domingo, 31 de enero de 2016

PARTITS DE DISSABTE de la JORNADA 16 #LigaEba GRUP C (a i b)PARTITS DE DISSABTE
LLIGA EBA 2.015-2.016.

Els dos primers de cada grup classificats per la segona fase

·         RECANVIS GAUDI MOLLET
·         CB QUART GERMANS CRUZ
·         TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET
·         COLLBLANC LA  TORRASSA 

LA LLUITA PEL CINQUÈ LLOC SERÀ ESPECTACULAR
Les possibles victòries de Salt i Grupo Juaneda podrien aclarir molt la situació


GRUP C-A JORNADA 16.

30-31 GENER

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI MOLLET

ARENYS BASQUET- JOVENTUT

82-71
Dissabte
20.00
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU

JAC SANTS

63-67
Diumenge
17.00
Ses Canaletes
MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

SABADELL SANT NICOLAU


Diumenge
17.00
Pavellò Municipal
CB QUART GERMANS CRUZ

CB. CORNELLA


Diumenge
18.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

MULTIOPTICAS SALT


DOS PARTITS EN DISSABTE

·         El Mollet després de la derrota de la setmana passada no te marge d’error si volia mantenir el liderat rebia a l’Arenys que buscava mantenir les seves opcions al cinquè lloc. La victòria local consolida als vallessans al primer lloc i els maresmencs podrien quedar fora de la C-1.

·         A Masnou els locals rebien la visita del Jac, els primers per mantenir les seves opcions i els barcelonins per fer un pas endavant quasi definitiu, la victòria visitant deixa als de Sants amb molt bona posició i els locals també podrien quedar fora de la C-1

TRES PARTITS PER DIUMENGE.

·         A Menorca els locals sense opcions de classificació des de fa moltes jornades, s’enfrontaràn als sabadellencs del Sant Nicolau, que voldrà apurar les seves poques opcions de classificació i si mes no potser un resultat important si els dos equips estan a la fase de permanència.

·         A Quart els locals que tornen a tenir clares opcions de ser primers de grup rebràn un Cornellà que vol consolidar posicions per estar a la fase dels millors.

·         El Barberà els locals i el Salt disputaràn un enfrontament que deixarà al guanyador amb mes de mitg bitllet per la fase dels millors.

GRUP C-B JORNADA 16.

30-31 GENER


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL

TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

65-80
Dissabte
18.30
Fum d’Estampa
COLLBLANC LA
TORRASSA 

PARDINYES LLEIDA

72-57
Diumenge

12.30
Toni Servera
GRUPO JUANEDA MIRAMAR

PHYSIC CB IGUALADA


Diumenge
17.30
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

CIUTAT DE LES ROSES CBS

Diumenge
18.00
Pav Esportiu Municipal
BC MARTORELL SOLVIN

BBA. CASTELLDEFELS

DOS PARTITS EN DISSABTE

·         A L’Illa Esportiva el Castellbisbal tenia el rival mes difícil de tots el líder Hospitalet, només el hi valia la victòria sinó volien quedaran relegats a la fase de permanència i el líder es va fer amb el setzè triomf i els vallessans podrien ser avui equip de C-2.

·         A Fum d’Estampa el Collblanc ja classificats per ells l’importancia del partit era per si Pardinyes es classificava ja que seria un resultat de segona fase, els lleidatans necessitaven la victòria per mantenir opcions. Victòria local que consolida el segon lloc.

TRES PARTITS EN DIUMENGE.

·        A Mallorca l’enfrontament Grupo Juaneda vs Igualada es de gran transcendència, la victòria local els donaria moltes opcions de classificació a la fase dels millors i de pas de “rebot” algun altre equip quedaria fora, la visitant consolidaria els de l’Anoia al tercer lloc i els donaria bitllet i mitg per la segona fase.

·        Al Principat l’Andorra es juga una de les últimes opcions de cinquè lloc i el CBS l’opció d’una classificació quasi segura.


·        A Martorell duel entre els locals i el Castelldefels, es un enfrontament de doble valor primer el perdedor quedarà sense opcions d’accedir a la fase d’ascens i per la seva part el guanyador la victòria li podria servir per la segona fase.

No hay comentarios:

Publicar un comentario