jueves, 9 de abril de 2015

LA PRÈVIA de la Jornada 26 de la #RegalCopaCatalunya



LA PRÈVIA DE LA JORNADA 26.

REGAL COPA CATALUNYA.


PARTITS PER DISSABTE


FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


18.00 h.  SPORTWEAR C.B. ARGENTONA - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC
Dos equips empatats a onze victòries a una de la promoció de permanència, per tant el triomf els permetrà marcar distàncies amb aquesta zona.

18.00 h.  CE. ONYAR - CB. GRANOLLERS
Els del  Palau Sa Costa necessiten el triomf per sortir del descens i els vallessans per intentar sortir de la promoció després de la seva brillant victòria a Mollet.

18.15 h.   LA LLOSA ARTÉS - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET
A la sempre difícil pista d’Artés els locals es podrien apropar al quart lloc i els vallessans no es poden permetre una altre ensopegada si no volen perdre l’esmentada plaça.

19.15 h.  U.E. SANT CUGAT - LA SALLE MANRESA
La Uesc un  triomf els podria apropar a la quarta plaça i els manresans buscarán allunyar-se del descens.

19.30 h.  CN. SABADELL - NETSPORT EL MASNOU

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
Els sabadellencs després de tres victòries consecutives tenen la salvació al seu abast, aquesta vegada, però, davant trindrán probablement el  rival mes dificil l’intractable líder El Masnou

19.30 h.  C.B. TANINO CERDANYOLA - PLATGES DE MATARO
Els vallessans tenen que apurar les seves opcions de salvació i per la seva part Platges a una victòria del cinquè lloc podrien aconseguir aquesta plaça.

19.45 h   AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ - ONE CESET GIRONA
El partit de la jornada sense cap mena de dubtes, els locals semblen haver tornat al bon camí i voldrán mantenir el tercer lloc i per la seva part els de Santa Eugènia tindran la possibilitat d’apropar-se a la quarta plaça, tot depenent dels altres resultats.


PARTITS PER DIUMENGE

18.30 h.   BARICENTRO BARBERA -   CB. CASTELLAR
Derbi vallessá amb objectius ben diferents els locals per mantenir el seu segon lloc i continuar sumant victòries i els visitants amb la seva lluita per sortir de la promoció.


No hay comentarios:

Publicar un comentario