MATARÓ FEIMAT

SEDIS HIDROLOGY

63-51

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 66 – C.B. SANT JOSEP DE BADALONA, 74.
El partit de la jornada va ser favorable els visitants que no donaren opcions al Vic.
Partit important entre dos equips de la part alta, els locals en la lluita per la quarta plaça i els de Badalona en lluita aferrissada amb Ubsa, pel liderat, aquesta derrota allunya als blans i vermells de la zona de Play Off, en aquest moment a dues victòries, el partit  va ser dominat d’inici pels visitants que al descans ja dominaven 32-48, tot i que a la represa varen reaccionar els locals no el suficient com per fer variar el signe del partit. Jugador destacat el local Lamin Sima amb 21 punts i 24 de valoració.

C.N. TERRASSA, 70 – CB. CERDANYOLA AL DIA, 73.
En el derbi es va fregar la sorpresa, però finalment no.
A la prèvia ja dèiem que era un partit desigual amb pronòstic visitant però els del Natació Terrassa, li varen posar les coses molt difícils als “verds”, ja que a la fi dels tercer quart els egarencs dominaven per 54-44 i els visitants varen que tenir que posar tota la carn a la “graella”, per donar la volta al partit amb un parcial de 16-39, una jornada més la victòria se li resisteix al Terrassa i a ven segur que aviat caurà. Jugador destacat el visitant Eric Forné 20 punts i 20 de valoració.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 70 – CB. ALPICAT, 66.
Victòria local que els permet allunyar-se del descens directa.
Partit important per dos equips que lluiten per la permanència, els locals molt a prop del descens directe i els lleidatans per intentar sortir dels llocs de fases de permanència, bona sortida dels badalonins que els va permetre arribar al descans amb avantatge 35-23, a la represa però reacció visitant que varen deixar la diferencia al final del tercer quart en tres punts, per tant tot es va decidir en el darrer quart en que els locals no es varen deixar sorprendre i així obtenen una important victòria on els jugadors mes destacats varen ser els locals Orlando Méndez amb 20 punts i Ferrán Hurtado 26 de valoració.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 77 – U.B. SANT ADRIÀ, 81.
Varen necessitar la prorroga per superar als de la Bisbal.
Moltes dificultat li varen posar els empordanesos a l’Ubsa, ja que tot i el 15-24 inicial els locals sempre varen estar allà i així al descans el marcador senyalava 29-36, poar a la represa, els locals amb molta lluita i bon joc, varen aconseguir frenar la millor arma dels visitants l’efectivitat amb atac i així el partit va anar a la prorroga on els adrianencs varen estar mes encertats i s’emportaren el triomf, jugadors destacats els visitants Ruben Pérez amb 18 punts i Pol Bassas 18 de valoració.

C.B. GRANOLLERS, 69 – U.E. SANT CUGAT, 61.
Vuitè lloc i average particular en el derbi pels locals.
Partit molt igualat amb dos equips que lluiten per apropar-se a la part alta i no quedar-se “ en terra de ningú”, al descans si va arribar amb el marcador de 33-29, conseqüència’ un quart favorable a cada equip, a la represa però els locals augmentaren els avantatges i ja no donaren marge als visitants per la remuntada, amb aquest resultat, ambdós equips queden igualats amb 11 victòries, però amb avantatge pel Granollers pel average.  Jugador destacat el pivot visitant Hernán Olaguibe, amb 19 punts i 25 de valoració.

MATARÓ FEIMAT, 63 – SEDIS HIDROLOGY, 51.
La resistència visitant va durar quinze minuts.
De sortida els de la Seu varen sorprendre així al minut 15 dominaven 16-22, però un parcial de 12-0 dels del Maresme va permetre donar la volta al partit i a partir d’aquest moment els locals varen controlar el partit fins a la seva fi, arribant al derbi del proper diumenge amb bon moment,  jugadors destacats V. Según amb 18 punts i Santi Serratacó 30 de valoració.

LA LLOSA ARTÉS, 61 – CIRCOL CATÓLIC DE BADALONA, 48.
Victòria local que els permet seguir en la lluita amb els millors.
El partit d’un bon inici va veure una bona sortida dels artanencs que amb un 22-7, al primer quart, feia pensar que seria un partit plàcid, però tot al, contrari, els visitants amb un bàsquet “control”, varen anar retallant les diferencies, així al minut 30 el resultat era de 48-41, el que podria fer pensar amb en que els badalonins poessin en perill la victòria dels artasencs, però res mes lluny de la realitat, ja que  el darrer parcial de 13-7, va donar pas a una victòria local, jugador destacat el local Xavi Balaguer amb 16 punts i 30 de valoració i per acabar dues notes interessants els locals varen acabar el partit amb cinc jugadores artesencs sobre la pista i també el reportatge sobre l’equip realitzat pel rotatiu  Regió 7.

C.B. CASTELLAR, 67 – MATARÓ PARC BOET, 77.
Les baixes i el tir exterior visitant condemnen al Castellar.
Els locals varen sorprendre al Boet amb 9-0 inicial encara que un temps mort del seu entrenador Alberto Peña va redreçar la situació i el primer quart va acabar amb empat a 18, el que va portar el partit a molta igualtat fins ven entrat el tercer quart on els vallessans varen trobar a faltar als jugadors que eren baixa com Albert Cadafalch, sense desmerèixer el bon partit dels seus companys, però els visitants, equip de molta qualitat,  a base de “castigar” l’anella local amb tir exterior varen trencar el partit, on va destacar el visitant Marc Rubio amb 23 punts i 20 de valoració, que deixa als de Mataró en plena forma pel derbi ciutadà del diumenge i per la seva part els groc-i-negres de Carles Company, a seguir lluitant per allunyar-se del Play Out.

MVP  de la jornada amb 30 de valoració compartit per Xavi Balaguer (Artés)  amb 25 minuts en pista  8/9 -- 88% en tir de dos;  0/3 -- 0% en triples  0/0 --  0% en tirs lliures, 12 Rebots, 1 assistències i  4 faltes rebudes i també per Santi Serratacó (Mataró)  amb 31 minuts en pista  6/8 -- 75% en tir de dos;  0/0 -- 0% en triples  5/8 -- 62% en tirs lliures, 12 Rebots, 3 assistències i  3 faltes rebudes.

MÀXIM ANOTADOR amb  23 punts per  Marc Rubio (Boet)  amb 29 minuts en pista  5/7 -- 71% en tir de dos;  3/11-- 27% en triples i  4/4 --  100% en tirs lliures, 2 Rebots,  3 assistències i  3 faltes rebudes.