domingo, 10 de enero de 2016

PARTITS DE DISSABTE JORNADA 13 #LigaEba



LA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016

GRUP C-A JORNADA 13.
9-10 GENER

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Diumenge
12.30
Ses Canaletes
MENORCA TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

VIVE EL MASNOU


Diumenge
18.00
Espanta Industrial
JAC SANTS
CB. CORNELLA

Diumenge
18.00
Pav. Carrer Jardi
SABADELL SANT NICOLAU

CB QUART GERMANS CRUZ


Diumenge
18.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

RECANVIS GAUDI MOLLET


Diumenge
18.00
Pav. Municipal
MULTIOPTICAS SALT
ARENYS BASQUET- JOVENTUT



TOTS ELS PARTITS EN DIUMENGE.

·         A les Illes el Sant Lluís un cop es va estrenar com a guanyador a domicili i amb la moral pels núvols rebrà la visita del  Masnou que lluita pel cinquè lloc.

·         A l’Espanya Industrial el Jac Sants desprès de dues derrotes necessita la victòria davant d’un rival directa el Cornellà que defensa el tercer lloc amb una gran dinàmica fruit de quatre victòries consecutives.

·         A Sabadell el Sant Nicolau amb novetats a la plantilla, Expósito (Cornellà) i Wettstone (Nou Badia) després de tres derrotes consecutives tindrà una tasca difícil davant del segon classificat Quart, que voldrà mantenir el seu lloc.

·         A Can Serra derbi vallessá entre dos vells coneguts, el Barberà, lluitant per entrar a la segona fase dels capdavanters i el Mollet un líder sòlid.

·         El Salt desprès de l’inesperada  ensopegada en el darrer partit de l’any voldrà recuperar sensacions davant d’un Arenys amb bona dinàmica i acumulant quatre victòries consecutives.

GRUP C-B JORNADA 13.
9-10 GENER

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
17.00
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL
GRUPO JUANEDA MIRAMAR
74-90
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

CIUTAT DE LES ROSES CBS

67-64
Dissabte
20.00
Barris Nord
PARDINYES LLEIDA

BBA. CASTELLDEFELS
81-59
Diumenge
12.45
Nou Pav del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

BC MORABANC ANDORRA


Diumenge
20.30
Fum d’Estampa
COLLBLANC LA
TORRASSA 

BC MARTORELL SOLVIN




TRES PARTITS PER  DISSABTE.

·         A L’Illa Esportiva el Castellbisbal es va veure superat per un Grupo Juaneda amb dinàmica guanyadora que deixa als Illencs a la part alta i els vallessans la zona baixa però a una sola victòria del cinquè lloc.

·         A les Comes l’Igualada tercer classificat s’enfrontava al CBS, quart classificat i ambdós amb sis victòries per tant la victòria local els permet mantenir el lloc i els visitants ara son cinquens.

·        A Barris Nord l’enfrontament entre Pardinyes vs Castelldefels, va ser de clar color local que supera al seu rival a la classificació.


DOS PARTITS PER AVUI  DIUMENGE

·         El líder Hospitalet classificat ja per la segona fase dels millors aquesta jornada es podria assegurar el primer lloc i l’Andorrà seguir lluitant per sortir del darrer lloc.

·        A Fum d’Estampa el Collblanc, segon classificat, buscarà mantenir el segon lloc davant d’un Martorell que lluita per el cinquè lloc.



No hay comentarios:

Publicar un comentario