viernes, 24 de abril de 2015

LA PRÈVIA de la Jornada 27 a la #RegalCopaCatalunya



LA PRÈVIA DE LA JORNADA 28.

REGAL COPA CATALUNYA.


PER  PER DISSABTE.


FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

 18.00 h. SPORTWEAR C.B. ARGENTONA - CB. GRANOLLERS
Duel directa per sortir de la promoció de permanència, els locals a una victòria dels visitants que actualment marquen la salvació.

18.15 h. LA LLOSA ARTÉS - ONE CESET GIRONA
Lluita per el cinquè lloc entre dos equips amb quinze victòries a una del Mollet, quart classificat, últim equip en Play Off.

19.15 h. U.E. SANT CUGAT – C.B. CASTELLAR.
Els locals voldrán certificar definitivament la salvació i els visitants allunyar-se del descens i mantenir alguna opció de sortir de la promoció.

19.30 h.  C.B. TANINO CERDANYOLA - CE. ONYAR
Duel per la permanència entre el primer equip que esta fora del descens directa i el cuer, separats per una sola victòria.

20.30 h.  CN. SABADELL  - PLATGES DE MATARO
Els sabadellencs necessiten la victòria si o si, per mantenir les opcions de salvació i els visitants un cop aconseguida la permanència millorar la seva clasificació.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

PARTITS PER DIUMENGE

12.30 h  - LA SALLE MANRESA - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET
Els del Bages buscaran també allunyar-se dels descens i els visitants mantenir el quart lloc que els dona plaça de fases d’ascens

18.30 h.  BARICENTRO BARBERA -   C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC
El Barberà un cop aconseguida la segona plaça buscarà mantenir la bona dinàmica i els visitants certificar la salvació definitiva

19.00 h.  AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ - NETSPORT EL MASNOU
Derbi del Maresme entre el tercer classificat, que ja ha aconseguit plaça en el Play Off i el líder i campió virtual del grup.


No hay comentarios:

Publicar un comentario