viernes, 17 de abril de 2015

LA PRÈVIA JORNADA 27 de la #RegalCopaCatalunyaLA   PRÈVIA

JORNADA 27.

REGAL COPA CATALUNYA.


PARTITS  DE DISSABTE.FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


16.30 h.  LA SALLE MANRESA - LA LLOSA ARTÉS
Derbi del Bages i partit de vital importància per ambdós, els manresans per augmentar el seu marge amb la zona de descens i els artesans, per seguir mantenir opcions al quart lloc.

17.30 h.  CB. GRANOLLERS - C.B. TANINO CERDANYOLA
Derbi entre vallessos, els orientals per reafirmar les seves opcions de sortir del Play Off de descens i els occidentals per allunyar-se del descens.

19.15 h. RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET -  CE. ONYAR
Els gironins estan intentant apurar les opcions de salvació i els molletencs veuen perillar el seu quart lloc.

FOTOGRAFIA
TXELL
DOMENECH
19.15 h. ONE CESET GIRONA - U.E. SANT CUGAT
Els de Santa Eugènia necessiten recuperar el camí de les victòries per no perdre opcions de Play Off i els del Vallès volen allunyar-se de la promoció de permanència.

19.30 h. C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC - CN. SABADELL
A Osona els locals estan busquen consolidar les seves opcions de salvació definitiva i els sabadellencs allargar la seva bona dinàmica i optar per sortir del descens.

20.00 h.  NETSPORT EL MASNOU -  BARICENTRO BARBERA
El partit de la jornada enfrontarà als dos primers classificats, els del Masnou una victòria els hi donaria el primer lloc virtual i als vallessans entrar de ple en la lluita per el primer lloc.FOTOGRAFIA
TXELL
DOMENECH
PARTITS  PER  DIUMENGE

18.30h.  PLATGES DE MATARO - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA
Derbi del Maresme, en que la victòria del Platges el faria mirar cap amunt i  la dels visitants augmentaria les opcions de no caure em promoció.
19.00 h.  CB. CASTELLAR - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ
Al Puigvert els del Maresme voldrán consolidar el seu tercer lloc i els locals en la seva lluita per intentar sortir de la promoció i allunyar-se del descens.No hay comentarios:

Publicar un comentario