miércoles, 20 de enero de 2016

#CopaCatBQ jornada 15.Sant Josep només té una victòria de marge sobre Ubsa i Mataró. Lluita per la quarta plaça entre Boet i Vic.

COPA CATALUNYA MASCULINA
GRUP 2 JORNADA 15.
16-17 GENER.
  • Sant Josep només té una victòria de marge sobre Ubsa i Mataró.
  • Lluita per la quarta plaça entre Boet i Vic.

92

C.B. SANT JOSEP, 78 - CIRCOL CATOLIC BADALONA, 92.
EL DERBI PER EL VISITANTS QUE VAREN SORPRENDRE AL LÍDER.
El Sant Josep que va començar l’any imbatut, ja acumula dues derrotes a la lliga i l’avantatge amb els seus perseguidors ja es únicament d’una victòria, en aquest partit va estar superat en tot moment pel “Circol” que els va sapiguer jugar molt be i es va fer amo i senyor de la pista del Centre Parroquial, amb el suport un bon nombre de seguidors, arribant al minut 30 amb un clar aventatge de 55-69, que ja va fer impossible la reacció local, que d’aquesta manera s’allunya de la zona de fases de permanència. Jugadors destacats els locals Carreras amb 25 punts i Viñallonga amb 22 de valoració.

CB CERDANYOLA AL DIA, 68 -  MATARO PARC BOET, 72.
LA VICTÒRIA DELS DEL MARESME DESFÀ L’EMPAT A LA CLASSIFICACIÓ.
Partit molt igualat el que es va disputar a la zona esportiva de Guiera entre dos equips que se presentaven amb el mateix nombre de victòries, per tant amb aquest resultat el Boet es consolida en el quart lloc de la clarificació, el partit va arribar al descans amb empat a 28 i tot i que a la represa els de Forné es varen avançar amb un parcial de 19-15, el major encert visitant, els va permetre donar la volta al resultat i emportar-se la victòria capo al Maresme. Jugador destacat el visitant Ruzafa amb 18 punts i 25 de valoració.

C.B. ALPICAT, 71 - SEDIS HIDROLOGY, 64.
EL DERBI DE LES TERRES DE LLEIDA PEL LOCALS.
El partit entre els dos equips lleidatans es va resoldre de forma ajustada pel locals, tot i la bona sortida dels de la Seu 2-6, un parcial de 10-0, va donar els primer avantatges als locals, de tota manera l’igualtat va ser present al llarg de tot al partit,  així al minut 30 el marcador assenyalava 49-46, però en el darrer quart els locals varen evitar la reacció visitant i es varen fer amb el partit on el jugador mes destacat fou el visitant Bregolat, amb 22 punts i 28 de valoració.

UB. SANT ADRIA, 93 - U.E. SANT CUGAT, 70.
NOVA EXHIBICIÓ ANOTADORA DELS DE SANT ADRIÀ
L’Ubsa amb aquesta victòria segueix en segon lloc i a una sola victòria dels líder en un partit on els locals varen tenir molt d’encert, als descans ja dominaven 56-43 i a la represa varen continuar augmentant l’avantatge fins al +23 final, el visitant ja varen fer prou aguantant el tipus la resta de partit, només la diferència d’encert en el tir exterior ja va fer palès la diferència entre ambdós equips, de totes maneres el Sant Cugat a fet un canvi hi ha molta feina a fe i per descomptat un bon futurr. Jugadors destacats el local Pérez amb 23 punts i el visitant Reyes amb 25 de valoració.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 88 - LA LLOSA ARTES, 81.
LA PRORROGA DECIDEIX PER ELS DEL EMPORDÀ
Després de quatre derrotes la victòria va a tornar del costat dels locals, que varen superar als artesencs que venien de guanyar ni mes ni menys que el tot poderós Ubsa, però el partit va tenir continues alternatives després del 27-20 inicial els visitants varen retallar diferencies fins al 40-37, del descans, però quant semblava que el +6 a favor dels locals a la fi del trenta minuts els permetria guanyar el partit va venir la reacció visitant amb un parcial de 12-18, que va portar el partit a la prorroga tot i que els gironins varen tenir l’ultima pilota i en el temps suplementari el gran encert en els tirs lliures dels locals va decidir. Jugador destacat el MVP de la jornada Montiel amb 32 punts i 35 de valoració.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA 72 -   CB GRANOLLERS, 77.
VICTORIA VALLESSANA PER ALLUNYAR-SE DE LA ZONA DE PERILL.
Els badalonins esta renyits amb la victòria i es varen veure superats pell Granollers, que ara es situa una victòria per sobre de la promoció de permanència mentres que els locals estan molt aprop de descens directa, el partit tot i ser igualat al descans els locals guanyaven 37-33, el que els feia concebre esperances de victòria però el parcial del tercer quart 15-24, va fer impossible la reacció locfal. Jugador destacat el visitant García amb 19 punts i 28 de valoració

C.N. TERRASSA, 57 - MATARÓ FEIMAT, 71
EL MATARÓ SEGUEIX LA PERSECUCIÓ DEL LÍDER.
Els visitants no varen deixar passar  l’oportunitat de seguir la persecució del líder, tot aprofitant la seva ensopegada i per la seva part el Natació de moment no pot sortir del descens, el partit va estar igualat fins al minut 15, (28-29) però a partir d’aquell moment els visitants anaren ampliant el marcador  que al descans assenyalava 33-40 i amb el parcial del tercer quart 10-18 varen acabar de sentenciar el partit on el jugador més destacat fou el visitant Romero amb 17 punts i 22 de valoració.

CB. CASTELLAR, 63 - CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 74.
PARTIT  VIBRANT, EMOCIÓ I BON JOC QUE ELS VISITANTS VAREN DECIDIR AL TERCER QUART.
 Amb aquesta victòria els d’Osona continuen al cinquè lloc amb les mateixes victòries que el quart i els vallessans a una victòria per sortir de qualsevol perill, el partit va començar amb domini visitant 8-13, però la reacció local va portar l’igualtat a 15 a la fi del primer quart, en el segon fou al contrari el màxim avantatge local fou el 29-22, que els visitants varen escurçar deixant el resultat al descans 31-29, a la represa d’inici molta igualtat fins a l’empat a 40, però un parcial de 2-11, va donar avantatge als blancs-i-vermells i tot i que en el darrer quart els castellerencs varen reaccionar fins al 59-63, un darrer parcial de 4-11, va sentenciar un partit que fou molt mes igualat del que reflexa el marcador, encara que finalment el Vic va tenir el mèrit de sapiguer jugar millor els moments decisius i els locals tot i això varen presentar “batalla” en tot moment, jugador destacat  el visitant Garrote amb 27 punts i 21 de valoració.

MVP i MÀXIM ANOTADOR  de la jornada amb 35 de valoració i 32 punts d’anotació  Eduard Montiel (Bisbal)  amb 39 minuts en pista  12/23 -- 52% en tir de dos;  0/7 -- 0% en triples i  8/10 --  80% en tirs lliures, 9 Rebots,  5 assistències i  12 faltes rebudes.