domingo, 24 de enero de 2016

PARTITS DE DISSABTE de la JORNADA 15 #LigaEba GRUP C (a i b)



PARTITS DE DISSABTE
LLIGA EBA 2.015-2.016

GRUP C-A JORNADA 15.

23-24 GENER

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Pav. Carrer
Jardi
SABADELL SANT NICOLAU

VIVE EL MASNOU

85-73
Diumenge
13.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS


Diumenge
18.00
Fons de les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT

CB QUART GERMANS CRUZ


Diumenge
18.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

RECANVIS GAUDI MOLLET


Diumenge
18.45
Pav. Municipal
MULTIOPTICAS SALT
CB. CORNELLA




FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

UN PARTIT EN DISSABTE

·         A Sabadell el Sant Nicolau amb necessitat urgent de guanyar per mantenir opcions d’entrar entre el cinc primers rebrà la visita del Masnou situat a una victòria d’aquest objectiu. Victòria que local que de moment els permet mantenir algunes opcions.

CINC PARTITS PER DIUMENGE.


·         A Can Serra el Barberà amb dinàmica positiva rebrà el darrer classificat amb l’objectiu de mantenir la seves opcions i els illencs del Sant Lluís  ja pensant mes ne la segona fase.

·         L’Arenys rebrà la visita del Quart ja classificat per la segona fase dels millors, els del Maresme amb l’objectiu de la majoria la classificació

·         El Jac Sants se li ha complicat la classificació i necessita una victòria per recuperar posicions i el Mollet mantenir el liderat una vegada ja estan classificats per la segona fase dels millors.

·         A Salt els locals quarts classificats rebràn la visita del Cornellà, tercer, ambdós amb l’objectiu de consolidar posicions.


GRUP C-B JORNADA 15.

23-24 GENER

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA

BC MARTORELL SOLVIN

61-60
Dissabte
18.30
Fum d’Estampa
COLLBLANC LA
TORRASSA 

CB. CASTELLBISBAL

61-53
Dissabte

20.00
Barris Nord
PARDINYES LLEIDA

CIUTAT DE LES ROSES CBS
69-80
Diumenge
12.45
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

GRUPO JUANEDA MIRAMAR


Diumenge
18.15
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS
BC MORABANC ANDORRA




TRES PARTITS EN DISSABTE

·         A les Comes l’Igualada tercer classificat defensarà aquesta posició davant d’un Martorell que després quatre derrotes s’allunya de l’objectiu i per tant es voldrà refer .Victòria dels de l’Anoia en el darrer sospir que els permet mantenir el tercer lloc.

·         El Collblanc segon classificat i amb dinàmica guanyadora rebrà un Castellbisbal que necessita la victòria per no allunyar-se de l’objectiu. Victòria local que reafirmen el segon lloc tot i l’oposició dels vallessans

·         Pardinyes que va recuperant les bones sensacions rebrà la visita del CBS un dels aspirants a les fases del millors. Victòria visitant que trenca la bona dinàmica local i que els permet seguir lluitant per els primers llocs.


DOS PARTITS PER DIUMENGE.

·         En partit matinal el líder invicte i campió de grup, l’Hospitalet,  rebrà un dels aspirants al llocs capdavanters el Grupo Juaneda, que ve de perdre amb l’altre equip de la ciutat de l’Hospitalet.

·         Castelldefels i Andorra amb una de les últimes oportunitats per enganxar-se al grup d’aspirants al cinquè lloc.










No hay comentarios:

Publicar un comentario