viernes, 22 de enero de 2016

LA PRÈVIA a la #CopaCatBQ jornada 16.LA PRÈVIA JORNADA 16.

23-24 GENER.

COMENÇA LA SEGONA VOLTA


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.45

Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

U.E. SANT CUGATDiss.
19.15
Casagemas
AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA

LA LLOSA ARTES


Diss.
19.30
Municipal de Guiera
CB CERDANYOLA AL DIA

C.B. SANT JOSEPDiss.
19.30
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

MATARÓ FEIMATDiss.
19.45
Poliesportiu Ricart
UB. SANT ADRIA

SEDIS HIDROLOGYDiu.
19.00
Puigvert
CB. CASTELLAR


CIRCOL CATOLIC BADALONADiu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT


MATARO PARC BOETDiu.
19.30

Plá de Bonaire
C.N. TERRASSA

CB GRANOLLERS


Cinc partits en  Dissabte.

  • A la Bisbal els locals rebràn la visita de la Uesc, partit important ja que els locals busquen allunyar-se de la zona compromesa i els vallessans apropar-se a la zona alta.

  • A Casagemas Minguella necessita una victòria urgent per sortir del descens i Artés per mirar cap amunt, desprès de l’ensopegada de l’anterior jornada.

  • A Guiera un dels partits importants de la jornada el Cerdanyola per no allunyar-se del quart lloc i per la seva part San Josep posa el liderat en joc, ja que una derrota li podria fer perdre aquest lloc.

  • A Vic els locals tindran davant al Mataró en el que podria ser el partit de la jornada ja que els del Maresme son tercers a una victòria del líder i els blancs-i-vermells son aspirants a la quarta plaça

  • A Sant Adrià l’Ubsa buscarà una victòria que li permeti tenir opcions de seguir al líder i el Sedis busca sortir del descens..
Tres partits  per  Diumenge:

  • A Castellar els locals buscarán el triomf davant d’un rival directa, que en aquest moment marca la salvació i per la seva part el Circol, augmentar distancies amb la zona compromesa.

  • A l’Alpicat els locals rebràn la visita d’un dels gallets de la competició, el Boet, que no es conforma amb el quart lloc, i en vol mes i els locals millorar la seva situació.

  • Derbi vallessá a Terrassa entre el Natació que vol sortir del descens i un Granollers que vol mirar capo amuntNo hay comentarios:

Publicar un comentario