viernes, 29 de enero de 2016

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 17.



LA PRÈVIA JORNADA 17.

30-31 GENER.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45

Poliesportiu Ricart
UB. SANT ADRIA

MATARO PARC BOET



Diss.
17.45
Palau d’Esports
SEDIS HIDROLOGY

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET



Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC



Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
LA LLOSA ARTES
C.N. TERRASSA




Diss.
19.30
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA



Diu.
17.45
Pavelló de la Plana
CIRCOL CATOLIC BADALONA


CB CERDANYOLA AL DIA



Diu.
19.30
CP. Sant Josep
C.B. SANT JOSEP


C.B. ALPICAT



Diu.
19.30

Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
CB. CASTELLAR






Cinc partits en  Dissabte.

  • A Sant Adrià primera defensa del liderat d’Ubsa davant del Boet, dos equips en gran forma, els primers es voldràn fer forts en la seva inexpugnable pista i el visitants de la mà de Marc Rubio i companyia voldràn “assaltar” el Ricart.

  • A la Seu el Sedis darrer classificat, amb noves incorporacions com l’entrenador Jordi Tomàs i els jugadors Marc Tomàs i Ferran Vilaró buscarà començar “l’escalada” davant el Bisbal que lluita per sortir de la zona de permanència.

  • A Granollers els locals a la zona tranquil·la, però que no es poden confiar, perquè el grup de perseguidors esta fort rebrà la visita del Vic en plena lluita per la quarta plaça de moment, ja que segur que aspirant a més.

  • L’Artès a dues victòries del quart lloc vol seguir en la seva lluita davant del Natació Terrassa, que necessita reaccionar ja que en aquest moment les fases de permanència estan ha tres victòries.
  • A Sant Cugat la Uesc buscarà una victòria que l’apropi a la zona alta davant del Minguella que necessita allunyar-se del descens.


Tres partits  per  Diumenge:

  • A Badalona el Circol en zona de Play Off de permanència rebrà la visita del Cerdanyola en sisè lloc a una sola victòria del quart lloc.
  • El Sant Josep es voldrà refer de la tres derrotes consecutives i seguir en la lluita pel liderat davant d’un dels equips amb sis victòries com es l’Alpicat.

  • A Mataró els Unionistes rebràn la visita d’un Castellar molt millorat i que està donant molt bona imatge en la seva lluita per sortir de la zona de permanència i per la seva part els locals necessiten la victòria per seguir en la seva lluita pel Play Off.



No hay comentarios:

Publicar un comentario