però els de Mario del Campo varen sapiguer mantenir l’aventatge i tot i la reacció visitant, aquests el màxim que aconseguiren fou retallar la diferència i per tant la victòria es va quedar a Sant Cugat i la Uesc comença a veure l’horitzó amb tranquil·litat i més aprop de dalt que de baix. Destacats per part local Reyes 25 punts i 28 de valoració i Carbonell 19 i 28 i per part visitant Homs 20 i 20 i Hermoso 12 i 14.

NETSPORT EL MASNOU – CE. ONYAR ( suspés)
MVP   de la jornada Albert Del Hoyo (Vic)  amb 37 de valoració, amb 29 minuts en pista; 9/15 - 60% en tirs de 2 punts; 1/3 33%, en triples; 8/10  80% en tirs lliures, 2 assistències, 7 rebots i 6 faltes rebudes
MAXIM ANOTADOR, de la jornada, novament,   Jonathan Ramírez ( CN. Sabadell)  amb 31 punts, amb 36 minuts en pista; 1/4 - 25% en tirs de 2 punts; 8/17 -41%, en triples; 5/8 62% en tirs lliures, 0 assistències, 5 rebots i 1 faltes rebudes.